Rezultati pretrage Uži izbor
Vlašići (Pag) » A-4140-b

Jednosobni apartman s terasom Vlašići, Pag | A-4140-b

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
220 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 27m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 27 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 220 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 900m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Pag - 19 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 68 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 4140 u mjestu Vlašići, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 220 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Postoji mogućnost da za vrijeme vašeg ljetovanja u ostalim apartmanima ove kuće borave drugi gosti. Vlasnici će za vrijeme vašeg odmora biti prisutni u kući.

Udaljenosti:
19 km (Pag) 220 m 220 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,30 Domaćin 4,00
16. 8. 2023.

Mali, ali lijep. Sasvim primjereno za noćenje. Selo nije veliko, ali ima mali dućan, restoran i dva bara sa grickalicama. Plaža je sa sitnim šljunkom iu vodi nakon nekoliko metara pijesak. I 2 besplatna tuširanja na plaži. Sve u svemu, mirno mjesto za opuštanje

Klein aber Fein. Zum Übernachten völlig ausreichend. Das Dörfle ist nicht sehr Groß hat aber einen kleinen Laden, ein Restaurant und zwei Bar's mit Imbiss. Der Strand ist mit kleinen Kieselsteinen und im wasser nach paar Metern Sand. Und 2 kostenlose Duschen am strand. Insgesamt Ruhiges Plätzchen zum Erholen

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 8. 2022.

Po fotografijama smo znali da će stan biti pomalo "retro". Nismo znali da će biti u potpunom raspadanju. U dvije sobe kreveti su prilično rašireni, a kao pomoćni ležaj je kauč na razvlačenje, koji se doduše ne rasklapa do kraja od slova V, tako da pola osoblja i danas uspravlja leđa. Domaćica - inače vrlo simpatična - rekla je da je u redu, da ga idem oprati u moru. Barem da smo je dobro razumjeli. Komunikacijska barijera bila je ogromna. Govorimo češki, slovački, engleski i njemački, osnovni francuski i hebrejski, a nismo se razumjeli. Kad smo stigli, nismo joj dugo objašnjavali da je čekamo vani. Stan je odličan jer ima dvije velike terase. Ono što nema, primjerice, je pun broj pribora za jelo za broj osoba kojima se iznajmljuje. Klima uređaj je brutalan trošak, znali smo to, ali kada smo vidjeli njegove žice, potpuno smo se oduševili njegovom upotrebom. To je ujedno i prvi stan u kojem smo doživjeli kupnju vlastitog wc-a. Ormari u jednoj sobi nisu se mogli zatvoriti jer je armatura otpadala, ladica u kuhinji ispala je samo u prolazu, djeca nisu mogla ni zatvoriti vrata kad nisu bila namještena, a nema ni preporučenih mrežica za prozore u jednoj od soba, pa se u njoj zbog napada komaraca spavalo samo možda dva sata. Hladnjak se može podešavati, ali je njegov učinak toliko minimalan da nam se trećina hrane pokvarila. Dobro, pozvala nas je domaćica još jednu godinu, ali hvala, ne.

Že bude apartmán poněkud "retro", to jsme věděli z fotek. Že bude celkem v rozkladu, to jsme už nevěděli. Ve dvou pokojích jsou značně proleželé postele a jako přistýlka je rozkládací gauč, který se ovšem úplně nedorozloží z písmene V, takže polovina osazenstva si rovná záda ještě dnes. Paní domácí - jinak moc milá - říkala, že to neva, že si to prý rozplavem v moři. Alespoň pokud jsme jí dobře rozuměli. Komunikační bariéra byla ohromná. Umíme česky, slovensky, anglicky a německy, základně francouzsky a hebrejsky a nedorozuměli jsme se. Už při příjezdu jsme ji nebyli s to docela dlouho vysvětlit, že čekáme venku. Apartmán je skvělý v tom, že má k dispozici dvě velké terasy. Co ale nemá je například plný počet příborů na počet lidí, kterým je pronajatý. Klimatizace je za brutální poplatek, to jsme věděli, ale když jsme viděli její zapojení, tak nás její použití tuplem přešlo. Jde také o první apartmán kde jsme zažili si kupovat vlastní toaleťák. Skříně v jednom pokoji se nemohly zavírat, protože padalo kování, v kuchyňce odpadl šuplík jen při průchodu kolem, neseřízené dveře děti ani nebyly s to zavírat, a avizované sítě do oken ovšem v jednom z pokojů nejsou, takže lidé v něm spali třeba jen dvě hodiny kvůli náletům komárů. Lednice se dá sice nastavit, ale její výkon je i tak minimální, že se nám zkazila třetina jídla. No, paní domácí nás zvala na další rok, ale děkujeme, ne.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
17. 8. 2022.

Vrlo ljubazan i ugodan domaćin. Blizina plaže. Tišina, mir i blagostanje.

Moc milí a příjemní domácí. Blízko na pláž. Ticho, klid a pohoda.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
24. 8. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5