Rezultati pretrage Uži izbor
Kampor (Rab) » A-5056-a

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Kampor, Rab | A-5056-a

180 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 47m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Visoko prizemlje
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    30 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 180 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 5.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 121 €


Kuća 5056 u mjestu Kampor, Rab - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 180 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5.5 km (Rab) 180 m 180 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
17. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 8. 2019.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2019.

2 odrasle osobe s 2 djece, prekrasnim okruženjem, urednim, potpuno opremljenim apartmanom. Draga slatka domaćica. Obiteljsko okruženje. Preporučujem ga svima

2 felnőtt 2 gyermekkel, csodálatos környezet, rendezett, mindennel felszerelt apartman. Kedves aranyos házinéni. Családbarát környezet. Mindenkinek ajánlom

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 7. 2019.

vrlo dobar stan - kao na slikama, nema izobličenja, gospođa Ania senzacionalna, doista preporučujem, na ovom sam mjestu pronašao kompromis između cijene, mjesta, plaže i pristupa.

bardzo dobry apartament - tak jak na zdjęciach, żadnych przekłamań, pani Ania rewelacyjna, naprawdę polecam, w tym miejscu znalazłem kompromis między ceną, miejscem, plażą i dojazdem.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
30. 7. 2016.

Smještajnu je super, njegov uvjet je bio isti kao i na fotografijama se može vidjeti, vrlo dobro opremljena, vrlo dobro smo pitali tijekom našeg odmora. Ovaj apartman je dno je vrlo ugodna temperatura tijekom spavanja, zahvaljujući lokaciji i zatvarača. Preporučujem mjesto s djecom, također, kao kuće i terasa je dovoljno sigurno, sjenovitoj terasi je također u mogućnosti za duge doručka & opuštajuće ujutro. je<3<3<3<3<3 Hotel je super, baš kao na slikama, dobro opremljen, puno zabave s obitelji. Uz sjenila na lokaciji, temperatura je bila ugodna, brodovi mogli spavati. Preporučujem putnike s djecom u prostoru kuće i mogla bi imati doručak i opustiti se na velikoj terasi s dugim siguran, natkrivene terase.<3<3<3<3<3

The accomodation was super, its condition was the same as on the photos can be seen, very well equipped, we felt very well during our holiday. The apartman's temperature was also quite enjoyable during sleeping, thanks to their location and shutter. I recommend the place with children, too, as the house and the terrace is safe enough, the shady terrace is able for long breakfasts & relaxing mornings. <3 <3 <3 <3 <3 A szállás szuper volt, epp, mint a képeken, jól felszerelt, nagyon jól éreztük magunkat a családdal. A redőnyöknek es a fekvésének köszönhetően a hőmérséklet is kellemes volt, jókat lehetett aludni. Gyerekekkel utazóknak is ajánlom a helyet, a haz es a nagy terasz is biztonságos, árnyékos teraszon hosszan lehetett reggelizni es pihenni. <3 <3 <3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 7. 2013.

Savršeno smještaj, fantastičan gostoprimstvo! Stan je čista s prekrasnim pogledom na mirnoj uvali. Naš domaćin je bio vrlo ljubazan, planiramo vratiti.

Perfect accomodation, fantastic hospitality! The apartment was clean with a beautiful view on a quiet bay. Our host was very kind, we're planning to return.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 7. 2012.

Vrlo dobro učinio za naš odmor, zahvaljujući udobnom strukturi smještaja i izvrsnih plaža za malu djecu. Djeca su praktički "bez nadzora" pancsolhattak vodu, házinénink svježom salatom, palačinke i puno lijep osmijeh je završio naš tjedan, svaku noć s terase diveći se zalasku sunca. Vanjska buka ne zamaram ostatak.

Nagyon jól sikerült a nyaralásunk, köszönhetően a kellemes szállásnak és a kisgyerekeknek kiváló strandnak. A gyerekek gyakorlatilag "felügyelet nélkül" pancsolhattak a vízben, a házinénink pedig friss salátával, palacsintával és sok-sok kedves mosollyal tette teljessé a hetünket, a teraszról minden este csodáltuk a naplementét. Külső zaj nem zavarta a pihenést.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
17. 8. 2011.

Vrlo lijep tjedan smo proveli u njoj. Smještaj nadmašio sve naše potrebe, bili smo u potpunosti zadovoljni. Vlasnik je bio od pomoći u svemu. Kao što možete vidjeti na slikama, terasa nudi prekrasan pogled na more.

Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt el. A szállás minden igényeinket felülmúlta, teljesen meg voltunk elégedve. A tulajdonos mindenben segítőkész volt. Ahogy a képeken is látszik, a teraszról csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5