Rezultati pretrage Uži izbor
Valbandon (Fažana) » A-7355-b

Jednosobni apartman s balkonom Valbandon, Fažana | A-7355-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
1.25 km
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 30m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 30 m2 + 6 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Visoko prizemlje
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 1.25 km)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pula - 6.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 38 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 7355 u mjestu Valbandon, Fažana - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (5) i udaljena je 1,25 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6.5 km (Pula) 1.25 km 1.25 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 5,00
A-7355-e Igor Grujić
1. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 7. 2022.

Szàllàs max je bio točan, konobari su bili jako ljubazni...

A szàllàs max pontos, a szàllàsadók nagyon kedvesek voltak...

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 6. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
23. 8. 2021.

Smještaj je bio kako je opisano u svakom pogledu i bio je udoban i čist. Domaćini su bili ljubazni, fleksibilni, komunikativni i vrlo brižni, nisu stvarali poteškoće, već su pomogli pri orijentaciji. Na način koji dosad nismo iskusili, osobno smo pokazali lokalne mogućnosti i za kupnju i za kupanje. Parkirno mjesto bilo je savršeno, čak i po velikoj vrućini naš je automobil mogao stajati u sjenovitoj sjenici. Mjesto je lako dostupno, u blizini je i velikih gradova, ali sve je dostupno lokalno. Plaža je za nas bila malo prepuna, ali idealna za obitelji.

A szállás minden tekintetben megfelelt a leírásnak, kényelmes és tiszta volt. A szállásadók kedvesek, flexibilisek, kommunikatívak és kimondottan gondoskodók voltak, nem támasztottak nehézségeket, inkább segítettek az eligazodásban. Eddig általunk nem tapasztalt módon személyesen mutatták meg a helyi lehetőségeket mind a bevásárlásra, mind a strandolásra. A parkolóhely tökéletes volt, a nagy melegben is egy árnyékos lugasban állhatott az autónk. A hely kiválóan megközelíthető, közel van a nagyvárosokhoz is, de helyben is minden kapható. A strand számunkra kicsit túlzsúfolt volt, de családok számára ideálisnak mondható.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2018.

jednostavan, jednostavan apartman; Klima uređaj savršeno radi, uključena u cijenu (također je bila vrlo potrebna, jer je bila vrlo vruća i vlažna); Kuhinja s velikim hladnjakom s dva zamrzivača; velika terasa; Homeowner, i Sergio i njegova supruga, uvijek vrlo prijateljski i korisni - Zaključak: preporučljivo, dobar stan za dobru cijenu8)8)

einfaches, schlichtes Appartment; Klimaanlage funktioniert einwandfrei, im Preis enthalten (war auch sehr notwendig, da es sehr heiß und schwül war); Küche mit großem Kühlschrank mit zwei Tiefkühlfächern; große Terasse; Hausbesitzer, sowohl Sergio als auch seine Frau, immer sehr freundlich und hilfsbereit - Fazit: empfehlenswert, gutes Appartement zu einem guten Preis 8) 8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
6. 9. 2017.

vrlo lijep stan. sve u redu i čisto. vlasnici su stvarno lijepi, ljubazni i korisni.

appartamento molto carino. tutto in ordine e pulito. i proprietari davvero simpatici, gentili e disponibili.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2017.

Možda biste je mogli držati malo čistijima, ali stan je lijep i super. Klima uređaj uključen, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, bračni krevet u zasebnoj sobi, velika terasa i kuhinja s hladnjakom i pećnicom za zamrzavanje. Područje je lijepo i tiho, ima 700mt Jedro restoran koji je dobar za jesti i ljubazni, a na 200mt postoji i mini market opremljen svježim, dobrim, doručkom za doručak. Vlasnik stana, Sergio, ljubazan je i prijateljski, a tako i njegova supruga. Preporučena! Nisam pronašao ručnike, možda sam ih mogao pitati, ali jer, u nedoumici, nisam ih izgubio. Plaža nije jako blizu, ali Fažana ima kilometar i km plaža, tako da ćete ga sigurno pronaći i mjesto koje vam se sviđa. Ukratko, preporučljivo. Hvala i za Adriatic.hr uslugu!

Magari si poteva tenerlo un po' più pulito, ma l'appartamento è proprio bello e grande. Aria condizionata inclusa, soggiorno con divano-letto, letto matrimoniale in stanza separata, terrazzo molto grande e cucina con fornello frigo e freezer. La zona è bella e tranquilla, c'è un ristorante Jedro a 700mt che fa bene da mangiare e sono gentili, e a 200mt c'è anche un mini-market attrezzato di tutto anche delle paste fresche, e buone, per la colazione. Il proprietario dell'appartamento, Sergio, è gentile e simpatico e così anche sua moglie. Consigliato! Non ho trovato gli asciugamani, forse avrei potuto chiederglieli ma siccome, nel dubbio, li avevo non ci ho perso la testa. La spiaggia non è vicinissima, ma Fazana ha km e km di spiaggie per cui troverete sicurament eun posto che vi piace. Insomma, consigliato. Grazie anche ad Adriatic.hr per il servizio!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5