Rezultati pretrage Uži izbor
Mandre (Pag) » A-6309-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Mandre, Pag | A-6309-a

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
390 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 28m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 28 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Blagovaonica
    4 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    10 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 390 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 14 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 6309 u mjestu Mandre, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (3), Soba (2), Studio (1) i udaljena je 390 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
14 km (Novalja) 390 m 390 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,90 Domaćin 4,90
18. 8. 2023.

Sve top...bolje od opisanog. Imali smo 2 sobe na vrhu. U sobama se nalazi hladnjak, a gornje prostorije imaju zajedničku kuhinju koja uključuje perilicu posuđa, još jedan hladnjak, kuhalo za vodu, tanjure, čaše, stol za blagovanje i prostor za sjedenje. Sobe su bile odlične, pogled je bio fantastičan. Maria i njezina obitelj su super ljubazni i uvijek su bili dostupni odgovoriti na sva pitanja. Plaža u Mandrama je vrlo uska, ali postoje alternative. Oko 10 minuta vožnje automobilom nalazi se prekrasna javna plaža sa sadržajima za piće i jelo. Tu je i mnogo drveća koje daje hlad. Sve u svemu, bili smo mega zadovoljni smještajem i ljetovalištem Mandre. Jasna preporuka.

Alles Top...besser als Beschrieben. Wir hatten 2 Zimmer ganz oben . In den Zimmern ist ein Kühlschrank vorhanden und es gibt eine Gemeinschaftsküche für die oberen Zimmer incl Spülmaschine , noch einen Kühlschrank Wasserkocher Teller Gläser , Esstisch und Sitzecke. Die Zimmer waren Super, der Ausblick der Hammer. Maria und ihre Familie sind Super nett und waren bei Fragen immer zur Stelle. Der Strand in Mandre ist sehr schmal, aber es gibt Ausweichmöglichkeiten. Ca 10 Min mit dem Auto entfernt ist ein wunderschöner öffentlicher Strand mit Trink- und Essmöglichkeiten. Ausserdem gibt es hier auch viele Bäume die Schatten spenden. Insgesamt waren wir Mega zufrieden mit der Unterkunft und dem Urlaubsort Mandre. Klare Weiterempfehlung.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2023.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2022.

Izvrsna lokacija, smještaj je malo udaljen od plaže, trgovine, pekare, ljekarne, bankomata i ne manje važno centra, gdje se nalaze barovi, restorani, štandovi s osvježenjem i suvenirima.Vlasnici su bili jako ljubazni, smještaj je ugodan,čist sa terasom i prekrasnim pogledom na more.U svakom slučaju preporučam

Vynikajúca lokalita,ubytovanie je kúsok od pláže,potravin,pekárne,lekárne,bankomatov a v neposlednom rade centra,kde sú bary,reštaurácie,stánky s občerstvením a suvenírmi.Majitelia boli veľmi milí,ubytovanie útulné,čisté s terasou a krásnym výhľadom na more.Každopádne odporúčam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
23. 8. 2021.

Sve je bilo savršeno. Lijep stan za dvoje i prekrasna terasa za zalazak sunca i ocean dok doručkujete<38)

Everything was perfect. Nice apartment for 2. And beutiful terass to see sunset and the ocean while eating breakfast <3 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 8. 2021.

Sve što vam je potrebno za idealan odmor na otoku Pagu. Stan je bio svjež, nije bilo potrebno uključivati klima uređaj. Balkon s pogledom na more, privatni parking i ljubazni vlasnici učinili su naš boravak vrlo ugodnim.

Sve što treba za idealan odmor na otoku Pag. Stan je bio svež, nije bilo potrebe uključiti klimu. Balkon sa pogledom na more, privatan parking i ljubazni vlasnici su učinili naš boravak jako prijatnim.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 9. 2019.

Dobro mjesto za odmor. Prekrasan vrt s velikim parkiralištem, mnogo dodatnih atrakcija za ugodan provod, roštilj izvana i blagovaonica izvana. Sjajni domaćini. Soba vrlo čista, učinkovita klima uređaj. Opremljen vlastiti hladnjak i TV sa satelitskom TV. Čista velika kupaonica i prekrasan pogled s prozora zalaska sunca na more.

A good place to rest. A beautiful garden with a large car park, many additional attractions for a pleasant time, a barbecue outside and a dining room outside. Great hosts. Room very clean, efficient air conditioning. Equipped own fridge and TV with satellite TV. Clean large bathroom and a beautiful view from the window of the sunset over the sea.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2019.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2019.

Dobar smještaj, terasa s pogledom na more, savršeno.

Buona sistemazione, il terrazzo vista mare, perfetto.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5