Rezultati pretrage Uži izbor
Sukošan (Zadar) » AS-6131-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Sukošan, Zadar | AS-6131-a

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
250 m
Niska cijena -20% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 22m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 22 m2 + 6 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    9 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 250 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 12.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 6131 u mjestu Sukošan, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (3) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
12.5 km (Zadar) 200 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
25. 7. 2024.

Dobro smo se zabavili. Hvala vam puno. Vratit ćemo se ako budemo imali prilike.

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen. Ha lesz alkalmunk még visszatérünk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-6131-a Marko Čunčić
21. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2024.

Vrlo lijep, miran i čist smještaj, dobro opremljena kuhinja. Ugodna domaćica. Apartman je u blizini prostrane plaže, gdje se nalazi bar, restoran i vrlo dobra pizza.

Velice hezké, klidné a čisté ubytování, dobře vybavená kuchyň. Příjemná paní domácí. Apartmán je v blízkosti prostorné pláže, kde je bar, restaurace i velice dobrá pizza.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2023.

Apartman je vrlo udoban, čist i opremljen svime što je potrebno. Bilo nam je jako lijepo tamo. Vlasnica, gđa Tatiana przesympatyczna i vrlo lijepo. Preporučam prošetati malo dalje do plaže ili se odvesti u divljinu. Tamo su plaže bolje, više hlada, a i ulaz u more je blaži, a kamenje veće i po njemu se lakše hoda. preporučam

Apartament bardzo przytulny, czysty i wyposażony we wszystko co niezbędne. Bardzo miło spędziliśmy tam czas. Właścicielka, Pani Tatiana przesympatyczna i bardzo miła. Na plażę polecam trochę dalej podejść lub podjechać na dzikie. Plaże, są tam lepsze, więcej cienia, a wejście do morza łagodniejsze, a kamienie większe i łatwiej się chodzi. Polecam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 9. 2022.

Fotografije na web stranici Officea su stare. Trenutno je smještaj renoviran i vrlo čist, novi namještaj, TV, udoban krevet i sve što je potrebno za opremanje kupaonice ili kuhinje. Vlasnik je bio ljubazan i od velike pomoći. Ovaj smještaj možete iznajmiti sa svojim psom, vlasnik jako voli životinje. Parkirno mjesto je osigurano za stanare u neposrednoj blizini kuće. Manje mjesto po mjeri za one koji cijene mir i žele provesti svoj odmor daleko od svakodnevne gužve i buke. Stjenovita plaža, čista. U blizini smještaja nalazi se trgovina, pekara, pivnica, a centar Sukošana udaljen je cca 3 km. Vlasnik komunicira na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Bili smo jako sretni tamo, sigurno ćemo se vratiti. Hvala i srdačan pozdrav.:):):)

Zdjęcia na stronie Biura są stare. Obecnie kwatera jest odnowiona i bardzo czysta, meble nowe, jest TV, łóżko wygodne i jest wszystko czego potrzeba w wyposażeniu łazienki czy kuchni. Właścicielka przemiła i bardzo pomocna. Można wynająć tą kwaterę przyjeżdżając ze swoim psem, właścicielka bardzo lubi zwierzęta. Miejsce parkingowe jest zabezpieczone dla wynajmujących bardzo blisko domu. Miejscowość mniejsza w sam raz dla tych , którzy cenią sobie spokój i chęć spędzenia urlopu z dala od codziennego zgiełku i hałasu. Plaża kamienista, zachowana w czystości. Blisko kwatery znajduje się sklep, piekarnia, Pub, a do centrum Sukosan jest ok. 3km. Właścicielka komunikuje się w języku chorwackim, angielskim i niemieckim. Było nam tam bardzo dobrze, na pewno wrócimy. Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy.:) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
28. 8. 2019.

: inlove:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
14. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
28. 7. 2016.

Super

Super

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5