Rezultati pretrage Uži izbor
Selce (Crikvenica) » A-2355-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Selce, Crikvenica | A-2355-a

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
150 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 51m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Apartman
    Površina: 51 m2 + 15 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    7 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    14 m2
    Pogled na more
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Balkon
    1 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 150 m, stepenice: 23)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Selce - 800 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 2355 u mjestu Selce, Crikvenica - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
800 m (Selce) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,70 Domaćin 3,70
31. 7. 2022.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 7. 2022.

Odličan smještaj s prekrasnim pogledom na more s balkona. Zaštićena privatnost, mirna lokacija. Odličan večernji provod, restorani, kafići, glazbeni i kulturni programi, suvenirnice, bilo u Selcu ili Crikvenici, šetaju šetnicom. Pristup plaži je odličan, samo je povratak naporniji, apartman je viši od mora - odrasli to mogu podnijeti, djeca s naporom. U blizini trgovine Spar. Osiguran parking ispred zgrade, ali u gornjoj ulici, ne ispod. U kuhinji nema pećnice, a u kupaonici nema perilice za rublje. Na terasi je sušilo za mokre stvari - odlično. Uživali smo u izvrsnom odmoru. Super je što svaka soba ima vanjske rolete, stan se uopće ne pregrijava. Preporučam smještaj.

Výborné ubytovanie s krásnym výhľadom z balkóna na more. Súkromie zabezpečené, pokojná lokalita. Večerné vyžitie skvelé, reštaurácie, kaviarne, hudobné a kultúrne programy, obchodíky so suvenírmi či v Selciach alebo v Crikvenici pešo po promenáde. Dostupnosť pláže výborná, len cesta späť namáhavejšia, apartmán je vyššie od mora - dospelý zvládne, deti s námahou. Blízko obchod Spar. Parkovanie zabezpečené pred objektom ale na hornej ulici, nie dole. V kuchyni nie je rúra na pečenie a v kúpeľni nie je pračka. Na terase je sušiak na mokré veci - výborné. Užili sme si výbornú dovolenku. Skvelé, že každá izba má vonkajšie rolety, apartmán sa vôbec neprehrieva. Odporúčam ubytovanie.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2021.

Nažalost, ovaj odmor ne mogu ocijeniti 5 *, ali počet ću pozitivno. Stan je sasvim blizu mora, oprema je novija nego što prikazuje slika, mjesto je mirno. Stan je velik i čist, bilo je ručnika, skromne kuhinje i velikog tuša. ALI - Nažalost, klima uređaj nije radio od početka, što je za nas (s troje djece) bilo jako važno. Prvih dana vani je temperatura bila oko 35 stupnjeva, a domaćin (unatoč nekoliko upozorenja) nije učinio ništa s klima uređajem i dao nam je savjet kako se rashladiti u moru. Ne bih odabrao smještaj bez klime, pa za ovaj veliki centimetar dolje. Osim toga, u dnevnom boravku postoji samo jedna jedinica za klimatizaciju za tako veliki stan pa to ionako vjerojatno ne bi bilo dovoljno. Još jedna negativno ocijenjena stvar je terasa. Računali smo da će biti izvan stana, ali bilo je puno stepenica između terase i našeg stana i glavnih vrata u kuću (koja su još uvijek zaključali drugi gosti po nalogu stanodavca), pa je svako sjedenje u obrok je zahtijevao mnogo truda. Nažalost, ne mogu pozitivno ocijeniti domaćina jer nije bio voljan riješiti probleme niti nam pomoći dok smo tražili bolnicu, pogotovo da brzo podignemo novac ... Najbliži smještaj na plaži je mali, šljunčan (preporučujem cipele u vode i dolaze rano ujutro, inače), more je bilo čisto, lako dostupno čak i za malu djecu. Ujutro ste mogli pronaći mjesto u hladu. Plaža Poli Mora udaljena je 15 -ak minuta hoda od apartmana, to je prekrasna pješčana plaža, vrlo pogodna za djecu, postoje restorani i kafići pa je na njoj moguće provesti cijeli dan. No, plaža je logično gotovo u potpunosti prekrivena suncobranima s ležaljkama (naknada 120 kuna), koji su stalno zauzeti i po lijepom vremenu doslovce se nalaze glave do glave, kako na plaži tako i u moru. No, čak i tako, uživali smo u boravku s djecom pa ga više -manje mogu preporučiti. Grad nudi obilje restorana i večernje zabave, postoji nekoliko pekara, u blizini velikih supermarketa. Za nas je, međutim, odmor općenito razočarao (smještaj i prenapučene plaže), pa ćemo sljedeći put izabrati južnu Hrvatsku i otoke.

Bohužel nemohu tuto dovolenou ohodnotit 5*, ale začnu kladně. Apartmán je poměrně blízko u moře, vybavení je novější, než ukazuje obrázek, místo je klidné. Byt je velký a čistý, k dispozici byly ručníky, skromně vybavená kuchyňka a velký sprchový kout. ALE - Bohužel od začátku nefungovala klimatizace, která pro nás (se třemi dětmi) byla velmi důležitá. Prvních pár dnů byla teplota venku okolo 35 stupňů a pan domácí (přes několik upozornění) s klimatizací nic neudělal a dával nám rady typu, ať se schladíme v moři. Ubytování bez klimatizace bych si nevybrala, takže za toto velký palec dolu. Klimatizační jednotka je navíc na tak velký apartmán pouze jedna, v obývacím pokoji, takže by nejspíše stejně nebyla dostatečná. Další negativně hodnocená věc je terasa. Počítali jsme, že bude mimo byt, ale mezi terasou a naším bytem byla spousta schodů a hlavní dveře do domu (které na pokyn pana domácího stále zamykali ostatní hosté), takže každé posezení u jídla vyžadovalo velké úsilí. Bohužel ani pana domácího nemohu hodnotit kladně, protože nebyl ochoten řešit problémy a ani nám pomoci, když jsme hledali nemocnici, hlavně rychle vybrat peníze... Pláž nejblíže ubytování je malá, oblázková (doporučuji boty do vody a přijít brzy ráno, jinak se nevejdete), moře bylo čisté, dobře přístupné i pro malé děti. Dopoledne se dalo najít i místo ve stínu. Pláž Poli Mora je vzdálená cca 15minut chůzí od apartmánu, je to nádherná písečná pláž, velmi vhodná pro děti, v místě jsou restaurace a kavárny, takže je možné tam strávit celý den. Pláž je však logicky téměř celá pokrytá slunečníky s lehátky (poplatek 120kuna), které jsou neustále zabrané a při hezkém počasí je tam doslova hlava na hlavě, a to jak na pláži, tak v moři. Ale i přesto jsme si pobyt na ní s dětmi užili, takže mohu víceméně doporučit. Město nabízí dostatek restaurací i večerní zábavu, je zde několik pekáren, v blízkosti velké supermarkety. Pro nás však celkově dovolená byla zklamáním (ubytování a přelidněné pláže), takže příště zase budeme volit spíše jižní Chorvatsko a ostrovy.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
3. 9. 2020.

Komunikacija opet bez imalo problema, organizacija također, najbliža "plaža" bila je samo vrlo uska, za vrijeme oseke potpuno nedovoljna, ali to nije problem turističke agencije. Inače, umjesto lijepog smještaja, apartman je također vrlo pristojan, uključujući domaćine. Jako bismo voljeli koristiti vaše usluge u budućnosti, peti put.:):)

Komunikace opět bez sebemenšího problému, organizace též, nejbližší "pláž" byla jenom velice úzká, při přílivu zcela nedostačující, ale to není problém cestovní agentury. Jinak místo ubytování pěkné, apartmán rovněž velice slušný včetně domácích. Velice rádi bychom využili vašich služeb i v budoucnosti, a to již popáté.:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2019.

Lijep, čist i kvalitetan smještaj, sve što se vidi na slici, soba ima prekrasan pogled na more.:) Vlasnik je bio vrlo ljubazna, izravna, tečna komunikacija. Plaža i centar grada udaljeni su samo nekoliko minuta, pješčano-šljunčana plaža je najudaljenija od smještaja, ali je ugodna pješačka udaljenost i isplati se jer je lijepa.:) Slatko naselje, čak i ako se ne iselite iz naselja, ne možete se dosađivati, čak i navečer na plaži postoji veliki život.:)

Szép tiszta, igényes szálláshely, minden megfelelt a képen látottaknak, a szobából csodás kilátás nyílik a tengerre.:) A tulajdonos nagyon kedves, közvetlen, gördülékeny volt vele a kommunikáció. A tengerpart és a település központja pár percre található, a homokos-apró kavicsos strand tetszett nekünk a legjobban, az van a legmesszebb a szállástól, de gyalog is kényelmesen megtehető táv, és megéri, mert gyönyörű.:) Aranyos település, akkor is kellemesen telik az idő, ha nem mozdul ki a településről az ember, nem lehet unatkozni, este is nagy élet van a parton.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 7. 2018.

Lijep stan s velikom terasom i tendom. Pogled na more i lijepe zalaske sunca. Tamo smo se osjećali ugodno i sigurno ćemo se vratiti. Kompliment vlasniku:)

Schönes Apartment mit einer tollen Terrasse und Markise. Meerblick und schöne Sonnenuntergänge. Wir haben uns dort wohlgefühlt und kommen bestimmt wieder. Ein Lob an den Vermieter :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 8. 2017.

Već treću godinu za redom uživamo u ugodnom boravku. Prekrasni pogled na more, razumna udobnost, blizina plaža i centra čine nas vrlo zadovoljnim.

Veľmi príjemné ubytovanie využívame už tretí rok za sebou. Nádherný výhľad na more, primeraný komfort, blízkosť pláží a centra nás plne uspokojuje.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 2. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
19. 8. 2016.

Smještaj je besprijekoran. Plaža je široka oko 3 km i pogodna je za kupanje. osim nekih kratkih dijelova gdje se nalazi luka broda. Najbliža plaža je također dobra. (oko 150m) Ne postoji pješčani dio (voda je kristalno čisto), ali to se obično odnosi na hrvatsku obalu. Mjesto je malo, ali sve što trebate je trgovina mješovitom robom ("Konzum"), ljekarna, pošta, udaljena oko 300 metara. Inače, središte Crkve je 2,6 km na obalnom šetalištu, pješice ili biciklom.

A szállás kifogástalan. A part végig kb 3 km-en át alkalmas fürdőzésre. kivéve néhány rövid szakasz ahol csónak kikötő van. A legközelebbi strand is jó. (kb 150m) Homokos rész nincs, (ennek fejében kristálytiszta a víz) de ez általában igaz a horvát tengerpartra. Maga helység kicsi de minden van amire szükség lehet, élelmiszer bolt ("Konzum"), gyógyszertár, posta, kb 300 méterre van. Egyébként Crkvencia központja 2,6 km a parti sétányon, gyalog vagy kerékpárral.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 3. 2016.

Stan je bio čist i funkcionalan i ljubazno pripremljen, a vlasnici su bili vrlo lijepi i pažljivi. Bilo je nekih mačaka i kornjače, što je fantastično u prekrasnom vrtu. Plaža je bila manje velika, ali u cijeloj Hrvatskoj problem je ... voda je čista i čista, ali uvijek postoji samo vrlo uska pruga kako bi ležao ... Mjesto je bilo lijepo i malo ... i također tišina ....

Das Apartment war sauber und funktionell und auch liebevoll hergerichtet und die Besitzer waren total nett und zuvorkommend. Es gab einige Katzen und eine Schildkröte, die es traumhaft in dem schönen Garten hat. Der Strand war weniger toll, was aber in ganz Kroatien ein Problem ist....das Wasser ist zwar klar und sauber, nur gibt es immer nur ganz schmale streifen um dort zu liegen..... Der Ort selber war lieb und klein...und auch ruhig....

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5