Rezultati pretrage Uži izbor
Supetarska Draga - Donja (Rab) » A-2019-d

Jednosobni apartman s terasom Supetarska Draga - Donja, Rab | A-2019-d

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
800 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 44m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu koristiti zajedničkim bazenom.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    16 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 800 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 6.5 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 2019 u mjestu Supetarska Draga - Donja, Rab - Kvarner nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti s bazenom". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6.5 km (Rab) 100 m 800 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
6. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2018.

Smještaj je bio dobar. opremljen sa svime. wi-fi je bio malo trom, ali to nije najvažnija stvar na odmoru. Bazen je uvijek čist. domaćica je bila korisna u svemu. u jednoj riječi, DOBRO!:) manje plaže su bolje, nema Židova.

A szállás jó volt. mindennel felszerelve. a wi-fi kicsit lassú volt,de nyaraláskor nem ez a legfontosabb. a medence mindig tiszta. a szállásadó mindenben a segítségünkre volt. egyszóval JÓ! :) a kisebb strandok jobbak, nincs olyan zsufi.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 7. 2013.

Domaćini su bili vrlo korisna u svemu. Smještaj (Apartman) bio je čist i opremljen sa svime što vam može trebati odmor! Hvala vam vrlo mnogo za svoju vrstu i lijepom gostoprimstvu!

A házigazdák mindenben segítőkészek voltak. A szállás (apartman) tiszta volt és mindennel el volt látva melyhez egy nyaraláshoz szükség lehet! Köszönöm szépen a szíves és kedves vendéglátást!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2011.

Početna Apartmani su iznimno susretljivi i spremni savjetovati vas prekriven plažama, restoranima i drugim uslugama.

Domáci apartmánu sú nesmierne ústretový a ochotne poradili čo sa týkalo pláže, stravovania a iných služieb.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2010.

Ovo je moj prvi posjet Hrvatskoj. IMHO za obitelji s djecom u školi i predškolske dobi u Hrvatskoj Najvažnije je mjesto i njegove neposredne okolice, plažama, i tako morate krenuti dalje. Ovo mjesto ima sve atribute da ga preporučiti, dva neobvezujuća ulaznih, prozračna tlocrt (nije uključeno još jednom instaliran klima uređajem), ograđeno dvorište sa stražnje strane kuće, duboki bazen, sjenica za pečenje i kuhanje (preporučujem ribarnicu i dagnje u Rabu). Te prednosti su svakako važno u odnosu na određene nedostatke koji spominju: nijeme komarce (ne uvijek, ali ponekad je njihov put, možda želite uzeti ili kupiti u lokalnoj trgovini repelenata), restoran iza ograde (u apsolutnoj tišini fanatika može miješati s jednim od Spavaća soba - nismo um), ne u smislu plaže (s kojom treba računati putovanje oko 6 km - ali odabiru kuću s bazenom uz more dnevnih posjeta neće biti potrebno).

To moja pierwsza wizyta w Chorwacji. IMHO dla rodziny z dziećmi w wieku szkolno-przedszkolnym w Chorwacji najważniejsza rzecz to lokal i jego bezpośrednie otoczenie, na plaże i tak trzeba ruszyć się dalej. Ten lokal ma wszystkie atrybuty by go polecić, dwa niekrępujące wejścia, przewiewny rozkład pomieszczeń (nie włączyłem ani razu zamontowanej klimatyzacji), ogrodzone podwórko na tyłach domu, głęboki basen, wiata do grillowania i gotowania (polecam targ z rybami i małżami w Rab). Te zalety są na pewno istotniejsze w stosunku do pewnych mankamentów o których wspomnę: bezgłośne komary (nie stale ale czasem się trafiały, warto zabrać lub kupić w lokalnym sklepie środki do odstraszania), restauracja za płotem (fanatykom bezwzględnej ciszy może to przeszkadzać w jednej z sypialni – nam nie przeszkadzało), brak w miejscowości sensownej plaży (trzeba się liczyć z dojeżdżaniem ok. 6km – ale wybierając dom z basenem codzienne wizyty nad morzem może nie są konieczne).

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2010.

Kao što se očekivalo. Stan ima gotovo sve što vam je potrebno. Bazen i super svjetski Obrađeno roba (potrebna). Nedostaje još jedan poljski program i Interneta. Preporučujem: osmijeh:

Zgodnie z oczekiwaniami. Kwatera posiada praktycznie wszystko co potrzeba . Basen i wiata grilowa super ( konieczne). Brakowało chociaż jednego polskiego programu i internetu . Polecam:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2007.

Vrlo kul apartmani bavio cijeli prvi kat:):) drago svako jutro uz svježe povrće od vlasnika i odlaska rakiju:))

Bardzo fajne apartamenty zajmowaliśmy cale pierwsze piętro:) jestesmy zachwyceni:) co rano świeże warzywa od właścicielki oraz na odjazd Rakija:))

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5