Rezultati pretrage Uži izbor
Umag (Umag) » A-6995-a

Jednosobni apartman s terasom Umag | A-6995-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
280 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 34m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 34 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    9 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    18 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 280 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 900m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Umag - 3.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 158 €


U istoj zgradi

Kuća 6995 u mjestu Umag, Umag - Istra ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 280 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više smještajnih jedinica, za vrijeme vašeg boravka vjerojatno će u kući boraviti i drugi gosti. Vlasnici će za vrijeme vašeg odmora biti prisutni u kući.

Udaljenosti:
3.5 km (Umag) 280 m 280 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
30. 8. 2024.

Zadovoljni smo. Jurij i Ksenija (Oksana) Mojsejev.

Wir sind zufriden. Yuri und Ksenia (Oxana) Moiseev.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 7. 2024.

Stan je apsolutno nevjerojatan. Položaj mu je izvrstan. Nedaleko od plaže i turističke industrije. Restorani su udaljeni nekoliko minuta hoda. Atmosfera ovog mjesta je apsolutno nevjerojatna. Veliki je mir i vrt odiše mirom. Do trgovine hranom vrlo je lako doći u gradu udaljenom oko 4 km automobilom. Svatko može izabrati svoje plaže, a postoje i uređene plaže s ležaljkama ili prirodne. Sve su plaže bile vrlo ugodne. Svakako ćemo se opet vratiti ovdje. Bilo nam je super ovdje.

Apartmán je naprosto úžasný. Jeho poloha je skvělá. Tak akorát od pláže i turistického ruchu. Do restaurací je to pěšky kousek. Atmosféra tohoto místa je naprosto úžasná. Je tu skvělý klid a ze zahrady dýchá pohoda. Nákupy potravin jsou v městečku cca 4 km autem velmi dobře dosažitelné. Pláže si každý vybere podle sebe, jsou tu i pláže udržované s lehátky nebo přírodní. Všechny pláže byly moc příjemné. Určitě se sem ještě vrátíme. Bylo nám tady moc dobře.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2023.

Veliko zadovoljstvo svime, gazdaricom, smještajem, lokacijom, samo da smokve još nisu zrele:)

Veľká spokojnosť so všetkým, s pani domácou, ubytovaním, polohou, akurát figy neboli ešte dozreté:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 6. 2023.

:) Apartman je bio vrlo ugodan, čist, opremljen kao što je opisano, bilo je ručnika, kuhinjskih krpa, sredstva za pranje suđa, vreća za smeće i iznenađenje od domaćina u hladnjaku: mineralna voda, sok, jednom riječju sve što vam treba bilo je tu;), SUPER

:) Apartament bardzo wygodny, czysty, wyposażony zgodnie z opisem, były ręczniki , ściereczki kuchenne, płyn do naczyń, worki na śmieci a w lodówce niespodzianka od gospodarza : woda mineralna, sok, jednym słowem wszystko co jest potrzebne było na miejscu;), SUPER

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 8. 2019.

Savršen odmor

A perfect holiday

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 9. 2016.

Za sve putnike smo bili dobri i nismo imali razloga da se žale. Lokacija je jako dobra, te je velika prilika za korištenje prostora izvan kuće, koji izgleda vrlo lijepo. Vlasnici su vrlo korisne, gostoljubivi i ljubazni ljudi.

Ubytování bylo vlemi dobré a neměli jsme žádný důvod ke stížnostem. Místo je velmi dobré a skvělá je možnost využívat prostor před domem, který působí velmi příjemně. Majitelé objektu jsou moc ochotní, vstřícní a hodní lidé.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5