Rezultati pretrage Uži izbor
Banjol (Rab) » A-3215-d

Jednosobni apartman s terasom Banjol, Rab | A-3215-d

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
820 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 35m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu koristiti zajedničkim bazenom. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 35 m2 + 10 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    13 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    7 m2
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    3 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 820 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 900m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 330 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 230 €


U istoj zgradi

Kuća 3215 u mjestu Banjol, Rab - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4) i udaljena je 400 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
330 m (Rab) 400 m 820 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
12. 6. 2023.

Vrt i bazen su super. Domar i ostalo osoblje su jako ljubazni i uslužni. Vozili smo se do svih okolnih uvala i plaža. Stari grad u Rabu koji je na pješačkoj udaljenosti također je vrlo lijep.Apartman je malo staromodan, ali ima sve što vam treba. Nažalost nema perilicu rublja i pećnicu, ali aparat za sendviče. Kuhinjske krpe i TV u spavaćoj sobi te vlastita krpa i metla bili bi sjajni, ali uspjeli smo i bez njih. S vremena na vrijeme možete posuditi metlu i krpu od čistačica. Ono što je bilo super je roštilj u vrtu. Voljeli bismo više djece u drugim apartmanima. Ali nažalost nismo imali sreće. Stvarno lijep stan na izvrsnoj lokaciji. Preporučuje se.<3<3

Der Garten und der Pool sind mega. Der Hausmeister und die anderen Angestellten sind sehr nett und hilfsbereit. Wir haben mit dem Auto alle umliegenden Buchten und Strände angefahren. Sehr schön ist auch die fußläufige Altstadt in Rab. Die Wohnung ist etwas altmodisch eingerichtet, aber hat erstmal alles was man braucht. Leider keine Waschmaschine und keinen Ofen, dafür aber ein Sandwichmaker. Geschirrhandtücher und ein TV im Schlafzimmer und einen eigenen Wischer und Besen wäre toll gewesen, sind aber auch ohne ausgekommen. Den Besen und Wischer könnte man sich ab und an ausborgen von den Putzfrauen. Was super war, war der Grill direkt im Garten. Wir hätten uns mehr Kinder in den anderen Wohnungen gewünscht. Aber leider hatten wir kein Glück. Wirklich sehr schöne Wohnung in toller Lage. Sehr zum weiterempfehlen. <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
9. 7. 2018.

Treći put smo posjetili apartman i sve je bilo savršeno.:)

Navštívili jsme apartmán již po třetí a vždy bylo vše perfektní.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 9. 2010.

Lijep dom, super bazen, centar blizu, minus pješčana plaža, koja je daleko, ali beton je također dao. Velika zadovoljstvo.

Pěkné bydlení, super bazén, do centra blizko, minus jen písčitá pláž, která je hodně daleko, ale na betonové se také dalo. Velká spokojenost.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5