Rezultati pretrage Uži izbor
Vantačići (Krk) » A-5566-a

Dvosobni apartman s terasom Vantačići, Krk | A-5566-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
550 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 51m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 51 m2 + 35 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    7 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    17 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    18 m2
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    17 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 550 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Malinska - 3.4 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 139 €


Kuća 5566 u mjestu Vantačići, Krk - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 500 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Drugi gosti neće boraviti u kući tijekom vašeg odmora. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
3.4 km (Malinska) 500 m 550 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,80 Domaćin 4,70
3. 7. 2024.

Vrlo dobri kreveti. Spavaj +++++

Zelo dobre postelje. Spanje +++++

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2023.

Smještaj je lijep, prostran, vrlo čist, pogled s terase je prekrasan. Plaža je unutar pješačke udaljenosti. Vlasnici su uslužni, žive ispod stana. Jedina mana mjesta je što nema pećnicu, mikrovalnu pećnicu, pećnicu za tople sendviče i toster. Međutim, to su stvari koje se mogu zamijeniti. Osim toga, svakako bih ga preporučio drugima:)

A szállás szép, tágas, nagyon tiszta, gyönyörű a kilátás a teraszròl. Gyalogtávra van a tengerpart. A tulajok segítőkészek, az apartman alatt élnek. A hely egyetlen hátránya, hogy nincs sütő, mikrò, melegszendvics sütő és kenyérpirítò. Ezek azonban pótolható dolgok. Ezt leszámítva bátran ajánlom másoknak is:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
13. 9. 2022.

Smještaj je bio odličan! Domaćin ljubazan i uslužan. Spavaće sobe su na sjevernoj strani, izlaze na prostranu, natkrivenu terasu s pogledom na more. Sobe nisu jako vruće, ali postoji klima uređaj u obje spavaće sobe. Kupaonica je bila lijepa i čista, kuhinja propisno opremljena. Obala je blizu, s dugim plažama i kupalištima. Zemljište je zeleno, s mnogo njegovanih vrtova (uključujući smještaj). Na plaži ima mnogo velikih stabala.<3

A szállás nagyszerű volt! A szállásadó kedves, segítőkész. A hálószobák az északi oldalt vannak, tágas, árnyas teraszra nyílnak, ami a tengerre néz. Nem melegszenek a szobák nagyon, de van légkondicionáló mindkét hálószobában. A fürdőszoba szép, tiszta volt, a konyha megfelelően felszerelt. A part közel van, hosszan elnyúlva strandok és fürdőhelyek sorakoznak. A helyszín zöld, sok az ápolt kert (a szállásé is). A parton sok a nagy fa. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-5566-a Anonimno
5. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2018.

Prije nego rezervirate, jasno je da klijentima nije uključeno klima uređaj, a na licu mjesta je potrebno 6 eura po danu. Uključio sam se u moju poštu, ali nažalost više na lokalnoj razini. Smještaj se nalazi na prvom katu i ima 2 velike terase, jednu prema kopnu a drugu prema moru. Nažalost, veliki vrt s roštiljem pripada samo Vermierternu. Ukratko, 13 noći su stvarno dobre i preporučuje se smještaj.

Bitte für die Kunden ersichtlich machen vor der Buchung das die Klimaanlage nicht inkludiert ist und vor Ort pro Tag 6 Euro fällig werden. Ich habe in meiner Mail inkludiert gehabt aber leider vor Ort nicht mehr. Die Unterkunft ist im 1.OG und hat 2 riesige Terrassen , die eine Richtung Festland die andere Richtung Meer. Der große Garten samt Griller gehört leider nur dem Vermiertern. Zusammengefasst waren die 13 Nächte wirklich super und die Unterkunft ist zum Empfehlen.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
29. 8. 2012.

Volim energičnost i žuriti, to je cca. 5 km. Kuća, domaćini su bolje nego odličan. Volim energičnost i žuriti, to je cca. 5 km. Kuća, domaćini su bolje nego odličan.

Én szeretem a nyüzsgést, ez itt kb. 5 km-re van. A ház, a házigazdák jobbak, mint kiválóak. I love the hustle and bustle, this is approx. 5 km away. The house, the hosts are better than excellent.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5