Trosobni apartman uz plažu Pag | A-9355-b

3,3/5 (Dobro)
20 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 64m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 64 m2 + 11 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Kada
  • Toalet
    2 m2
  • Balkon
    11 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 20 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Pag - 1.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 150 € - 190 €


U istoj zgradi

Kuća 9355 u mjestu Pag, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
1.5 km (Pag) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 3,40 Domaćin 3,20
27. 8. 2024.

Vlasnik je jednostavno uzeo naše osobne iskaznice sa sobom. Da se nismo žalili, ne bismo imali iskaznice cijeli godišnji odmor. Čovjek dolazi u dvorište u malom autu jer je ulaz tako uzak. Parkirna mjesta su na travnjaku, gdje morate voziti na visoki rubnjak, što je moguće samo terenskim vozilom. Čistoća je nezamisliva, bilo je paukove mreže koja je tamo visjela mjesecima, pod je bio prljav. Dodatno plaćanje za klimu je samo varalica.

Der Vermieter hat unsere Ausweise einfach mitgenommen. Hätten wir uns nicht beschwert hätten wir im kompletten Urlaub keine Ausweise mehr gehabt. In den Hof kommt männer mit einem kleinen Auto, da die Einfahrt so eng ist. Die Parkplätze sind auf der Wiese, dort muss man wie auf einen hohen Bordstein fahren, nur mit einem Geländefahrzeug möglich. Die Sauberkeit lässt zu wünschen übrig, es waren Spinnennetze die seit Monaten dort hängen, der Boden war dreckig. Das man die Klimaanlage extra bezahlen muss ist einfach nur abzocke.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
A-9355-a Jelena Špoljarec
7. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
15. 7. 2023.

<3 za nas savršen smještaj i dom, sve je bilo bez problema

<3 pre nas perfektne ubytovanie aj domaci, vsetko bolo Bez problemov

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 7. 2023.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
12. 9. 2019.

Sve u savršenom redu. Apartman čist i najvažnije s prekrasnim pogledom na more.

Wszystko w jak najlepszym porządku. Apartament czysty a co najważniejsze z pięknym widokiem na morze.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
2. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2019.

Smještaj je bio besprijekoran. Vrlo prostrano za četvero odraslih i dvoje male djece. Oprema je bila dovoljna, nedostajalo nam je ništa. Klima uređaj ne plaća puno, jer je samo u hodniku, ali nismo imali ništa protiv. S druge strane, dvije kupaonice s WC-om dobro se uklapaju. Najbolji smještaj bio je balkon s prekrasnim pogledom. Stan se nalazi u mirnom predgrađu Paga, u neposrednoj blizini nekoliko plaža pogodnih za malu djecu. Prošetate li se malo dalje obalom, naći ćete plažu koju imate samo za sebe - tamo će bacati cipele u vodu, jer pijesak je samo na plaži, a voda je već kamenje (ali uspjeli smo bez cipela). Ako se krenete s druge strane obale, za 15 minuta možete doći do centra Paga, veličanstvenog povijesnog grada. U blizini smještaja ima dovoljno restorana u kojima možete uživati u tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji, bili smo jako zadovoljni u Didu (maloj udaljenosti od apartmana prema centru). U gradu možete naručiti i razne izlete brodom itd.

Ubytování bylo bezvadné. Hodně prostorné pro čtyři dospělé a dvě malé děti. Vybavení bylo dostatečné, nic nám nechybělo. Klimatizace se příliš nevyplatí, protože je jen v chodbě, ale nám to nevadilo. Naopak se dost hodily dvě koupelny s toaletou. Nejlepší na ubytování byl balkón s krásným výhledem. Apartmán má super polohu v klidné okrajové čtvrti Pagu, blízko několika pláží, které jsou vhodné i pro malé děti. Když popojdete ještě kousek dál po pobřeží pěšky, najdete si plážičku, kterou budete mít jen pro sebe - tam se budou hodit boty do vody, protože písek je jen na pláži a ve vodě jsou už kameny (zvládli jsme to ale i bez bot). Když se vydáte po pobřeží na opačnou stranu, dojdete za 15 minut do centra Pagu, což je nádherné historické městečko. V blízkosti ubytování je dost restaurací, kde si můžete dát tradiční středomořskou kuchyni, my byli moc spokojeni v Dido (kousek po silnici od apartmánu směrem do centra). Ve městě se také dají objednat různé výlety lodí apod.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2018.

Savršeno mjesto s prekrasnim pogledom na more. Navečer možete sjediti na terasi satima i uživati ​​u pogledu. Apartman je vrlo čist i uredan. Vlasnici lijepe i ljubavi životinja. Bili smo s našim beagle Soplem (polako) za koji nisu naplatili naknadu. Svakako ćemo se vratiti na njih:)

Miejsce idealne z pięknym widokiem na morze. Wieczorem godzinami można siedzieć na tarasie i podziwiać widoki. Apartament bardzo czysty i zadbany. Właściciele przemili i kochający zwierzęta. Byliśmy z naszym beagle Soplem (polako) za którego nie pobrali opłaty. Na pewno wrócimy do Nich :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2018.

Vrlo lijep smještaj s prijateljskim i osjetljivim domaćinom. Sve je bilo besprijekorno čisto. Kreveti su bili udobni. Balkon je bio lijep za jutarnju kavu i večernje piće - prekrasan pogled na zaljev ispred. Lokacija je bila tiha i na pješačkoj udaljenosti od brojnih restorana. Mala plaža bila je točno preko puta.

Very nice accommodations with a friendly and responsive host. Everything was spotlessly clean. The beds were comfortable. The balcony was lovely for morning coffees and evening drinks - a beautiful view of the bay out front. The location was quiet and within easy walking distance of numerous restaurants. A small beach was right across the street.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5