Rezultati pretrage Uži izbor
Pomer (Medulin) » A-7294-b

Jednosobni apartman s terasom Pomer, Medulin | A-7294-b

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
600 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 19m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 19 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    3 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    17 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 600 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 600m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Medulin - 5.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 121 €


U istoj zgradi

Kuća 7294 u mjestu Pomer, Medulin - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Za vrijeme vašeg ljetovanja možda će u ostalim apartmanima ove kuće boraviti drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
5.5 km (Medulin) 300 m 600 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,00 Domaćin 4,50
28. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
20. 7. 2021.

Domaćini su bili ljubazni i uslužni. Dobra je vrijednost za novac. Soba je pogodna za dvije osobe, treća osoba može spavati na kuhinjskom kauču na razvlačenje. Klima uređaj je uključen u cijenu. Ulaz je sa stražnje strane zgrade, tako da se stražnja terasa također može koristiti za opuštanje. Zadovoljni smo, preporučujem smještaj! Nažalost, cijene su u nebu u odnosu na prethodne godine, sve se množi. Istru redovito posjećujemo, do sada je u trgovinama bilo svega dostupno po sličnim cijenama kao u Mađarskoj. Nažalost, to više nije slučaj za višestruke. Vlasnici su bili ljubazni i ljubazni. Stan je bio ugodan i lijep. Apartman je u stražnjem dijelu kuće pa smo terasu koristili i za opuštanje. Preporučujem. Nažalost cijene u supermarketu i svugdje su na visokoj razini, pa je jeftin ljetni odmor nemoguć.

A szállásadók kedvesek és segítőkészek voltak. Ár -érték arányban jó szállásról van szó. A szoba két személy számára megfelelő, a harmadik személy a konyhai kihúzható kanapén aludhat. Légkondicionálás az árban benne van. A bejárat az épület hátsó részén van, így a hátsó terasz is használható pihenésre. Elégedettek vagyunk, ajánlom a szállást! Sajnos az árak az egekben vannak az elmúlt évekhez képest, minden a többszörösébe kerül. Rendszeresen járunk az Isztriára, eddig az üzletekben minden hasonló árban volt kapható mint Magyarországon. Ez sajnos már nem igaz többöszörösére drágult minden. The owners were kind and frendly. The flat was comfortable and nice. The apartment is at the back of the house so we did use the terrace too for relaxing. I recommend it. Unfortunately the prices at the supermarket, and everywhere is on high level, so the cheap summer holiday is impossible.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5