Rezultati pretrage Uži izbor
Mali Lošinj (Lošinj) » A-5391-a

Dvosobni apartman uz plažu Mali Lošinj, Lošinj | A-5391-a

30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 39m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 39 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 30 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 1300m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Mali Lošinj - 3 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 99 € - 211 €


U istoj zgradi

Kuća 5391 u mjestu Mali Lošinj, Lošinj - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Mali Lošinj) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
31. 7. 2018.

Izuzetno je zadovoljan s instalacijom. Sve je blizu i do njega se može doći pješice. Vrlo prijateljski vlasnici apartmana. Iznajmili smo brod koji je imao strapped samo ispred apartmana.

Izredno zadovoljni z namestitvijo. Vse je blizu in se da doseči peš. Izredno prijazni lastniki apartmaja. Najeli smo čoln, ki je bil privezan tik pred apartmajem.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 9. 2017.

Lijep stan s pogledom na zaljev, dobar krevet s tvrdim madracem, kuhinjski namještaj u godinama dolaze i jedan, ali sve čisto. Sve je bilo u redu: lijepa plaža bila je ispred HAusa na poleđini glavne ulice otoka, a ne naš slučaj. Živjeti s psom nije bio problem, samo da bi trčali u neposrednoj blizini bili su male mogućnosti.

Schöne Wohnung mit Blick auf die Bucht, gutes Bett mit harter Matratze, Kücheneinrichtung in die Jahre gekommen und das sieht man aber alles sauber. Alles OK:nice: Strand war direkt vorm HAus im Rücken die Hauptstraße der Insel, nicht unser Fall. Wohnen mit Hund war kein Problem, nur zum ausführen war in unmittelbarer Umgebung wenig Möglichkeiten.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
6. 7. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
14. 9. 2013.

pozitivno i lijepo more putovanje. Smještaj u skladu s očekivanjima. Šteta da je hrvatska općina ne razmišljaju o organiziranju čišćenje smeća s plaža i lokalnim aktivnostima truristiche vs brokerske usluge i pomoć su učinkoviti i prijateljski. S poštovanjem. Claudio predvidio: osmijeh:

viaggio positivo e mare molto bello. Sistemazione come da previsioni. Peccato che le municipalità croate non pensino di organizzare un servizio di pulizia spiaggie da rifiuti delle attività locali e truristiche I Vs. servizi di intermediazione e assistenza sono efficienti e cordiali. Cordiali saluti. Claudio Previdi :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
28. 8. 2012.

Mali Lošinj továbrra su zadivljujući. Smještaj je u redu previše, (Pogled na vrt je jako lijepo) kuhinja objekata bila niža od prosjeka gledišta. CzM: sretan:

Mali Losinj továbrra is csodálatos. A szállással is minden rendben volt,(kert,kilátás nagyon szép) a konyha felszereltségét én az átlagosnál gyengébbnek itélem meg. CzM:happy:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5