Rezultati pretrage Uži izbor
Lopar (Rab) » S-19238-b

Soba s balkonom i pogledom na more Lopar, Rab | S-19238-b

3,7/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
500 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Soba može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 18m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom bez mogućnosti korištenja kuhinje.

  • Soba
    Površina: 18 m2 + 3 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Spavaća soba
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 80 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 500 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 86 €


U istoj zgradi

Kuća 19238 u mjestu Lopar, Rab - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Soba (2) i udaljena je 500 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
500 m 500 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,70 Smještaj 3,10 Domaćin 4,20
25. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
8. 8. 2023.

:umoran:

:tired:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
20. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 7. 2023.

Mirno mjesto, miran smještaj. Oprema je dovoljna, samo je želim promijeniti, očistiti klimom - kuhinja miriše na cigarete, ali to je od klime. Sveukupno smo bili zadovoljni. Toplo more, trgovine i restorani u blizini.

Klidné misto, klidné ubytovani. Vybavení dostačující jen by to chtělo vyměnit, vyčistit klimatizací - v kuchyni je zápach jako od cigaret, ale to je z klimatizace. Celkově jsme byli spokojeni. Teple moře, obchody a restaurace v blízkosti.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
9. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
23. 8. 2022.

davno je potrošeno...sjedeći na wc šolji...normalno nemoguće. domaćin je ljubazan....ali za ovakav smještaj treba potrošiti novac,a ne samo skupo iznajmiti i uzeti novac.2022 mislim da se očekuje normalnija,bolja,zahtjevnija soba po ovoj cijeni razini. Bio je 1150 eura za 2 tjedna, za jednu sobu, a hladnjak je bio jako mali, bio je u kuhinji, ali je radio, ali su ga ukućani izvukli... mislimo da im je danas žao novca za struju... to je nedopustivo na ovako skupoj razini cijena!:S

nagyon régen költöttek rá...a wc re leülni..normálisan lehetetlen. kedves a házigazda....de pénzt is kell költeni az ilyen típusú szállásokra, nem csak drágán kiadni, és kivenni a pénzt.2022 ben elvárt azért szerintem ilyen árszínvonalnál egy normálisabb , jobb igényesebb szoba. 1150 euró volt 2 hét, egy szobánál, és a hűtő nagyon kicsi, a konyhában volt működött, de kihúzták a háziak.. gondoljuk sajnálták ma pénzt az áramra...ez ennél a drága árszínvonalnál elfogadhatatlan!:S

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
16. 8. 2022.

Ne vjerujte fotografiji, ne izgleda baš tako! Sve staro, miris starog, viski na vratima koja se jedva zatvaraju. Ali kupaonica je šokantna stvar, otrcana, bez mjesta (ako si velik na tom WC-u ne možeš sjediti), sa svakakvim zakrpama posvuda, voda ne teče, nešto neviđeno prije! Prekrasan pogled i lokacija, ljubazna gospođa, ali jedva smo čekali otići. Nakon naših pritužbi promijenili su pljesnivu zavjesu za tuš i stavili nekoliko tepiha, ali treba je obnoviti. Krevet i klima ok. Tv ne postoji. Razočaranje

Non credete alla foto, non assomiglia per niente! Tutto vecchio, odore di vecchio, scotch sulle porte che a malapena si chiudono. Ma il bagno è la cosa sconvolgente, trasandato, senza spazio (se siete grossi su quel wc non riuscite a state seduti) , con rattoppi di ogni tipo dovunque, l' acqua che non va giù, robe mai viste! Bella vista e posizione, la signora gentile, ma noi non vedevamo l' ora di andare via. Dopo le nostre lamentele hanno cambiato la tenda ammuffita della doccia e messo un paio di tappeti, ma andrebbe tutto ristrutturato. Letto e condizionatore ok. Tv non esiste. Delusione

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
2. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
26. 7. 2022.

Domaćica je bila jako ljubazna, ništa nam nije nedostajalo. Lokacija je odlična, na plaži ste za par minuta, a sama plaža je savršena za djecu! Doći ćemo opet:inlove:

Die Hausherrin war sehr nett, es hat uns an nichts gefehlt. Die Lage ist top, in ein paar Minuten ist man am Strand und der Strand selbst ist perfekt für Kinder! Wie werden wieder kommen :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2022.

Ugodan smještaj na dobroj lokaciji s ljubaznim vlasnicima:)

Pleasant accommodation in a good location with friendly owners :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5