Rezultati pretrage Uži izbor
Klenovica (Novi Vinodolski) » A-20556-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Klenovica, Novi Vinodolski | A-20556-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
350 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 54m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu.

  • Apartman
    Površina: 54 m2 + 13 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    14 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    4 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novi Vinodolski - 10 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 270 € - 301 €


U istoj zgradi

Kuća 20556 u mjestu Klenovica, Novi Vinodolski - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10 km (Novi Vinodolski) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
13. 8. 2023.

Bili smo u okolici nekoliko puta, ali ovo nam je bio prvi put u Klenovici. Jako mi se svidjelo mjesto, tiho, mirno naselje. Drugu polovicu stanarine trebalo je platiti u gotovini po dolasku. Mislimo da je ovo nedavno renoviran smještaj. Puno stvari je novo, ali nekoliko stvari je vjerojatno već korišteno. Na primjer, aparat za kavu i mikrovalna pećnica nisu bili novi, ali su bez obzira na to radili dobro. Ima dva manja hladnjaka od kojih jedan nije imao rasvjetu i vrata mu se nisu dobro zatvarala, trebalo ga je čuvati. Pogled je prekrasan. Izlaz na plažu je pored kuće. Plaža nije daleko, ali morate voziti po blagoj uzbrdici. (Uz malo odmora i naši stariji roditelji su to lako napravili.) Na plaži možete iznajmiti suncobrane, ležaljke i pedaline. Pekara i trgovina cca. Udaljeni su 500 m. Kupaonice su vrlo prostrane, ali sobe su male. U sobi s vlastitom kupaonicom možete se kretati samo bočno uz krevet. U najmanjoj sobi, gdje je krevet na rasklapanje, nema drugog namještaja, njihov ormar je u dnevnoj sobi. Krevet u ovoj sobi je više za djecu, nije udoban za odrasle. Problem nije u njegovoj veličini, već u njegovoj stabilnosti. Nažalost, zbog toga je jedno od nas moralo spavati na kauču u dnevnoj sobi. Najveći balkon je malo premalen za 8 ljudi ako žele jesti zajedno, ali riješili smo to, stane. Klimu nismo morali koristiti, pa to ne mogu komentirati. Sobe imaju grilje. Dočekala nas je savršena čistoća u cijelom apartmanu. Vrlo dobro opremljen stan. Bilo je dosta posuđa, čaša, šalica, pribora za jelo, tableta za perilicu posuđa, zrna kave u mašini, vreća za smeće... itd. Perilica posuđa velika je pomoć za 8 osoba! U ormarima se nalaze deke, koje se mogu koristiti po potrebi. Zbog velikog broja komaraca bez pitanja smo dobili mrežu protiv komaraca. Preporučamo im da ubuduće nad automobilima na parkingu naprave zasjenjenje. Bilo nam je lijepo i rado bismo preporučili smještaj drugima.

A környéken már jártunk többször, de Klenovicában most voltunk először. Nagyon tetszett a hely, csendes, nyugodt település. A bérleti díj második felét a megérkezéskor, készpénzben kellett fizetni. Szerintünk ez egy mostanában felújított szálláshely. Sok minden új, de pár dolgot valószínűleg már használtak korábban. Pl. a kávéfőző és a mikró nem volt új, de ettől függetlenül jól működtek. Két kisebb hűtő van, az egyikben nem volt világítás és annak az ajtaja sem záródott rendesen, figyelni kellett rá. A kilátás gyönyörű. Lejáró a strandhoz a ház mellett van. A strand nincsen messze, de jó kis emelkedőn kell közlekedni. (Kis pihenővel idős szüleink is simán megjárták.) A parton lehet napernyőt, napozóágyat és vízibiciklit bérelni. Pékség és kis bolt kb. 500 m-re vannak. A fürdőszobák nagyon tágasak, viszont a szobák kicsik. A saját fürdős szobában csak oldalazva lehet közlekedni az ágy mellett. A legkisebb szobában, ahol a kinyitható ágy van, más bútor nincsen, az ő szekrényük a nappaliban van. Ebben a szobában az ágy inkább gyerekeknek való, felnőttnek nem kényelmes. Nem a méretével van probléma, inkább a stabilitásával. Sajnos emiatt egyikünknek a nappaliban kellett aludnia a kanapén. A legnagyobb erkély 8 főnek kicsit kicsi, ha együtt szeretnének étkezni, de megoldottuk, elfértünk. A klímát nem kellett használnunk, így arról nem tudok véleményt mondani. A szobák redőnyösek. Az egész lakásban tökéletes tisztaság fogadott bennünket. Nagyon jól felszerelt apartman. Bőven volt edény, pohár, csésze, evőeszköz, mosogatógép tabletta, szemes kávé a gépben, szemeteszsák...stb. 8 főre a mosogatógép nagy segítség! A szekrényekben vannak takarók, amiket igény szerint lehet használni. A sok szúnyog miatt kérés nélkül kaptunk egy szúnyogfogó eszközt. Javasoljuk, hogy a későbbiekben majd valami árnyékolót építsenek az autók fölé a parkolóban. Nagyon jól éreztük magunkat, jó szívvel ajánljuk másoknak is a szálláshelyet.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5