Rezultati pretrage Uži izbor
Lopar (Rab) » A-5019-b

Dvosobni apartman s terasom Lopar, Rab | A-5019-b

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
700 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 44m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 20 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    15 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    7 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    20 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 700 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 13 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 68 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 5019 u mjestu Lopar, Rab - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 700 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Rab) 700 m 700 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 5,00 Domaćin 3,00
12. 7. 2022.

Smještaj je bio u redu. I učinilo je ono što je trebalo. Uz ugodno sjedenje na balkonu. Pa ono što bih zamjerio je: svakodnevno gašenje WIFI-ja od strane vlasnice, jer ne vjerujem da je svaki dan ujutro imala problem s ruterom. Kao i nekim danima poslijepodne. I druga stvar koja je stajala u opisu smještaja i morala se platiti je pranje rublja. Nakon pitanja gdje možemo oprati svoje stvari. Vlasnica nam je rekla da će ona oprati rublje i da stvari trebamo donijeti kod nje. Napominjem da smo tamo već treći dan i prali smo ručno u sudoperu. Ali neke stvari je trebalo normalno oprati. A bili smo 2 obitelji i svaka obitelj od 5 ljudi. Međutim, kada smo došli do vlasnika s dvije male vrećice rublja. Dakle, njen izraz lica je rekao sve i da je to bilo puno rublja. Pa ne znam što je očekivala od obitelji u kojima ima po 5 ljudi. I da ga mora dvaput prati. I da je praonica 100m od smještaja i da ga moramo tamo odvesti. Praonica se naplaćuje 25 kn/kg. A imali smo 4 do 4,5 kg rublja za dvije obitelji. Pa smo opet sve ručno oprali u sudoperu. Iako je u opisu smještaja navedeno da pranje rublja košta 5€. Stoga bih okrivio smještaj za svakodnevno gašenje WIFI-ja i nemogućnost pranja stvari u perilici rublja u smještaju.

Ubytovanie bolo v pohode. A splnilo to čo malo. S príjemným posedením na balkóne. No čo by som vytkol je : každodenné vypínanie WIFI majiteľkou, lebo neverím že každý jeden deň mala v dopoludňajších hodinách poruchu na routri. Ako aj v niektoré dni poobede. A druha vec ktorá bola na ubytovaní v popise a bolo potrebne za ňu zaplatiť je -pranie prádla. Po opýtani sa kde si môžme oprať veci. Nam majiteľka povedala že ona operie a mame doniesť veci dole k nej. Podotýkam že sme tam boli už tretí deň a prali sme si ručne v umývadle. No niektoré veci už bolo treba oprať normálne. A boli sme 2 rodiny a každá rodina 5 osôb. Keď sme však došli za majiteľkou s dvoma malými taškami veci na pranie. Tak jej výraz hovoril za všetko a že to je veľa prania. No neviem čo čakala od rodin kde je po 5 osôb. No a že to musí prať dvakrát. A že 100m od ubytovania je práčovňa a mame to odniesť tam. Práčovňa si účtuje 25 kun/kg. A dve rodiny sme mali tak 4 až 4,5 kg prádla. Takže sme zase prali všetko ručne v umývadle. Aj keď v popise pri ubytovaní je že sa za pranie platí 5 €. Takže vytkol by som ubytovaniu každodenné vypínanie WIFI a nemožnosť dať oprať veci v práčke v ubytovaní.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 3
19. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
9. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 6. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5