Rezultati pretrage Uži izbor
Kustići (Pag) » AS-6335-a

Studio apartman uz plažu Kustići, Pag | AS-6335-a

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 28m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 28 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Suteren
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    14 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Poljski krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 10 m)
    Pješčana (udaljenost: 11000m)
    Šljunčana (udaljenost: 120m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 9 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 76 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 6335 u mjestu Kustići, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (5), Studio (1) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
9 km (Novalja) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
19. 9. 2023.

Poštovani, umjesto najavljenog dovodimo 2 ljubimca, odmah kažemo vlasniku da ćemo za drugog dodatno platiti, nakon 5 minuta zove agencija za drugog ljubimca:S Kad pitam gdje su ručnici, sapun, wc papiri su - odgovor je da se u Kustičima ne dobiva:S Kućni red koji dobijete uz vaučer kaže drugačije, kao i zakonski propisi za ovu kategoriju apartmana.Također nema tjedne presvlake posteljina. Jer na godišnji odmor dolazimo uživati, kupimo potrepštine koje nedostaju, iskoristimo plaćeno slobodno, razmislimo o produljenju godišnjeg odmora ako je vrijeme povoljno i stan slobodan, i to je to.

Pozdrav, namesto enega napovedanega, pripeljemo 2 hišna ljubljenčka, lastniku takoj povemo, da bomo doplačali za drugega, ćez 5 minut klic iz agencije zaradi drugega ljubljenčka :S Ko vprašam, kje so brisače, milo, toaletni papir - odgovor, da v Kustičih tega ne dobiš :S Hišni red, ki ga dobiš ob vaucherju pravi drugače, prav tako zakonski predpisi za ta razred apartmana Prav tako tedenska menjava posteljnine ne obstaja. Ker na dopust pridemo uživat, si kupimo manjkajoče potrebščine, izkoristimo plačan termin, odmislimo podaljšanje dopusta ob ugodnem vremenu in razpoložljivosti apartmana, in to je to.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
17. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2023.

Domaćin je bio jako ljubazan i susretljiv.

Pronajímatel byl velmi milý a vstřícný.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
26. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 7. 2023.

Odličan odmor, samo prekratak. Već, nekoliko dana nakon povratka, nedostaje nam.

Super dovolená, jen moc krátká. Už teď, pár dní po návratu se nám stýská.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
28. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2020.

U smještaj se može smjestiti 5 osoba, s druge strane su 4 kreveta. Vlasnik zapravo nije ljubazan prijatelj. Za toliko novca očekivali biste da imate toaletni papir, tekućinu za pranje posuđa, vreće za smeće, sapun za ruke. vlasnik nam nije rekao da prvo otvorimo bocu. Plići dio plaže zauzela je vlasnikova obitelj, pa ih je bilo malo teško ubaciti u vodu s malim djetetom. bio je najmanje voljen smještaj u kojem smo boravili.

A szállás 5 főt tud fogadni,ezzel szemben 4 férőhely van.Tulajdonos nem igazán szolgáltató barát .Ennyi pénzért elvárható lenne,hogy legyen toalett papír ,mosogatószer ,szemeteszsák,kezmososzappan.Felmosashoz egy vödör meg egy rongy van ott.A tűzhelyet próbáltuk használni ,de nem szólt a tulajdonos,hogy a palackot nyissuk ki előbb .A part sekélyebb részét a tulajdonos családja foglalta el,így elég nehéz volt őket kerulgetve pici gyerekkel bejutni a vízbe .A teraszról a napernyő eltűnt több esetben,tehát a tulajdonos bement érte .Eddig talán ez volt a legkevésbé tetsző szálláshely ,ahol meg szálltunk .

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
27. 8. 2019.

U stanu nedostaje posuda za pečenje, čaša, ormarići su vlažni, kuhinja ne radi, klima uređaj se doplaćuje, krevet je zamijenjen joga prostirkom, inače vrlo čist, terasa je super, šef je ljubazan. Okružen vrlo lijepo.8)

V apartmaju manjka posoda za pečenje, kakšen kozarec, v omarah je zatohlo, v kuhinji ne dela luč, za klimo doplačaš, postelja za zamenjat jogi, drugače pa zelo čisto, terasa super, šef prijazen. Okolica zelo lepo urejena. 8)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
1. 9. 2018.

Lijepo i čisto.

Krásné a čisté.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 9. 2017.

Vlasnici su lijepi, znaju njemački. Morate uzeti ručnik ili pitati.

Szállásadók kedvesek, tudnak németül. Törülközőt vinni kell, vagy kérni.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5