Rezultati pretrage Uži izbor
Jadranovo (Crikvenica) » A-5285-c

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Jadranovo, Crikvenica | A-5285-c

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 6. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 29m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 29 m2 + 4 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Betonske ploče (Udaljenost 350 m, stepenice: 84)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 700m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Crikvenica - 8 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 5285 u mjestu Jadranovo, Crikvenica - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (3), Studio (1) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
8 km (Crikvenica) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 3,70 Domaćin 3,30
A-5285-b Anonimno
12. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
29. 8. 2023.

Izvrsna lokacija, dobro opremljen apartman, uslužan domaćin. Ako je kuća puna, onda je internet zapeo. Preporučam svima.

Kiváló helyen, jól felszerelt apartman, segítőkész szállásadó. Ha tele a ház, akkor az internet akadozik. Ajánlom mindenkinek.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
1. 9. 2018.

: P

:P

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
13. 7. 2016.

stan dovoljno velik zraka preniska za tu veličinu. Vlasnik šetnje do stana i prati što radite ?????? ... na primjer .... gdje ako zaboravite ugasiti svjetla .... halo, gdje ste ga vidjeli ??????

apartma dovolj velik klima preslaba za to velikost. Lastnica hodi v apartma in nadzoruje kaj počnete??????...npr....če ste kje pozabili luč ugasniti....halo kje ste to videli??????

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
13. 7. 2016.

:( klima slaba.....

:( klima slaba.....

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
9. 3. 2016.

:) Stan je manji, tako da max. Dva, ali inače dobro, lijepo gazdarica. Samo o bilo čemu ne da ga vode niz brdo, pa se vratio gore .: IDK::):)

:) Apartmán je menší, tak max. pro dva, ale jinak dobré, příjemná paní domácí. Akorát okolo nic není a k vodě je to z kopce, takže hůř je to zpátky.:idk::):)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
26. 8. 2013.

Hotel je izabran zbog pristupačnosti i obećao Intrenet roštilj. Roštilj je električni štednjak, koja je primila samo spojiti na internet na terasi u prizemlju mogao biti naš domaćin. Prve noći, kad smo izašli iz stana, okrenuo na stubištu svjetla, ali nisu isključili izašli argument, kao automatsko prebacivanje szokva.Mikor smo se vratili u naš domaćin, hotel nije vrlo prijateljski, upozorio o korištenju prekidača.

A szállást az ígért intrenet elérhetőség és a grill miatt választottuk. A grill egy elektromos sütő volt, melyet kézhez kaptunk, internetezni pedig csak a földszinten tudtunk szállásadónk teraszán. Az első este, mikor elhagytuk az apartmant, felkapcsoltuk a lépcsőházi villanyt, de a kijárathoz érve nem kapcsoltuk le, hiszen automata kapcsolóhoz vagyunk szokva.Mikor visszatértünk a szálláshelyre a szállásadónk -nem túl barátságosan -figyelmeztetett a kapcsoló használatára.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
27. 7. 2011.

U Jadranovu mi se svidjela, smještaj je bio dobar, tu je lijepa plaža, prekrasno more, vremenska otišao velik, okolica, ljudi stvarno ne zanima, kućanica je bio vrlo ljubazan, jer je u jednoj kući bili smo pet obitelji / prijatelji / i nismo mogli večer sjediti uz kamin duže jer je uznemirujuće. Gdje smo svi trebali sastati i razgovarati?

V Jadranove sa nám páčilo, ubytovanie bolo dobré, je tam pekná pláž, krásne more, počasie nám vyšlo, o okolie sa obyvatelia veľmi nestarajú, domáca pani nebola veľmi vľúdna, pretože v jednom dome nás bolo päť rodín / kamaráti / a nemohli sme si večer posedieť pri krbe dlhšie, pretože ju to rušilo. Kde sme sa mali všetci stretnúť a porozprávať sa?

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 2