Rezultati pretrage Uži izbor
Blaškovići (Središnja Istra) » A-12398-a

Jednosobni apartman s klimom Blaškovići, Središnja Istra | A-12398-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
6 km
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 45m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu.

  • Apartman
    Površina: 45 m2
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    18 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 6 km)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Labin - 10 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 99 €


Kuća 12398 u mjestu Blaškovići, Središnja Istra - Istra nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 6 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10 km (Labin) 6 km 6 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
22. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2019.

Uvjeti, čistoća i mjesto super. Wlascicele nevjerojatna, lijepa, gostoljubiva i vrlo obiteljska. Vrlo smo sretni: hihi:

Warunki, czystosc i lokalizacja super. Wlascicele niesamowici, mili, goscinni i bardzo rodzinni. Jestesmy bardzo zadowoleni:hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2019.

Odlično mirno mjesto s gostoljubivim domaćinima. Sve je čisto, uredno, udobno. Gosti u ovoj kući su dobrodošli i dobro ćete se odmoriti. Preporučujemo za miran obiteljski odmor.

Великолепное тихое место с гостеприимными хозяивами. Все чисто, аккуратно, удобно. Гостям в этом доме рады, а вы удачно отдохнете. Рекомендую для тихого семейного отдыха.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 9. 2018.

Vrlo smo dobrodošli vlasnik kuće, a to je već bila plus točka za nas. Kuća se nalazi u vrlo mirnom susjedstvu i vrlo je pogodna za djecu. Užasavali smo naš boravak tamo i zapravo je bio malo poput kuće daleko od kuće. Stanodavac je vrlo brzo reagirao na naše zahtjeve i vrlo je koristan sa savjetima za područja koja bismo mogli posjetiti. Tu je lijepa osamljenoj plaži samo 10 min vožnje od mjesta i to je stvarno plus točka za dobivanje daleko od gužva i žuriti iz svih aktivnosti samo da imaju više opuštajuće vrijeme. Ovo mjesto sa svim svojim čarima i osjećajem dobrodošlice zasigurno je ostavio svoj dojam na nas i ne bismo se ustručavali ponovno posjetiti ako i kada nastane prilika

We were warmly welcomed by the owner of the house and that was already a plus point for us. The house is located in a very quiet neighbourhood and quite suitable for children. We enjoyed our stay there and it was actually a bit like home away from home. The landlord was very quick to respond to our requests and very helpful with tips to areas that we could visit. There is a lovely secluded beach just 10 min drive from the location and this was really a plus point to getting away from the hustle and bustle from all activities just to have more relaxing time. This place with all its charms and welcome feeling has definitely left its impression on us and we would not hesitate to visit again if and when the opportunity arises

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5