Rezultati pretrage Uži izbor
Ćunski (Lošinj) » A-8010-a

Dvosobni apartman s terasom Ćunski, Lošinj | A-8010-a

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
700 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 54m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 54 m2 + 29 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    29 m2
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 100 m
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 700 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Mali Lošinj - 9 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 95 € - 141 €


U istoj zgradi

Kuća 8010 u mjestu Ćunski, Lošinj - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 700 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
9 km (Mali Lošinj) 700 m 700 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,30 Domaćin 4,00
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
23. 8. 2023.

Vrlo ljubazan domaćin. Nažalost, rezervacija je bila malo drugačija, jer smo trebali živjeti u istom mjestu s prijateljima, a pokazalo se da su to dvije različite kuće. U apartman se ulazi kroz dnevni boravak domaćina, što je pomalo neugodno. U opisu ponude za dvije rezervacije agencije nema naznake da se ne radi o istoj kući. Bilo je problematično. Domaćica u drugoj kući nerado je primala posjetitelje.

Bardzo miły gospodarz. Niestety rezerwacja była trochę inna, gdyż mieliśmy ze znajomymi mieszkać w tym samym miejscu, a okazało się, że to dwa różne domy. Do apartamentu przechodzi się przez salon gospodarzy, co jest trochę krępujące. Brak zaznaczenia w opisie oferty przy dwóch rezerwacjach od agencji, że to niej ten sam dom. Było to kłopotliwe. Gospodyni w drugim domu niechętnie patrzyła na odwiedziny.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
18. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
13. 8. 2018.

Ulaz u apartman nije isti kao i vlasnik. Veliko iznenađenje pri dolasku u kuću!:(:(:( (stroj za pranje ne nalazi se. Nema roli ili drugih tamnih sustava, tako da ne postoji mogućnost zamračenja soba. Stanovi nisu prikladni za malu djecu zbog niskih prozora i stepenica nije zatvorena vrata.

The photos of the entrance to the apartment doesn't correspond to reality because the main entrance door is the same of the owner so to go in the apartment you have to pass through the house of the owner. A big surprise at our arrive to the house! :( :( :( :( la lavatrice non c'è. Non ci sono scuri ne altri sistemi di oscuramento quindi non c'è possibilità di oscurare le camere. Appartamento non adatto a bambini piccoli per le finestre troppo basse e per le scale non chiuse da porta.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
25. 7. 2018.

Samo preskupo

Just too expensive

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
3. 8. 2017.

: Inlove:: inlove:

:inlove: :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
2. 9. 2016.

Super mjesto za boravak s lijepom gazdarice. Čisto, potpuno opremljeni i prekrasan vrt terasa na kojoj se opustiti. Lokalni restoran je super i šetnje do lokalne plaže vrlo ugodna.

Super place to stay with lovely landlady. Clean, fully equipped and a wonderful garden terrace on which to relax. The local restaurant is superb and the walks to the local beach very enjoyable.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 2. 2016.

komforan stan u prizemlju, bili smo u radu, a nismo imali problema za parkiranje blizu, parking se nalazi oko 200 metara. Je li u redu, mirno mjesto.

appartamento comodissimo al piano terra , noi eravamo in moto e non abbiamo avuto problemi a parcheggiare vicino , in macchina il parcheggio si trova a circa 200 metri. Proprietaria gentilissima paesino tranquillo.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4