Rezultati pretrage Uži izbor
Sukošan (Zadar) » AS-6131-b

Studio apartman s terasom i pogledom na more Sukošan, Zadar | AS-6131-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
250 m
-15% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 28m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 28 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    5 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    16 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 250 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 12.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 6131 u mjestu Sukošan, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (3) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
12.5 km (Zadar) 200 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 5,00
16. 8. 2023.

Apartman je vrlo udoban, čist i opremljen svime što je potrebno. Bilo nam je jako lijepo tamo. Vlasnica, gđa Tatiana przesympatyczna i vrlo lijepo. Preporučam prošetati malo dalje do plaže ili se odvesti u divljinu. Tamo su plaže bolje, više hlada, a i ulaz u more je blaži, a kamenje veće i po njemu se lakše hoda. preporučam

Apartament bardzo przytulny, czysty i wyposażony we wszystko co niezbędne. Bardzo miło spędziliśmy tam czas. Właścicielka, Pani Tatiana przesympatyczna i bardzo miła. Na plażę polecam trochę dalej podejść lub podjechać na dzikie. Plaże, są tam lepsze, więcej cienia, a wejście do morza łagodniejsze, a kamienie większe i łatwiej się chodzi. Polecam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 9. 2022.

Fotografije na web stranici Officea su stare. Trenutno je smještaj renoviran i vrlo čist, novi namještaj, TV, udoban krevet i sve što je potrebno za opremanje kupaonice ili kuhinje. Vlasnik je bio ljubazan i od velike pomoći. Ovaj smještaj možete iznajmiti sa svojim psom, vlasnik jako voli životinje. Parkirno mjesto je osigurano za stanare u neposrednoj blizini kuće. Manje mjesto po mjeri za one koji cijene mir i žele provesti svoj odmor daleko od svakodnevne gužve i buke. Stjenovita plaža, čista. U blizini smještaja nalazi se trgovina, pekara, pivnica, a centar Sukošana udaljen je cca 3 km. Vlasnik komunicira na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Bili smo jako sretni tamo, sigurno ćemo se vratiti. Hvala i srdačan pozdrav.:):):)

Zdjęcia na stronie Biura są stare. Obecnie kwatera jest odnowiona i bardzo czysta, meble nowe, jest TV, łóżko wygodne i jest wszystko czego potrzeba w wyposażeniu łazienki czy kuchni. Właścicielka przemiła i bardzo pomocna. Można wynająć tą kwaterę przyjeżdżając ze swoim psem, właścicielka bardzo lubi zwierzęta. Miejsce parkingowe jest zabezpieczone dla wynajmujących bardzo blisko domu. Miejscowość mniejsza w sam raz dla tych , którzy cenią sobie spokój i chęć spędzenia urlopu z dala od codziennego zgiełku i hałasu. Plaża kamienista, zachowana w czystości. Blisko kwatery znajduje się sklep, piekarnia, Pub, a do centrum Sukosan jest ok. 3km. Właścicielka komunikuje się w języku chorwackim, angielskim i niemieckim. Było nam tam bardzo dobrze, na pewno wrócimy. Dziękujemy i gorąco pozdrawiamy.:) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
28. 8. 2019.

: inlove:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
14. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
28. 7. 2016.

Super

Super

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5