Rezultati pretrage Uži izbor
Privlaka (Zadar) » A-18652-a

Dvosobni apartman uz plažu Privlaka, Zadar | A-18652-a

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% Akcijski popust -10% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 44m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    4 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 10 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 19 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 95 € - 136 €


Kuća 18652 u mjestu Privlaka, Zadar - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
19 km (Zadar) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,70 Domaćin 4,70
23. 6. 2024.

Bili smo jako zadovoljni smještajem. Apartman je udaljen samo nekoliko metara od mora. Svugdje je bilo čisto, a gazdarica vrlo ljubazna i susretljiva. Ako ikada ponovno odemo na ovo mjesto, sigurno ćemo opet ostati ovdje.

S ubytováním jsme byli moc spokojeni. Apartmán je jen pár metrů od moře. Všude bylo čisto a paní bytná byla velmi milá a vstřícná. Pokud na toto místo ještě někdy pojedeme, klidně se tu bytujeme znovu.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2023.

Smještaj je čist i sofisticiran. Domaćini ljubazni i susretljivi. Parking iza kuće. Ručnici pripremljeni za sve goste. Ima mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. Kuhinja je dobro opremljena. Ne postoji tradicionalni (press) aparat za kavu, samo filter. Balkon je velik, ali veći dio pogleda prekrivaju drveća, ali ne možete vidjeti s ulice. Plaža ispred kuće. Voda je plitka, može se ući barem 80 metara, tako da voda nije duboka (dobro za one koji ne znaju plivati, malu djecu). Na plaži nasuprot kuće tlo u vodi je pjeskovito, cipele za vodu nisu potrebne. Pizza, sladoled, bar ispred kuće. Trgovina cca od kuće. 100 metara dalje, pored je pekara i ribarnica (sa 3-5 vrsta svježe ponude (riba, lignje, škampi)) u ranim jutarnjim satima. Inače, na kraju sela je ribarnica, (poslije groblja morate ići dalje!) bile su 2 vrste svježe ribe (gule ih) i smrznute lignje i škampi.<3

A szállás tiszta, igényes. A házigazdák kedvesek, barátságosak. Parkoló a ház mögött. Törölközők bekészítve minden vendég részére. Mikrosütő, mosogatógép van. Konyha jól felszerelt. Hagyományos (presszó)kávéfőző nincs, csak filteres. Az erkély nagy, de a kilátás nagy részét a fák eltakarják, viszont az utcáról így nem látnak be. Strand a ház előtt. A víz alacsony, legalább 80 métert be lehet menni, úgy, hogy nem mély a víz (úszni nem tudóknak, kisgyerekeseknek jó). A házzal szembeni strandon a vízben a talaj homokos, nem szükséges vizicipő. Pizza, fagyi, bár a ház előtt. Bolt a háztól kb. 100 méterre, mellette pékség és kora délelőtt egy halárus is kipakol (3-5 féle friss kínálattal (halak, tintahal, garnéla) ). Egyébként halbolt a falu túlsó végén van háznál, (még a temető után tovább kell menni!) ott 2 féle friss hal volt (megpucolják) és fagyasztott tintahal, garnéla.<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4