Rezultati pretrage Uži izbor
Zubovići (Pag) » A-6394-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Zubovići, Pag | A-6394-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
90 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 44m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    5 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 90 m, stepenice: 56)
    Pješčana (zračna udaljenost: 400m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 50m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Novalja - 10 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 6394 u mjestu Zubovići, Pag - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (4), Studio (2) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući će tijekom vašeg ljetovanja boraviti i domaćini.

Udaljenosti:
10 km (Novalja) 30 m 90 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
4. 9. 2023.

Zaista vrlo mirno mjesto. Bez buke s ceste ili restorana. Smještaj je lijep i prikladan za nas. Ljubazni i ljubazni domaćini. Svakako za preporuku. Super za nas!

Opravdu velmi klidné místo. Žádný hluk z cesty či restaurace. Ubytování pěkné a pro nás vyhovující. Domácí ochotní a milí. Jednoznačně doporučujeme. Za nás Super!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
A-6394-b Ana Balaž
24. 8. 2022.

Smještaj odličan .. relativno cisto. Gazde su super, ugodni, ljubazni! Pogled je predivan, a plaža je od apartmana jako blizu sto moju ocijenu daje 5++

Smještaj odličan .. relativno cisto. Gazde su super, ugodni, ljubazni! Pogled je predivan, a plaža je od apartmana jako blizu sto moju ocijenu daje 5++

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 8. 2018.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
28. 8. 2017.

Sve dobro. Čisto, ima sve što vam treba. Ako luksuz nije ono što tražite i mjesto koje je blizu opuštajućih mjesta, to je vrlo preporučljivo.

All good. Clean, has all you need. If is not luxury what you have been looking and a place close to relaxing spots, thant its highly recommended.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2017.

Užas! Znao sam da idemo u vrlo mali apartman s mini kuhinjom bez prozora. Ideja je bila da, kada nismo bili na moru, uglavnom ćemo provesti na terasi. Ali nisam znao da na terasi nalaze se tri klimatizacijske jedinice uz ulaz u apartman - naš susjedni apartman i gospodar. Susjedi su svakodnevno imali 24-satnu jedinicu (zbog 2 psa), dom je napravio noć, žudnja je bila luda, nije bilo moguće spavati noću. Stari, zahrđali, vrlo bučni klimatizacijski izmjenjivači učinili su nam neugodno neugodno, ostajući na terasi čak i tijekom dana. Pitali smo našu kuću i susjede da vidim jesu li bili malo tolerantni i ponekad isključili klimu, šaljući ih negdje. Zašto je vitki slovenski uveden u Hrvatskoj 2. kolovoza pasa koji mrze više od 25. stoljeća, to nije komentar ... Izgled apartmana (hrabri naziv) vjerojatno je ovako: lupanje žbukom, sve od željeza je zahrđalo, stolice iu zločinu i povremeno nema struje. Cijela gostoljubivost i ravnodušnost kupaca, plaćanje i povlačenje, budući da nam više nećete posjetiti, tako je radio za mene.

Hrůza ! Věděl jsem, že jedeme do velmi malého apartmá s mini kuchyňkou bez okna. Představa byla, že čas kdy nebudeme u moře, budeme trávit většinou na terase. To jsem ale netušil, že na terase vedle vchodu do apartmá jsou umístěné 3 klimatizační jednotky-naše, sousedního apartmá a pana domácího. Sousedé měli jednotku zapnutou 24 hodin každý den (kvůli 2 psiskům) domácí si ji zapnul na noc, kravál to byl na zbláznění, nedalo se v noci spát. Staré, rezavé, velice hlučně drnčící výměníky klimatizace nám neskutečně otravovaly pobyt, na terase se nadalo vydržet ani ve dne. Pana domácího i sousedy jsme žádali, zda by nebyli trochu tolerantní a občas klimu vypnuli, poslali nás někam. Proč ušlápnutej Slovinec bere v srpnu do Chorvatska 2 psi, kteří nesnáší víc jak 25st C, to je no comment... Vzhled apartmá (odvážný název) asi takto - loupe se omítka, vše ze železa je rezavé, židle jak v krimu a občas nejde elektřina. Naprostá nepohostinnost a nezájem o zákazníka., zaplať a táhni, stejně už k nám víckrát nepojedeš, asi takto to na mě působilo.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
4. 7. 2017.

Vrlo preporučljivo, benedikt (vlasnik) je vrlo gostoljubiv i koristan, čist i prostran stan, prekrasan pogled, samo downside ... samo 1 mirror:)

Highly reccomend, benedict (the owner) is very welcoming and helpful, clean and spacious apartment, great view, only downside... only 1 mirror:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
20. 8. 2016.

Dobar stan, sretan sam što sam bio tamo

Good apartment, I'm happy to have been there

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
19. 8. 2016.

Great location, Appartament vrlo dobar

Great location, appartament very good

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
11. 8. 2016.

Mirno mjesto, vrlo pogodna za opuštanje. To je u neposrednoj blizini Novalje grad koji nudi obilje prilika da ga referencu.

Csendes kis hely, pihenésre nagyon alkalmas. Közel van Novalja városa ami rengeteg szókozási lehetőséget kínál.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5