Rezultati pretrage Uži izbor
Malinska (Krk) » A-19353-a

Dvosobni apartman s terasom Malinska, Krk | A-19353-a

1,5/5 (Podnošljivo, minimum)
400 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 61m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 61 m2 + 21 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 4
    Visoko prizemlje
  • Dnevni boravak
    14 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    8 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 400 m)
    Šljunčana (udaljenost: 400m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Malinska - 1.1 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 126 € - 286 €


Kuća 19353 u mjestu Malinska, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 400 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini neće boraviti u kući.

Udaljenosti:
1.1 km (Malinska) 400 m 400 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 1,50 Smještaj 2,00 Domaćin 1,00
28. 8. 2024.

Stan je smrdio na pljesniv kad smo stigli. Posuđe je bilo jako prljavo. S tim da posuda ima jako malo - najmanja posuda je lonac od 5l, pa sam morala sama kupiti lonac za kavu i mlijeko. Postoje dvije tave, ali su jako zamazane, kao da nisu prane. Odvratno! Također, odnos agencije je bio vrlo loš. Prvi put sam iznajmila stan preko agencije i nisam znala kako je izaći iz stana pa sam kad sam se prijavila pitala mogu li kasnije vratiti ključeve i rekli su da moramo izaći do 10. ujutro, ali možemo donijeti ključeve bilo kada. Zato smo u 9 ujutro izašli iz apartmana i posljednji put otišli na plažu. Po povratku sam dobio hrpu poziva i poruka da moram hitno vratiti ključeve, a gospođa je bila jako bezobrazna na telefon i nije mi dala ni da joj objasnim da je očito došlo do nesporazuma. Jako razočaran stanom i odnosom, cijena je apsolutno prevelika za njega. Sigurno se nećemo vratiti.

Apartma je smrdel po zatohlem, ko smo prišli. Posoda je bila zelo umazana. S tem, da je posode zelo malo-najmanjša posoda je 5l lonec, tako da sem morala sama kupiti lonček za kavo in mleko. Ponvi sta dve, vendar na debelo umazani z maščobo, kot da ju nikoli niso umili. Nagnusno! Prav tako je bil odnos agencije zelo slab. Prvič sem najela apartma preko agencije in nisem vedela kako je glede odhoda iz apartmaja, zato sem ob prijavi vprašala, če lahko ključe vrnemo kasneje in so rekli, da moramo do 10h ven, ključe pa prinesemo kadarkoli. Zato smo apartma zapustili ob 9h in šli še zadnjič na plažo. Ob povratku pa sem prejela kup klicev in sporočil, da moram takoj vrniti ključe, gospa pa je bila po telefonu zelo nesramna in mi sploh ni pustila, da ji razložim da je očitno prišlo do nesporazuma. Zelo razočarana nad apartmajem in odnosom, cena je za to absolutno prevelika. Zagotovo se ne vrnemo več.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1