Rezultati pretrage Uži izbor
Rabac (Labin) » A-7472-a

Jednosobni apartman s terasom Rabac, Labin | A-7472-a

3,4/5 (Dobro)
450 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 21 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    13 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Blagovaonica
    8 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    21 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 30 m od objekta
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 450 m, stepenice: 50)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Labin - 4.5 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 99 €


Kuća 7472 u mjestu Rabac, Labin - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
4.5 km (Labin) 450 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,40 Smještaj 3,30 Domaćin 3,60
29. 9. 2023.

Lokacija je vrlo blizu mora, ali pristup je prilično naporan i, iznad svega, izravna ulična buka velika je smetnja za opuštajući odmor... sanitarne cijevi također stvaraju dosta buke... tako da nažalost nije pozitivno preporuka od nas.

Lage ist zwar sehr Meeresnah, aber die Erreichbarkeit ziemlich anstrengend und vor allem der direkte Strassenlärm ein großes Störeelement für einen erholsamen Urlaub... auch Sanitärleitungen machen großen Lärm...... also leider keine positive Empfehlung unsererseits.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
24. 8. 2023.

Vrlo čist, dobro opremljen apartman:) odlična terasa s prekrasnim pogledom na zaljev:)))<3

Bardzo czysty, dobrze wyposażony apartament:) świetny taras z pięknym widokiem na zatokę:)))<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2023.

Ugodan apartman s prekrasnom terasom. Imali ste prekrasan pogled na rabački zaljev. Stan je vrlo središnji. Loša strana je što nije bilo fiksnog parkirnog mjesta, a bojler u kupaonici je bio jako bučan.

Gemütliche Wohnung mit einer schönen Terrasse.Man hatte einen super Blick in die Bucht von Rabac.Die Wohnung liegt sehr Zentral. Der Nachteil war das es keinen festen Parkplatz gab und der Boiler im Bad sehr laut war.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
28. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
16. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
13. 9. 2021.

Stan je u redu, ali činjenica da je vlasnica po dolasku od nas tražila osobne iskaznice, koje je fotografirala sa svih strana, veliko je zgražanje. Mokri pod u WC -u, voda je stoga opasna za djecu.

Apartament wporządku, jednak to że po przyjeździe właścicielka zażądała od nas dowodów osobistych, które sfotografowała z każdej strony budzi ogromny niesmak. W toalecie mokra podłoga, woda dlatego robi się niebezpiecznie dla dzieci.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
A-7472-a Filipszkiné Mázi Dorottya
18. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2021.

Smještaj se nalazi gotovo što bliže plaži. Silazak se može riješiti na dva načina, cik -cak na ulicama, pa je cca. 600 m hoda. Za one koji to mogu podnijeti, vrijedi pogledati stepenice, što ga čini znatno kraćim, ali uzbrdica je zamornija.:) Smještaj je dobro opremljen, čistoća besprijekorna, oprema odgovara stanju na slikama. Vrijednost za novac je vrlo dobar izbor. Gospođa domaćica je ljubazna i osim hrvatskog govori i njemački. Terasa je velika, ugodna s lijepim pogledom. Bili smo maksimalno zadovoljni s tim.

A szállás szinte a lehető legközelebb helyezkedik el a strandhoz. A lejutás kétféleképp oldható meg, az utcákon cikkcakk-ban, így kb. 600 m séta. Aki bírja, érdemes felkutatni a lépcsőket, amivel lényegesen rövidebb, de a felfelé út fárasztóbb.:) A szállás jól felszerelt, a tisztaság kifogástalan, a berendezés a képeken lévő állapotnak megfelelő. Ár-érték arányban nagyon jó választás. A szállásadó hölgy kedves, horváton kívül németül beszél. A terasz nagyméretű, hangulatos, szép kilátással. Mi maximálisan elégedettek voltunk vele.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 9. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2020.

:): inlove: D8)<3

:) :inlove: :D 8) <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5