Rezultati pretrage Uži izbor
Nerezine (Lošinj) » A-2516-b

Dvosobni apartman s terasom Nerezine, Lošinj | A-2516-b

3,0/5 (Dobro)
80 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 63m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Apartman
    Površina: 63 m2 + 9 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 7
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Fotelja
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    7 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa 1
    5 m2
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    4 m2
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 80 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Mali Lošinj - 18 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 133 € - 218 €


U istoj zgradi

Kuća 2516 u mjestu Nerezine, Lošinj - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
18 km (Mali Lošinj) 80 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,00 Smještaj 3,00 Domaćin 3,00
29. 9. 2023.

Sve je staro ali radi. Vrlo je mirno i nije daleko za hodanje do plaže i centra. Najbolje je ne očekivati previše pa se nećete razočarati. 8.)

Es ist alles alt aber funktioniert. Es ist sehr ruhig und auch zu Fuß nicht weit zum Strand und zum Zentrum. Am besten man erwartet sich nicht zuviel dann ist man nicht enttäuscht.8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
17. 6. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
8. 10. 2018.

Kuća u odličnoj, mirnoj lokaciji, minutu hoda do prekrasne plaže ili do netaknute jadranske brodice. Apt nudi sve što vam treba, kuhinja je dobro opremljena. Svaka soba ima izlaz iz vrta, uključujući kuhinju i kupaonicu. Osim toga tu je i dodatni krov po cijeloj kući, pa budući da smo obitelj s malom djecom mogli bismo ostaviti mnogo stvari vani (kolica itd.). Također tuš i kamin u vrtu, veliko parkiralište .. Prijateljski vlasnik (koji ne živi u blizini, pa dobivate ključ u lokalnoj turističkoj agenciji). Plaže su vrlo lijepe (u usporedbi sa svim ostalim na otoku) Nadam se da ću se opet vratiti.

House in an excelent, quiet location, minute walk to beautiful beach or to pristine Adriatic boat building little village. Apt offers all you can need, the kitchen is well equiped.. Every room ofers exit door out to the garden, including kitchen and bathroom. Plus there is extra roof all round the house, so being family with small children we could leave many things outside (stroller etc). Also shower and fireplace in the garden, big parking space.. Friendly owner (who doesnt live nearby, so you get the key in local tourist agency). Beaches around are very beautiful ( compared to all others in the island) I hope to come back again..

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
12. 9. 2018.

Smještaj po adekvatnoj cijeni, čistom, kućnom okruženju. Prekrasan grad, plaže, okolica.

Ubytování adekvátní ceně, čisté, domácí prostředí. Krásné mesto, pláže, okolí.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
31. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
10. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
22. 8. 2011.

samo šteta što smo proći kroz agenciju koja je bila uredu. Ako smo imali problema osobu na koju se okrenuti. TV nije radio i mikrovalna bilo. Inače to je bila savršena, mjesto s troje djece na plažu i kuću za nas, samo ... Christelle Buro

juste dommage que nous passions par une agence qui n'était qu'un bureau. Si on avait un probleme personne à qui nous adresser. La télé ne fonctionnait pas et le micro onde non plus. Sinon c'était parfait, l'emplacement idéal avec des enfants à 3 pas de la plage et une maison pour nous tout seul... Christelle Buro

Pročitaj više
Smještaj: 4
18. 9. 2009.

Dear Sir / Madam JB. Vjerujte mi, iz onoga što je opisano u prethodnom postu je stvarnost i ne pretjerana (luksuzni) tražbine. Mi smo zadovoljni da naš doprinos navela je neke na činjenicu da se određeni poglavlja. nedostaci u kući nakon našeg odlaska bili uklonjeni, što je više nego pozitivni! Ako NE, nema nož protiv GUSTO DISPUTAT.S Vaš JER

Vazeny pan/pani JB. Verte mi, ze co bolo opisane v predchadzajucom prispevku bola realita a nie prehnane (luxusni) naroky. Sme radi, ze nas prispevok viedol asi k tomu, ze urcite zakl. nedostatky v dome boli po nasom odchode odstranene, co je viac ako pozitivne! AK NIE, NUZ PROTI GUSTU NIET DISPUTAT.S pozdravom J.E.R.

Pročitaj više
15. 9. 2009.

Pozdrav, nakon čitanja prethodne komentare se čuditi ako smo uopće na istom mjestu? Domecek To je vrlo ugodno i opremljena, o tome kako čovjek očekuje sličan tip smještaja. Napomena: nema jela kod kuće ne moraju čak stavljajući iz vrećice .. Tko ne čekati neke extra super luksuz će biti zadovoljni s ovom standardnom smještaja u potpunu privatnost. Proveli smo lijep tjedan rujna u blizini nevjerojatno čistim morem i mirnoj lokaciji, daleko od svega i žurbe davů.Celou područja i visoko preporučiti ako vam ne smeta šljunčane i šljunčane plaže - ne ustručavajte bili smo napravili s psom i prekrasnim smo uživali!

Dobry den,po precteni predchoziho komentare si rikam,jestli jsme byli vubec na stejnem miste?!Tento domecek je velmi prijemny,a vybaveny tak,jak asi clovek od podobneho typu ubytovani ocekava. Mala poznamka: zadne nadobi z domova nebylo potreba ani vyndavat z tasky..Kdo neceka nejaky extra supr luxus bude jiste spokojeny s timto standardnim ubytovanim v naprostem soukromi. Prozili jsme krasny zarijovy tyden blizko uzasne cisteho more a na klidnem miste, daleko od vseho shonu a davů.Celou oblast velmi doporucuji a pokud vam nevadi oblazkova a kamenita plaz - nevahejte!Byli jsme i s pejskem a bajecne jsme si to uzili!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2009.

Pridružen, želio bih prethodnu komentar, vrlo lijepo mjesto, u neposrednoj blizini plaže, mogu parkirati u samom dvorištu i na druge strane, bilo bi primjereno i ako adraitik.hr nekretnine kojima ponuda stvaran i vidjeti! Mislim da ono što ste napisali putnika na prethodni post je jako lijep pogled na stvarnost. Kuće također mogu imati minimalno kako bi se ulagati u starijoj kući. Cijena smještaja je daleko od osnovne razine! što je standardni kuća nudi. Toaleti i tuševi su u lošem stanju, ova ponuda za iznajmljivanje, ja bih se sramiti i to još uvijek ne traži novac tzv.kuchyna je Malinka, ali to ne smeta, štoviše, nepostojanje šokova pog. potrebe za kuhanje, na primjer. bit, to Croatie da se nosi čak i sol i šećer i deterdžent za pranje suđa? Uostalom, to je smiješno i govori o jelima i lonci, tave, itd., odnosno kynskom jela?? Uzmite malo vremena da se koristi za ovaj standard kuhanja, to je sramota! Adriatik.hr S obzirom na komunikaciju putem pošte, stopa super, ali zašto na dan našeg dolaska nisu očekivali da bilo tko posjeti po dogovoru? Nakon putovanja po cijeli dan smo imali nakon Nahant Nerezine dječaka i tražiti gdje je Agencia! Na vrhu tog prvog dana prestala funkcionalna samo dvorac u vrata džemova i drugih sigurno tako da ih ne koristite da biste dobili na plaži kuće i tzv.sietky na prozorima, koji vam slona hodati, a vi svibanj uživati ​​tijekom boravka lijepo i toplo budan noć zahvaljujući komarca, koji je, gdje mnoge od njih. Treba pokriti ručnike? Ova novost je ono što sam vidio nkde i sam putovao puno ga. Samo Kuća je u ruševnom stanju i Agencia jasno prenosi ono što nema para što ponuditi uz svoju naknadu osnovi, ali za mene kao korisnik ne brine dokle god su određene standarde premazana! Mjesto je vrlo lijepo, ali novac pitati za smještaj daleko odražavaju ono što bi trebao dobiti stanodavca. Ne znam postoji li ikad izabrati ovaj oblik odmora. Sve što ste željeli ići na godišnji odmor previše savjetovao da iznajmiti nekretninu isključivo na temelju priamich doporuceni.nic u krivu, ali to je iskustvo, nije sve zlato što je super blizu slike. Pretpostavljam da moj post ne dobijete staje web adriatik.hr, ali ako služi .... Ja ću biti sretan. S poštovanjem, JER

Pripojil by som sa k predchadzajucemu komentaru podobne,miesto velmi pekne, plaz velmi blizko,moznost zaparkovat priamo vo dvore a na druhej strane, by bolo vhodne a ak by adraitik.hr nehnutelnosti ktore ponuka realne aj videl! Myslim, ze to co napisala uzivatelka v predchadzajucom prispevku je velmi jemne zobrazenie skutocnosti. Majitelia domu by mohli mat aj v zaujme minimalne investovat do toho starsieho domu. Cena za ubytovanie zdaleka nezodpoveda zakladnej urovni! standardu co ten dom ponuka. Socialne zariadenia a sprcha su v ubohom stave, toto ponukat na prenajom by som sa hanbil a nie to este pytat aj peniaze, tzv.kuchyna, je malinka ale to nevadi, naviac sokuje absencia zakl. potrieb na varenie,napr. esencii-to do Croatie treba nosit este aj sol a cukor a prostriedok na umyvanie riadu? Ved to je smiesne a nehovorim o riadoch a hrncoch, panviciach atd, t.j. kynskom riade?!?!? Chvilu trva si zvyknut na tento standard varenia, to je hanba! S adriatik.hr co sa tyka komunikacie cez mail, hodnotim super, ale preco v den prijazdu nas niekto necakal na adrese tak ako bolo dohodnute? Po celodennom cestovani sme museli nahanat kluce po Nerezine a hladat kde je agencia! A k tomu vsetkemu hned prvy den odpadol jediny funkcny zamok vo dverach a druhy sa zasekava takze pre istotu nepouzivat, aby ste sa dostali po plazi domov a tie tzv.sietky na oknach, ktore nechaju prejst aj slona Vam sprijemnia pobyt pocas krasnych a horucich prebdenych noci vdaka komarom, ktorych je tam neurekom. Prikryvat sa treba uterakmi? to je novum co som este nkde nevidel a uz som toho precestoval hodne. Jednoducho dom je v dezolatnom stave a evidentne agencia co to sprostredkovava nema ani paru co ponuka okrem svojho honorara, ale to ma ako uzivatela nezaujima pokial su urcite standardy pokryte!!!!!!!! Miesto je velmi pekne, ale tie peniaze co pytate za ubytovanie ani zdaleka neodzrkadluju to co by mal prenajimatel dostat. Neviem ci este niekedy zvolim tuto formu dovolenky. Vsetkym co chcu ist dovolenkovat doporucujem, aby si prenajali nehnutelnost jedine na zaklade priamich doporuceni.nic v zlom, ale je to skusenost,nie je vsetko zlato co sa super blizka na fotkach. Predpokladam, ze moj prispevok sa nedostane na web stanku adriatik.hr, ale ak posluzi .... budem rad. S pozdravom J.E.R.

Pročitaj više
Smještaj: 2