Rezultati pretrage Uži izbor
Njivice (Krk) » A-2391-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Njivice, Krk | A-2391-a

2,5/5 (Dobro)
900 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    11 m2
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    4 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    1 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 900 m, stepenice: 28)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Njivice - 2.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 180 €


U istoj zgradi

Kuća 2391 u mjestu Njivice, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 900 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
2.5 km (Njivice) 900 m 900 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,50 Smještaj 2,00 Domaćin 3,00
8. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
25. 6. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 9. 2016.

Ukupno, hotel je bio dobar! Kuhinja je opremljena pozitivnim do nas, tanjuri, pribor za jelo, čaše, posuđe. Žao nam je pekara koja ne pripada u zajednicu! Do kraja tjedna bio zagušenja problem, ali specijalist je riješio isti dan! Basca Obala posjeta! )

Összeségében jó volt a szállás! A konyhai felszereltség pozitívan ért minket, tányérok, evőeszközök, poharak, edények. Sajnáljuk hogy Sütő nem tartozik a felszereltségbe! A hét végére dugulás problémánk volt, de megoldotta egy szakember még aznap! Érdemes Basca tengerpartjára ellátogatni! ;)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
14. 7. 2015.

6 osoba smještaj nije mogla biti izdana zbog kuhinja je jedva dovoljno za četiri osobe, a ipak ovdje se nalazi u malom kaučem, koji je produžen 6 osoba ili manje. Kuhinja otvara na WC kupka nije sretan.

A szállást nem lehetne 6 személyre kiadni, mert a konyha étkező négy személyre is épp hogy elegendő, és még ide van elhelyezve a kétszemélyes kis kanapé, amivel kibővítették 6 személyesre. A WC fürdő a konyhából nyílik ez sem szerencsés.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
4. 9. 2011.

Proveli smo dva lijepa tjedna, kuća je vrlo lijepo, čisto i pozdravni, da ne spominjemo izvan područja, vrlo dobro opremljena i udobni. Vlasnici su vrlo korisne, pažljiv i ljubazni. more je malo daleko, ali to je cijena smo spremni platiti s obzirom na tišinu ovog aranžmana, JA preporučiti: osmijeh:

abbiamo passato due belle settimane, la casa è davvero bellina, pulita e accogliente, per non parlare dell'area esterna, molto ben attrezzata e gradevole. i proprietari molto disponibili, attenti e gentili. il mare è un po' lontano, ma è uno scotto che si paga volentieri vista la tranquillità di questa sistemazione, che consiglio :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2009.

Proveli smo vrlo ugodan tjedan, samo šteta da je tekla prebrzo. Smještaj je gotovo na kraju Njivnice tako tiho ovdje. Plivanje je pogodna za djecu, možete pronaći školjke, dihalica. Jedino što sam ukazao na njih da je put od mora je velika brežuljka u središtu i 3 km Putovali smo automobilom. Inače, vlasnici su vrlo lijepe ljude. Apartman je velik vybavený.Tv, TV, DVD player, mikrovalna, aparat za kavu, rych.konvice, toster. Ručnici, krpe vas! JA visoko preporučiti svima: Smile:: smile:: smile:: smile:

Strávili jsme zde velmi příjemný týden, škoda jen, že utekl moc rychle. Ubytování je téměř na konci Njivnice tak je zde klid. Koupání je vhodné pro děti, mohou hledat mušle, potápět se. Jediné na co bych upozornila je, že cesta od moře je do velkého kopce a do centra 3 km tak jsme jezdily autem. Jinak majitelé jsou moc příjemní lidé. Apartmán je skvěle vybavený.Tv,satelit,dvd přehrávač, mikrovlnka,překapávač,rych.konvice,toustovač. Ručníky,utěrky sebou! Všem vřele doporučuji!!!:smile::smile::smile::smile:

Pročitaj više
26. 7. 2007.

stan u ovaj predivan odmor smo preživjeti, je u potpunosti zadovoljavajuće za obitelji s djecom. Plaža, grad, smještaj je prekrasan dom je nevjerojatna. Hvala, drago da se vrati ovdje.

v tomto apartmane sme prezili nadhernu dovolenku, je plne vyhovujuci pre rodinu s detmi. Plaz, mestecko, ubytovanie je nadherne a domaci boli uzasni. Dakujeme, radi sa sem vratime.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5