Rezultati pretrage Uži izbor
Dramalj (Crikvenica) » AS-2387-a

Studio apartman s terasom i pogledom na more Dramalj, Crikvenica | AS-2387-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
150 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 42 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Potkrovlje
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 150 m, stepenice: 29)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1800m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Crikvenica - 3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 158 €


U istoj zgradi

Kuća 2387 u mjestu Dramalj, Crikvenica - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Crikvenica) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
8. 9. 2023.

Drugi put u ovom smještaju. Dobrodošlica je ponovno bila vrlo topla, a 2 tjedna odmora bila su jednostavno prekrasna. Već rezervirano za iduću godinu! :zaljubljen:

Zum zweitenmal in dieser Unterkunft. Der Empfang war wieder sehr herzlich und die 2 Wochen Urlaub waren einfach wieder nur schön. Für nächstes Jahr schon wieder reserviert! :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 9. 2022.

Dobili smo vrlo toplu dobrodošlicu i osjećali smo se vrlo ugodno u našem apartmanu. Bilo je vrlo čisto i ništa nije nedostajalo. Vrlo, vrlo preporučljivo!!!

Wir sind sehr herzlich empfangen worden und fühlten uns in unserer Ferienwohnung sehr wohl. Es war sehr sauber und es hat an Nichts gefehlt. Sehr, sehr empfehlenswert!!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 5. 2019.

Nisam bio razočaran u stanu, kao na slikama, lijep i čist. Sve je savršeno. Domaćica je OBITELJ, za sve moje zahtjeve - dobio sam najkorisniju pomoć za moje pitanje.<3: Inlove:

Lakásban nem csalódtam, olyan mint a képeken, gyönyörű és tiszta. Minden a legtökéletesebb. Háziasszony egy BŰBÁJ, minden kérésemre - kérdésemre a legkészségesebb segítséget megkaptam. <3 :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 6. 2017.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
15. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 9. 2013.

Smještaj je bio čist, udoban i u skladu s onima foto.Domáci su príjemní.Nakoľko kraj kolovoza smo bili u našoj sobi nije nedostatak klima-uređaj, premda je bilo i moglo biti za nadoplatu. Praznici općenito upoznao naša očekivanja, a mi smo prilično zahtjevne klijente. Ljubav se vratiti.

Ubytovanie bolo čisté, útulné a zodpovedalo uvedeným foto.Domáci boli príjemní.Nakoľko sme boli koncom augusta, v izbe nám klimatizácia nechýbala, aj keď tam bola a dala sa doobjednať za poplatok. Dovolenka celkovo splnila naše očakávania, a to sme dosť nároční klienti. Radi sa tam vrátime.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2012.

Zgrada i kućište je zapravo ono što se nudi na internetu izbornika. Fotografije su autentické.Apartmán je opremljena suvremenom njuh i dizajn. Gospođa pružanje smještaj je udoban, pomirljiv. U ovoj kući, bili smo jako zadovoljni. Jedino što mi je nestalo u vrijeme vrućina, klima-uređaj.

Objekt a ubytovanie je skutočne také, aké je ponúkané na internetovej ponuke. Fotografie sú autentické.Apartmán je zariadený s moderným vkusom a dizajnom. Pani poskytujúca ubytovanie je príjemná, ústretová. V danom objekte sme boli nadmieru spokojní. Jediné, čo nám chýbalo v čase horúčav, bola klimatizácia.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 2. 2010.

Mi smo bili tamo na godišnji odmor prošle godine. Stan je zapravo još ljepše nego na fotografiji. Domaćini su vrlo lijepo. Sve je bilo super: osmijeh: Plaža je manje, to čizme u vodi, ali sasvim ok. Preporučujem svima: smile:

Boli sme tu na dovolenke minulý rok. Apartmán je v skutočnosti ešte krajší ako na foto. Domáci sú veľmi milí. Všetko bolo super:smile: Pláž bola menšia, treba obuv do vody, ale celkom ok. Odporúčam všetkým:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2009.

Jednostavno Lovely kobieta.Wszędzie SUPER.Gospodyni czyściutko.Wyposażenie vrlo bogate.Wszystko točno onako kako zdjęciach.Bardzo hladnom mjestu da odpoczynek.Byliśmy pozdravio rakija i kava. Prezencik lijepo zbogom domaćica. PREPORUČUJE

Poprostu SUPER.Gospodyni przemiła kobieta.Wszędzie czyściutko.Wyposażenie bardzo bogate.Wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach.Bardzo fajne miejsce na odpoczynek.Byliśmy witani rakiją i kawą. Na pożegnanie miły prezencik od Gospodyni. POLECAM

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 1. 2009.

Lijep ambijent, veliki izbor opcija za blagovanje. Uvjeti super! Hostesa vrlo lijepo pozdravlja i kaže zbogom rakija;)) preporučujem!

Piękna okolica, duży wybór punktów gastronomicznych. Warunki super! Gospodyni bardzo sympatyczna- wita i żegna rakiją;)) POLECAM!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5