Rezultati pretrage Uži izbor
Metajna (Pag) » A-6395-a

Dvosobni apartman uz plažu Metajna, Pag | A-6395-a

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 62m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 62 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    14 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    14 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 10 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 12 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 117 € - 171 €


U istoj zgradi

Kuća 6395 u mjestu Metajna, Pag - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
12 km (Novalja) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,60 Domaćin 4,60
1. 8. 2023.

Stan je bio super. Dvije velike terase. Jedna prirodna sjenila, druga dijelom zidana i dijelom rolo nadstrešnica. More i parking odmah ispred apartmana. U krugu od 5 minuta hoda nalaze se 2 trgovine, 3 restorana, pekara, povrtna tržnica, bankomat i suvenirnica.Apartman ima 2 kupaonice s tušem i dva wc-a. Stan je imao jednu grešku. U ponudi je pisalo da će u stanu biti perilica za rublje, koje nije bilo. Nedostajale su još male žlice i kuhalo za vodu, ali smo prošli i bez toga. Inače ovaj apartman je TOP zadnjih 8 godina otkako idemo u Hrvatsku.

Apartmán bol super. Dve veľké terasy. Jedna prírodný tieň, druhá čiastočne murovaná a čiastočne rolovateľná strieška. More a parkovacie miesto hneď pred apartmánom. V dostupnosti do 5 minút pešo 2 obchody, 3 reštaurácie, pekáreň, trh so zeleninou, bankomat a obchod so suvenírami.V apartmáne 2 kúpeľne so sprchovacím kútom s dvoma toaletami. Jednu chybu apartmán mal. V ponuke bolo písane že v apartmáne bude práčka, ktorá tam nebola. Ešte tam chýbali malé lyžičky a rýchlovarná kanvica, ale bez toho sme sa zaobišli. Ináč tento apartmán bol TOP za posledných 8 rokov, odkedy chodíme do Chorvátska.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 6. 2023.

Smještaj na izvrsnoj lokaciji. Privatna plaža preko puta odmah ispred apartmana. Apartman je prostran, sasvim dovoljan za 5 osoba. Pomalo odlična pekara. Dobro mjesto za šetnju po okolici. Idealno za malu djecu. Domaćini su vrlo ugodni i uslužni.:)

Ubytování na vynikajícím místě. Vlastní plážička přes cestu hned před apartmánem. Apartmán prostorný, pro 5 lidí naprosto dostačující. Kousek skvělá pekárna. Dobré místo na procházky po okolí. Pro malé děti ideální. Domácí velmi příjemní a ochotní.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 7. 2022.

:inlove: Odličan apartman, 15m od plaže. Mirna lokacija, glazba iz srca se ne čuje.

:inlove: Super apartma, 15m od plaže. Mirna lokacija, glasba iz zrć se ne sliši.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
31. 7. 2020.

Vrijeme je bilo sjajno, ali nije bilo velike gužve. Stan je bio vrlo prostran, samo su kreveti mogli biti malo udobniji. Vrlo pogodno za djecu. Veliki minus je jer nema interneta.

Vreme je bilo krasno, pa še kakšne velike gneče ni bilo. Apartma je bil zelo prostoren, le ležišča bi bila lahko malo bolj udobna. Zelo primerno za otroke . Velik minus je, ker ni interneta.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 7. 2019.

Preporučujem ovaj odmor obiteljima s djecom. U mjestu se nalazi mali supermarket, a svako jutro otvorena je pekara te štand sa svježim povrćem i voćem. Postoji mir, čistoća i izbor dovoljno mjesta za kupanje. Lijepo je bilo imati betonski prilaz moru ispred apartmana. Smatram to velikim plusom. Što se tiče poremećaja, to je mirno mjesto, ali možda će biti drugačije ljeti (bili smo u lipnju). Automobilom možete doći do obližnjih sela i gradova.:):)

Tuto dovolenou doporučuji rodinám s dětmi. Ve městečku je malý supermarket a každý den ráno otevřená pekárna a stánek s čerstvou zeleninou a ovocem. Je tu klid, čisto a na výběr celkem dost míst, která jsou vhodná ke koupání. Příjemné bylo, že jsme měli betonový přístup do moře přímo před apartmánem. To považuji za velké plus. Co se týče rušnosti, je to poklidné městečko, ale možná to bude jiné v letní sezoně (byli jsme v červnu). Autem se dostanete do vesniček a měst v okolí. :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 9. 2018.

Bio sam u redu i mirno: poljubac:

Sono stato bene e tranquillo:kiss:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
30. 8. 2017.

Objekt je idealno smješten uz more s privatnom plažom. Smještaj čist, ugodan. Oprema apartmana je dovoljna. Žarulja još uvijek napuknuta u kuhinjskom kutku kada je vlasnik razmijenio, "ponovno spalio" nakon nekoliko svjetala. Ukupna ocjena :: inlove:

Objekt výborně situován, u moře s privátní pláží. Ubytování čisté, příjemné. Vybavení apartmánu je dostačující. Jen stále praskala žárovka v kuchyňském koutu, když ji majitel vyměnil, po několika rozsvíceních opět "shořela". Hodnocení celkové::inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
13. 7. 2017.

mirno tiho okruženje, privatni gmazovi ispred kuće, mili-home, .compravučam za obiteljski odmor.

kludne tiche prostredie, sukromna plaz priamo pred domom, mili domaci,.odporucam pre rodinnu dovolenku.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5