Rezultati pretrage Uži izbor
Barbat (Rab) » A-3203-c

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Barbat, Rab | A-3203-c

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
190 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 35m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 35 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    9 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Toalet
    1 m2
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 190 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 128 € - 166 €


U istoj zgradi

Kuća 3203 u mjestu Barbat, Rab - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 190 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Rab) 190 m 190 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,00 Domaćin 4,30
20. 8. 2023.

Objekt je jako blizu plaže, gdje postoji i stanica za morski taxi do grada te u blizini trgovine. Okruženje je mirno i ugodno. Objekt nije najnoviji, ali je održavan. Apartman ima klimu. Terasa je velika i ugodna. Oprema u stanu je mješovita. Spavaća soba je praktički nova. Dnevni boravak, kuhinja i kupaonica su dotrajali, a posuđe u kuhinji više nije za upotrebu. Smeće se odvaja. Vlasnici su u zgradi, što nije problem. Ljubazni su i spremni pomoći s informacijama i smjernicama.:)

Objekt je res blizu plaže, kjer je tudi postaja morskega taksija do mesta in blizu trgovine. Okolje je tiho in prijetno. Objekt ni najnovejši, vendar je vzdrževan. Klimatska naprava je v apartmanu. Terasa je velika in prijetna. Oprema v apartmanu pa je mešana. Spalnica je praktično nova. Dnevna soba, kuhinja in kopalnica pa so dotrajani, posoda v kuhinji pa ni več uporabna. Smeti se ločujejo. Lastniki so v objektu, kar pa ni moteče. So prijazni in pripravljeni pomagati z informacijami in napotki. :)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
13. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
12. 8. 2022.

Lijepo namješten apartman s prekrasnim pogledom na more s velikog balkona. Sve je čisto i dobro održavano. Prekrasna lokacija blizu plaže. Lijep gazda. Parkirno mjesto na posjedu.

Hübsch ausgestattetes Appartement mit tollem Meerblick vom großen Balkon. Alles ist sauber und gepflegt. Schöne strandnahe Lage. Nette Vermieter. Parkplatz auf dem Grundstück.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2022.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
2. 8. 2022.

Apartman je vrlo lijepo namješten i čist. Sve što trebate je tu. Balkon je san i pogled. I gazde su jako drage. Bili smo jako zadovoljni i osjećali smo se jako ugodno.

Die Wohnung ist sehr schön eingerichtet und sauber. Es ist alles da was man braucht. Der Balkon ist ein Traum und die Aussicht. Die Vermieter sind auch wirklich sehr nett. Wir waren sehr zufrieden und haben uns sehr wohlgefühlt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2022.

Apartman je općenito dobar izbor za boravak. Svi važniji sadržaji su u blizini kuće. S balkona se pruža prekrasan pogled na more i grad. Okućnica kuće je zahtjevna. Imali smo problema jedino s klimom u stanu koja nije dovoljno snažna za mjesto. Također, parkiranje bi moglo biti izazovno. :Lijepo:

The apartment is overall a good choice to stay in. Every important facility is near the house. There is an awesome outlook of the sea and the town from the balcony. The garden of the house is demanding. We had problems only with the climate device of the apartment which is not enough powerful for the place. Also, the parking might be challenging. :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
16. 8. 2021.

Podložni smo koliko i mi. Stan je prihvaćen sa stilom. Imaju slobodan prostor za odmor i dječju igru, a s terase se pruža pogled na more i stari grad Rab. Domaćini su bili srdačno zadovoljni s nama, a cijela obitelj bila je na pravom mjestu kada nisu bili potrebni. Nije važno boli li s njima. Trg je u blizini jer je dnevno dostupno nekoliko dana. Trg nije velik niti je dopušten i za dječju igru i za bazen. Šifra plaže također je impresivan restoran s potpuno kompletnim skijaškim trčanjem. Sam otok Rab bolji je i impresivniji, dopušteno je prijeći staru gradsku jezgru, plažu od starih gradskih zidina i središte do kraja parka od grada ... stigli. Jako smo zadovoljni blagdanom. Smještaj je bio vrlo ugodan i elegantan, nije nam dosadio prostor niti nam je dosadio lijep pogled na more ili stari grad Rab. Domaćini su nas srdačno primili i pobrinuli se da budemo dobri, pa čak i voljni davati savjete na mnogo načina. S njima smo bili jako dobri, nije bilo ni osmijeha ni šale. Plaža je blizu pa smo je posjećivali nekoliko puta dnevno. Istina je da nije velika, ali još bolja, jer tamo nije bilo puno ljudi i djeca su se mogla igrati na njoj, a supruga i ja smo mogli dobro plivati. Na plaži se nalazi i zanimljiv restoran s pizzerijom i sladoledom (sjedala su potpuno prekrivena krošnjama drveća). Sam otok Rab je jako lijep i zanimljiv, samo prošećite starim gradom, posjetite plažu iza gradskih zidina i nastavite šetati parkom iza grada ... - definitivno se želimo vratiti i otkriti druge dragulje otoka koji tamo ne nedostaje.

Sa odmorom sme jako zadovoljni. Apartman je prijatan i sa stylom. Imali smo dovoljno prostora za odmor i deciju igru a sa terase divan pogled na more i stari grad Rab. Domacini su nas srdacno primili i celo vreme bili su na raspolaganju, kad god smo nesto zatrebali. Nije falilo ni smeha ni sale, jako lepo nam je bilo s njima. Plaza je blizu, cak i nekoliko puta dnevno smo je posecivali. Plaza nije velika ali dovoljna i za igru dece i za posteno plivanje. Kod plaze je i zanimljiv restoran sa sjedenjem kompletno prektivenim krosnjama drveca. Sam ostrov Rab je jako lep i zanimljiv, dovoljno je prosetati starim gradom, plazom iza starih zidina grada a setnju zavrsiti u parku iza grada... - zelja nam je da se ponovo vratimo na Rab da vidimo jos mnogo toga, sto ovaj put nismo stigli. S dovolenkou sme velmi spokojni. Ubytovanie bolo velmi prijemne a stylove, nemali sme nudzu o priestor ani nudzu o pekny vyhlad na more, ci stare mesto Rab. Domaci nas srdecne prijali a postarali sa, aby sme mali dobre, dokonca v mnohom ochotne poradili. Velmi dobre nam s nimi bolo, nechybal ani usmev ani zart. Plaz je blizko, takze aj niekolkokrat za den sme ju navstevovali. Pravdou je ze nie je velka, ale o to lepsie, lebo tam nebolo vela ludi a aj deti sa na nej vedeli zahrat a my s manzelkou sme si vedeli dobre zaplavat. Na plazi je aj zaujimava restauracia s pizzeriou a zmrzlinou (sedenie kompletne prekryte korunami stromov) . Samotny ostrov Rab je velmi pekny a zaujimavy, staci sa prejst starym mestom, navstivit plaz za hradbami mesta a pokracovat prechadzkou v parku za mestom... - urcite sa tam chceme vratit a objavovat dalsie skvosty ostrova, ktorych je tam neurekom.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2018.

Vrlo dobar smještaj. Savršeno za 3 osobe. Mirno mjesto, ali blizu obale. U blizini za prodaju (Petra tržište), restorani. Smještaj je čist i potpuno opremljen. (ručnici, posuđe, prikladni alati za kuhanje). Samo ga preporučujem.

Nagyon jó kis szállás. 3 személy részére tökéletes. Csendes helyen, de közel a parthoz. A közelben közért, (Petra market), éttermek. A szállás tiszta, maximálisan felszerelt. (törülközők, edények, megfelelő eszközök akár főzéshez is.). Csak ajánlani tudom.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2017.

Stan je vrlo lijep, kao naši domaćini. Hvala puno na lijepim danima, bilo je stvarno fantastično:)

Die Ferienwohnung war wunderwunderschön, ebenso unsere Gastgeber. Vielen vielen Dank für die schönen Tage, es war wirklich traumhaft:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5