Rezultati pretrage Uži izbor
Jadranovo (Crikvenica) » A-20801-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Jadranovo, Crikvenica | A-20801-a

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
100 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 38m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 38 m2 + 33 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    16 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    33 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 100 m, stepenice: 80)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Crikvenica - 10 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 20801 u mjestu Jadranovo, Crikvenica - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Tijekom vašeg ljetovanja, domaćini neće boraviti u kući.

Udaljenosti:
10 km (Crikvenica) 100 m 100 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,30 Domaćin 4,30
9. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2023.

Gazdarica je bila gostoljubiva i ljubazna, klima u apartmanu je bila potpuno funkcionalna, kuhinja je bila novoopremljena s perilicom posuđa, a također i kupaonica. Na raspolaganju je bila i perilica rublja. Smještaj se nalazi u mirnom dijelu s pristupom nekoliko plaža. Sve je bilo odlično i posebno čisto.

Pani domáca bola ústretova a milá, klima na apartmáne bola plne funkčna, novo vybavená kuchyňa s umyvačkou riadu a taktiez aj kúpelňa. K dispozicii bola aj práčka. Ubytovanie sa nachádza v tichej časti s pristupom k viacerym plážam. Všetko bolo super a hlavne čisté.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 7. 2023.

Apartman je stvarno super, baš kao što izgleda na slikama. Balkon je velik, pogled prekrasan, a more je blizu. Kuhinja je dobro opremljena, apartman čist, vlasnik ljubazan i uslužan. Bilo nam je super ovdje. Ovdje smo ljetovali s dvije odrasle osobe i djetetom od 4 godine.:)

Az apartman nagyon szuper, pont olyan jó, mint amilyennek a fotókon látszik. Nagy az erkély, gyönyörű a kilátás, és közel van a tenger. A konyha jól felszerelt, az apartman tiszta, a tulajdonos kedves, segítőkész. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat. Két felnőtt egy 4 éves gyerekkel nyaraltunk itt. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 7. 2023.

Moglo je i bolje, problem parkinga, starija oprema, stari prozori, curi komarnik na prozoru (domaća izrada), prljava klima (morali smo je čistiti da bi postojali), ali jednostavno više ulagati u udobnost, a ne uzimati samo povećane tržišne cijene, koje su onda neadekvatne kvaliteti. Pogled je bio jedini koji nam nije dao da se spakiramo i odemo.

Mohlo to byť aj lepšie, problém s parkovaním, staršie vybavenie, staré okná, sieťka proti komárom na okne deravá(po domácky vyrobená), klimatizácia špinavá (aby sme mohli existovať bolo treba vyčistiť), no proste viac investovať do komfortu, a nie len brať zvýšené trhové ceny, ktoré sú potom neadekvátne kvalite. Výhľad bol jedine ten ktorý nás nenechal zbaliť sa a odísť.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
26. 7. 2023.

Dear guest, the house owners are unpleasantly surprised by your review and think that your rating of the accommodation is not realistic. They would also like to point out that any rearranging of outside or inside furniture has to be with the consent of the house owner. The Agency also wishes that you would have contacted us if there were issues so that we could assist and try to make your stay as pleasant as possible.

Poštovani gosti, vlasnici kuće su neugodno iznenađeni vašom ocjenom i smatraju da vaša ocjena smještaja nije realna. Napominju da svako preslagivanje vanjskog ili unutarnjeg namještaja mora biti uz suglasnost vlasnika kuće. Agencija također želi da ste nas kontaktirali ako je bilo problema kako bismo vam pomogli i pokušali učiniti vaš boravak što ugodnijim.

Pročitaj više