Rezultati pretrage Uži izbor
Vinjerac (Zadar) » A-13811-a

Jednosobni apartman s terasom Vinjerac, Zadar | A-13811-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
60 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x Poljski krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 60 m, stepenice: 5)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Zadar - 32 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 77 € - 81 €


Kuća 13811 u mjestu Vinjerac, Zadar - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja možda će u ostalim apartmanima ove kuće boraviti drugi gosti. Domaćini neće boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
32 km (Zadar) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
11. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 8. 2021.

Zaista tiho, mirno mjesto za opuštanje. Vlasnik je vrlo ljubazan, uslužan. Svaki dan nas je počastio nekim voćem ili kolačem. Također je bio izvrstan izbor u smislu omjera cijene i vrijednosti. Slobodno ga preporučite svima. Dobro smo se zabavili! Hvala vam. --- Zaista tiho, mirno mjesto za opuštanje. Vlasnik je vrlo ljubazan, uslužan. Svaki dan nas je počastio nekim voćem ili kolačem. Također je bio izvrstan izbor u smislu omjera cijene i vrijednosti. Slobodno ga preporučite svima. Dobro smo se zabavili! Hvala vam.:)<3

Egy igazán csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas hely. A tulajdonos igen kedves, segítőkész. Minden nap kedveskedett nekünk valamilyen gyümölcssel, vagy süteménnyel. Ár/Érték arányban is kiváló választás volt. Mindenkinek bátran mejük ajánlani. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük. --- A really quiet, peaceful place to relax. The owner is very kind, helpful. He treated us to some fruit or cake every day. It was also an excellent choice in terms of price / value ratio. Feel free to recommend it to everyone. We had a lot of fun! Thank You. :) <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2020.

Stan je bio izuzetno čist, posteljina i ručnici se redovito mijenjaju. Na raspolaganju je perilica za rublje. Apartman je vrlo blizu plaže i trgovine. Vrlo pogodno za obitelji s malom djecom, u selu je mir i promet nije gust. Domaćica je izuzetno ljubazna i korisna. Visoko preporučeno!<3

Apartma je bil izredno čist, posteljnina in brisače so redno menjane. Na voljo je pralni stroj. Apartma je zelo blizu plaže in trgovine. Zelo primerno za družine z malimi otroki, v naselju vlada mir in promet ni gost. Gostiteljica je izredno prijazna in ustrežljiva. Zelo priporočam!<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2019.

Lijepo namješten stan, visoke čistoće, vrlo dobro opremljen, prilagođen djeci. Plaža je udaljena cca. Udaljen 50 m. Vlasnik je vrlo ljubazan, ljubazan. Toplo bih ga preporučio svima koji se stvarno žele opustiti. Prava mediteranska atmosfera.

Gyönyörűen berendezett apartman, nagy tisztaság, nagyon jól felszerelt, gyerekbarát. A strand kb. 50 m-re található. A tulajdonos nagyon kedves, barátságos. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tényleg pihenni szeretne. Igazi mediterrán hangulat.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 8. 2019.

Vrlo ljubazni vlasnici, izuzetno čist i uredan stan: kikoće se:

Zelo prijazni lastniki, izjemno čist ter urejen apartma :hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 9. 2018.

Bojim se da je savršeno ovdje da ostanem ovdje godinu dana. Vrlo čisto, oprema je ukusna i jednostavna. Vlasnici su vrlo ugodni i spremni pomoći. To je mirno i tiho mjesto. Republika i gradska jezgra samo nekoliko koraka od kuće. Idealno za obitelji s djecom i romantičare. Svakako se želimo vratiti ovdje.

Bojim sa povedat, ze je tu perfektne, aby som sa tu mohol ubytovat aj o rok. Velmi cisto, zariadenie vkusne a ucelne. Majitelky velmi prijemne a ochotne pomoct. Je to pokojne a tiche miesto. Plaz a centrum-pristav len niekolko krokov od domu.Idealne pre rodiny s detmi a romantikov. Urcite sa sem chceme vratit.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2018.

Vrlo dobro opremljen, čist i uredan stan, također je i perilica rublja. Vlasnik sestra par nalazi u susjednoj kući, oni su prijateljski, korisni, fleksibilni, i donijeli su nešto ukusno (npr. Voće, džem, kokice, kolač) svaki dan i vole mačiće.:) Plaža je jako blizu smještaja jer je to mali gradić, nema gužve. Sve u lokalnoj trgovini može se kupiti, a ne skuplje nego drugdje. Konobari u restoranu luke bili su prilično bunkeri, ali njihova je pizza bila ukusna.

Nagyon jól felszerelt, tiszta, rendezett apartman, van mosógép is. A tulajdonos testvérpár a szomszéd házban lakik, amúgy barátságosak, segítőkészek, rugalmasak, mindennap hoztak nekünk valami finomságot (pl.: gyümölcsöt, lekvárt, pattogatott kukoricát, süteményt) és nagyon szeretik a cicákat.:) A strand tényleg nagyon közel van a szálláshoz, mivel kicsi településről van szó, nincs tömegnyomor. A helyi boltban minden megvásárolható, nem drágábban, mint máshol. A kikötőben lévő étteremben elég bunkók voltak a pincérek, a pizzájuk viszont finom volt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5