Rezultati pretrage Uži izbor
Crikvenica (Crikvenica) » AS-5554-b

Studio apartman s terasom i pogledom na more Crikvenica | AS-5554-b

3,3/5 (Dobro)
950 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 16 m2 + 4 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    2 m2
  • Kuhinja
    1 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    10 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je pothodnik
    Pješčana (Udaljenost 950 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 800m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Crikvenica - 1.9 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 63 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 5554 u mjestu Crikvenica, Crikvenica - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Studio (2) i udaljena je 950 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Vlasnici će za vrijeme vašeg odmora biti prisutni u kući.

Udaljenosti:
1.9 km (Crikvenica) 950 m 950 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 1,50 Domaćin 5,00
27. 8. 2024.

U smještaju nije bilo klime, nismo mogli koristiti roštilj zbog požara, a hladnjak nije dobro funkcionirao. Pogled je bio prekrasan, domaćin uslužan i ljubazan.

A szálláson nem volt klíma, a grillezőt nem használhattuk a tűzesetek miatt és a hűtő nem funkcionált jól. A kilátás viszont gyönyörű volt, a szállásadó segítőkész és kedves.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
6. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 5
22. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2016.

Domaćini i nevjerojatan pogled sa balkona na mirnom mjestu, sobe besprijekorno čista. Ova soba ima minimalne dvoje ljudi, mjesto je malo i vrlo mali hladnjak je samo nekoliko stvari, ponekad i wi-fi nije uspjelo. Cijena za lijepim pogledom, međutim, da je obala vrlo strma kaptatókon može prići samo. Nismo loše su klimatizirane, ali samo par puta je poduzeo pješice. Smještaj je zamršen, vrlo (!) Spojeno slijepa cesta strma i mnogi dugo održati pristup, iako smo iskusni putnik, često sam se izgubio. Mjesto je mirno, plaža je duga pješačka zona "party" Atmosfera / gužve. U blizini je trgovački centar vrlo dobro opremljen, pristojne cijene, lijepe robe.

A vendéglátók és az erkélyről a panoráma mesés, csendes hely, a szoba makulátlanul tiszta. Ez a szoba két embernek a minimálist biztosítja, kicsi a hely és a nagyon kicsi hűtő csak pár dolgot bír el, a wi-fi néha nem működött. A csodálatos kilátás ára viszont, hogy a partot rendkívül meredek kaptatókon lehet csak megközelíteni. Nem vagyunk rossz kondiban, de csak párszor vállalkoztunk rá gyalog. A szállást, a szövevényes, nagyon (!) meredek és sok zsákutcával tűzdelt úton hosszan tartott megközelíteni, bár rutinos utazók vagyunk, sokszor eltévedtünk. A hely csendes, a partszakasz pedig egy hosszú sétáló résszel "party" hangulatú/zsúfolt. A közelben van egy nagyon jól felszerelt bevásárlóközpont, tűrhető árakkal szép áruval.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
13. 8. 2014.

+ Vrlo dobre uvjete u stanu: smile: + Lijepa atmosfera - Da bi došli na plažu i vratiti se morate savladati dosta razlika u visini.

+ Bardzo dobre warunki w apartamencie:smile: + Miła atmosfera - Aby dojść na plażę i wrócić trzeba pokonać sporą różnicę wysokości.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4