Rezultati pretrage Uži izbor
Umag (Umag) » A-6934-b

Dvosobni apartman s terasom Umag | A-6934-b

350 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 80m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 80 m2 + 9 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Suteren
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    20 m2
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    20 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica 1
    5 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Pješčana (Udaljenost 350 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 600m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Umag - 1.7 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 149 € - 337 €


U istoj zgradi

Kuća 6934 u mjestu Umag, Umag - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Kuća ima više apartmana u kojima će tijekom ljetovanja boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
1.7 km (Umag) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
A-6934-a Denisa Juríková Fuseková
21. 8. 2019.

Stan je lijepo čist. Dobro smo se osjećali. Jedino što nas je smetalo bilo je sjedenje na terasi. Moglo je i bolje. Na pogrešci svjetla u vrtu. Naprotiv, tamo je tijekom dana vrlo toplo. Ali mogli biste i sjediti unutra. Kreveti bi također zaslužili malo više pažnje. Madraci su vrlo mekani. Najudobnije sjedenje, unatoč izgledu, upravo je u dnevnoj sobi. Inače lijep stan za četvero.:) plaža je stvarno blizu. Samo pređite borovu šumu. More je plitko pogodno posebno za malu djecu. Ne zaboravite na loptu ili slične vodene igre. To se stvarno isplati. Centar grada je nekoliko minuta hoda, pogledajte kartu. Svugdje gdje dobivate prečace:). Lokacija stana odlična. U blizini imate hranu poput konzumerizma, lidl, spar, kaufland. Konzumerizam je najbliži. U Umagu u većini restorana možete platiti samo kunu, a ne euro. To nas je malo ometalo. Međutim, bankomat je na svakom uglu. Ili veći restorani - uzimam i euro, i martenu ili karticu. Međutim, porcije hrane smanjene su u odnosu na prošlost.

Apartmán je pekny čistý. Cítili sme sa dobre. Jedine co nam vadilo, bolo sedenie na terase. Mohlo byť lepšie . Na terase chyba svetlo. Cez deň je tam zasa naopak veľmi teplo. No dalo sa sedieť aj vo vnútri. Postele by si tiež zaslúžili trochu viac pozornosti. Matrace sú velmi mäkké. Najpríjemnejšie sedenie aj napriek výzoru je práve v obývačke. Inak pekný bytik tak pre štyroch. :) pláž je naozaj blízko. Stačí prejsť cez borovicovy lesík . More je plytke vhodné najme pre malé deti. Nezabudnite si loptu alebo podobne vodné hry. Fakt sa oplatí. Centrum mesta máte kúsok, len si treba pozrieť mapu . Všade sa dostanete skratkami :) . Poloha apartmanu výborná. V okolí máte potraviny ako konzum, lidl, spar, kaufland. Najbližšie je konzum. V Umag vo väčšine reštaurácii sa dá platiť len kunami nie eurom. Nám to trochu prekážalo. Na každom rohu však máte bankomat. Alebo väčšie reštaurácie - beru aj euro aj kuny poprípade kartu. Porcie jedál sa však oproti minulosti zmenšili.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
1. 6. 2018.

Izuzetno prostrana i dobro opremljena

Extremely spacious and well equipped

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5