Rezultati pretrage Uži izbor
Povljana (Pag) » S-6476-b

Soba uz plažu Povljana, Pag | S-6476-b

3,0/5 (Dobro)
40 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Soba može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Moguće je korištenje zajedničke kuhinje. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom s mogućnošću korištenja zajedničke kuhinje uz nadoplatu (cijena je definirana na stranici).

  • Soba
    Površina: 17 m2
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Zajednička kuhinja
    20 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Ledenica
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Pješčana (Udaljenost 40 m, stepenice: 15)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 500m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pag - 15 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 6476 u mjestu Povljana, Pag - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3), Soba (3), Studio (1) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
15 km (Pag) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,00 Smještaj 2,50 Domaćin 3,40
31. 8. 2023.

Vrlo skromno, ali dovoljno. Jedini problem je bio što je u ugovoru stajalo da smještaj uključuje kuhinju. Međutim, nije bilo dostupno i ponuđeno nam je korištenje zajedničke kuhinje uz naknadu od 5 eura po danu. Kuhali smo na vlastitom plinskom plameniku na balkonu.

Hodně skromné, ale dostačující. Problém byl jen v tom, že ve smlouvě bylo uvedeno, že ubytování zahrnuje kuchyň. Ta ovšem nebyla a byla nám nabídnuta k využití kuchyň společná za poplatek 5Eur denně. Vařili jsme si na vlastním plynovém hořáčku na balkoně.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
31. 8. 2023.

Dear guest, the Agency as well as the owner are surprised by your comment and rating. It is clearly shown that the rooms don't have a private kitchen, and it is possible to use the common kitchen for an additional charge. We are sorry that you didn't contact us during the reservation process as we would gladly clear up any confusion.

Poštovani gosti, Agencija kao i vlasnik iznenađeni su Vašim komentarom i ocjenom. Jasno je vidljivo da sobe nemaju vlastitu kuhinju, a uz nadoplatu je moguće koristiti zajedničku kuhinju. Žao nam je što nas niste kontaktirali tijekom procesa rezervacije jer ćemo rado razjasniti svaku zabunu.

Pročitaj više
30. 8. 2023.

Sve od početka do kraja nas je razočaralo! Po dolasku vlasnik (odnosno domar, bolje rečeno čistačica i sve to u jednoj osobi - ali to mu ne zamjeram) prvo je pokupio ostatak novca bez da nam je pokazao stan, iako smo htjeli . Jer oni to tako ne rade. Vanjski izgled zgrade još uvijek daje nadu, no unutrašnjost je očajna. Vlasnici bi trebali ulagati u obnovu, a posebno u novu opremu. Zar danas ne možemo spavati na madracu (doslovno s metalnim oprugama – jogiji)!? Soba je izvorno projektirana kao dvokrevetna, o čemu svjedoči nekakva dozvola, za koju bi bilo bolje da nije bila na polici, jer ni ona ne odgovara protupožarnom redu i stvarnom stanju. Ukratko...soba je pretvorena u "apartman za 6" dodavanjem jednog kauča na razvlačenje u sobu i jednog u kuhinju (koja je očito nastala od terase ili balkona). Po dolasku nas je dočekala duga crna kosa na podu u svim sobama, tako da je čišćenje vrlo površno, a da ne govorimo o ostalim stvarima (wc ventilacija u kuhinji je vrhunac). Organizirati spavanje s troje djece u takvoj situaciji pravi je izazov. Iz dana u dan sve ste umorniji i jedva čekate otići kući. JEDINA stvarno pozitivna stvar je da je plaža nadohvat ruke, praktički ispod vrta - cca 50 m. Destinaciju bih preporučio mladima kojima san nije prioritet, ali nikako obiteljima ili osjetljivima na nedostatke koje sam gore nabrojao. Može netko reći "koliko para - toliko muzike", ali i 50€ bi bilo previše za takav smještaj.

Vse od začetka, do konca nas je razočaralo! Že ob prihodu nam je gospodar (ali skrbnik, oziroma čistilka in vse kar je v eni osebi - pa za to ne krivim njega) najprej pobral preostanek denarja, ne da bi nam pokazal bivalno enoto, čeprav smo to želeli. Ker to pač oni tako ne delajo. Zunanjost objekta še daje nekaj upanja, notranjost pa je obupna. Lastniki bi morali vložiti v obnovo in predvsem novo opremo. Ne moremo v današnjih časih spati na vzmetnici (dobesedno s kovinskimi vzmetmi - jogiji)!? Soba je prvotno bila zasnovana kot dvoposteljna, kar dokazuje nekakšno dovoljenje, ki bi bilo bolje da ga ni bilo tam na regalu, ker se tudi ne ujema s požarnim redom in dejanskim stanjem. Skratka...soba je predelana v "apartma za 6" in to s tem, da je v sobo dodan en raztegljiv kavč in en v kuhinjo (ki je očitno nastala iz terase ali balkona). Ob prihodu so nas po vseh prostorih pričakali dolgi črni lasje po tleh, torej je čiščenje zelo površno, da ne govorim o ostalih zadevah (odduh WC-ja v kuhinjo je vrhunec). Organizirati si spanje s tremi otroci v taki situaciji, je pravi izziv. Iz dneva v dan si bolj utrujen in komaj čakaš da greš domov. EDINA res pozitivna stvar je ta, da je plaža na dosegu roke, praktično pod vrtom - cca 50 m. Destinacijo bi priporočil mladim, ki jim spanje ni na prvem mestu, nikakor pa ne družinam ali občutljivim na pomanjkljivosti, ki sem jih navedel zgoraj. Nekdo lahko reče "kolikor denarja - toliko muzike", a za tako nastanitev bi bilo tudi 50 € preveč.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
1. 9. 2023.

Dear guests, the house owners are sorry that you didn't have a pleasant stay. The agency would like to point out that the size of the accommodation is presented accurately in our offer, and also the type of bedding is visible in the pictures. Both the Agency and the owners wish you would have contacted us if there were any issues during your stay, so that we could try to resolve them to your satisfaction.

Dragi gosti, vlasnicima kuće žao nam je što vam boravak nije bio ugodan. Agencija ističe da je veličina smještaja točno prikazana u našoj ponudi, a također je i vrsta posteljine vidljiva na slikama. I Agencija i vlasnici željeli bi da ste nas kontaktirali ako je tijekom Vašeg boravka bilo kakvih problema, kako bismo ih pokušali riješiti na Vaše zadovoljstvo.

Pročitaj više
17. 8. 2023.

Općenito, smještaj je bio dobar. Bili smo u apartmanu broj 3 koji je imao dnevni boravak, kupatilo i kuhinju-polusobu u jednom. Iz dnevnog boravka i iz kuhinje-polusobe izlazi se na terasu. Uz obalu ima drveća, pa je pogled zaklonjen, ali ipak lijep. Postoji vrlo malo mogućnosti parkiranja u usporedbi s količinom smještaja. Morali smo nekoliko puta računati gdje će auto stati kad se kasnije vratimo kući s plaže, a većina je parkinga bila zauzeta. Može se peći na roštilju, ali to je tako pokrivena stvar. Tu je i sup star ~ 15 godina koji se može koristiti besplatno. Dobar je omjer cijene i kvalitete, ne morate očekivati čudo, ali cijena nije tako izvanredna.

A szállás összességében jó volt. 3 - as számú apartmanban voltunk, ahol volt egy nappali, fürdő, és egy konyha-félszoba egyben. Terasz a nappaliból, és a konyha-félszobából is nyílt. A part mentén vannak fák, így a kilátás takart, de így is szép. A parkolási lehetőség nagyon kevés a szállás mennyiségéhez képest. Többször is matekozni kellett hova fér el az autó ha később értünk haza a partról és elfoglalták a parkolók többségét. Van lehetőség grillezni, de az egy ilyen tákolt cucc. Illetve van egy ~ 15 éves sup, ami grátiszként használható. Ár-érték arányban jó, nem kell csodát várni, de cserébe az ár se annyira kimagasló.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
17. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
16. 6. 2023.

Zadovoljstvo, more ispod apartmana, 2 balkona, mirna klima, hladnjak i mikrovalna - ne treba mi više.8)

Spokojenost,moře pod apartmánem,2 balkony,tichá klima,lednice a mikrovlnka-víc já nepotřebuji.8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
27. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
27. 9. 2022.

8)

8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
3. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
28. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4