Rezultati pretrage Uži izbor
Novi Vinodolski (Novi Vinodolski) » A-2417-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Novi Vinodolski | A-2417-a

3,0/5 (Dobro)
900 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 61m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Apartman
    Površina: 61 m2 + 70 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    12 m2
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    3 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    63 m2
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    7 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Sike (Udaljenost 900 m, stepenice: 57)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 900m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novi Vinodolski - 350 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 103 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 2417 u mjestu Novi Vinodolski, Novi Vinodolski - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 600 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je sike. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
350 m (Novi Vinodolski) 600 m 900 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,00 Smještaj 4,00 Domaćin 2,00
29. 7. 2024.

Stan je bio stvarno super. Problem je bila nepitka voda - vodu je potrebno kupovati čak i za piće i u klimatizaciji koja loše radi. Također smo bili ograničeni od strane vlasnika što se tiče rada klime. Inače, vrlo prostran i lijep stan, grad je predivan.

Apartma je bil resnično super. Problem je bil v nepitni vodi - potrebno kupovati vodo tudi za pitje in v slabo delujoči klimi. Omejeni smo tudi bili glede delovanja klime s strani lastnice. Sicer zelo prostoren in lep apartma, mesto čudovito.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
31. 7. 2018.

Hvala vam na strašnom odmoru!

Thank you for the terrible holiday!!!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
A-2417-a Hrkač
10. 8. 2017.

:(

:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
3. 8. 2016.

Sobe čiste i przyjemne.Niestety ne domaćini i ocjenjivati ​​spriječiti njihovo večer sjedi na terasi (nije stranka) .Gospodyni stalno gledao i zatvarajući vrata za sobom. Klima iznosi 6 eura, umjesto 5. Klima je trebalo zatvoriti prije napuštanja smještaj. Domaćini su često prolazio našoj terasi, jer je visio rublje.:(

Pokoje czyste i przyjemne.Niestety gospodarzy nie ocenie dobrze, ponieważ przeszkadzało im wieczorne siedzenie na tarasie (nie były to imprezy).Gospodyni cały czas obserwowała czy zamykamy za sobą drzwi. Opłata za klimatyzację to 6 euro a nie 5. Klimatyzację trzeba było wyłączać przed wyjściem z kwatery. Gospodarze przechodzili często przez nasz taras, ponieważ rozwieszali swoje pranie. :(

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
25. 8. 2014.

Osjećali smo se u Kroation vrlo udoban i imao je lijepu vremena. Stan mi se svidio. Vlasnici su vrlo lijepo, ljubazni i susretljivi. Samo mjesto ima nas dobro svidio. Uske ulice, međutim, bili navikli. : Smile:

Wir haben uns in Kroation sehr wohl gefühlt und hatten eine schöne Zeit. Die Fewo hat uns gut gefallen. Die Vermieter waren sehr nett, höflich und hilfsbereit. Der Ort an sich hat uns auch gut gefallen. Die schmalen Gassen waren allerdings gewöhnungsbedürftig. :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 7. 2011.

Apartman je upravo ono što smo očekivali. Nažalost sam propustila mikrovalnoj pećnici. I imajte na umu da ručnike da ih uzeti. Postojao je samo jelo krpom. Gospođa Milka je ugodno i lijepo. Putovanje do mora, najbliža plaža je 600m daleko, ali to je bio beton i pijesak kroz vodu je mračna. Mi radije hodati oko 150 metara preko mosta na kamenu, koji su i manje i čisto more i pogodne za djecu. Povratak izlet je do velikog brda, u dijelu na stepenicama.

Apartmán byl přesně takový jaký jsme očekávali. Bohužel mi chyběla mikrovlnná trouba. Musím upozornit, že ručníky a osušky brát sebou. K dispozici byla pouze utěrka na nádobí. Paní Milka byla příjemná a milá. Cesta k moři, nejbližší pláži byla vzdálená cca 600m, ale byla betonová a díky písku byla voda kalná. My jsme raději chodili o cca 150m přes most dále na kamennou, kde bylo jednak méně lidí a průzračná voda a též vhodná pro děti. Zpáteční cesta byla do velkého kopce, z části do schodů.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
11. 10. 2009.

U ovom apartmanu slika izgleda vrlo zanimljivo, ali stvarno je super. JA visoko preporučiti. Gospođa Domaćica je jako lijepo, iako je glasan unuk, koji budi sve oko 9:00: lol :: sretan:

Na zdjęciach ten apartament wygląda mało ciekawie, jednak w rzeczywistości jest super. Bardzo polecam. Pani gospodyni jest bardzo miła, chociaż ma hałaśliwego wnuka, który budzi wszystkich ok. 9:00:lol::happy:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
4. 11. 2008.

Prostran smještaj i namještaj moyen.Propriétaire malo aimable.Présence Slovaci vrlo glasan tijekom našeg boravka.

Logement spacieux et mobilier moyen.Propriétaire peu aimable.Présence de Slovaques très bruyants lors de notre passage.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 1