Rezultati pretrage Uži izbor
Supetarska Draga - Gornja (Rab) » A-5055-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Supetarska Draga - Gornja, Rab | A-5055-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
115 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 38m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Apartman
    Površina: 38 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    24 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    2 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    3 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 115 m, stepenice: 29)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Rab - 8.4 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 5055 u mjestu Supetarska Draga - Gornja, Rab - Kvarner ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 115 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Kuća ima više apartmana, pa je vjerojatno da će i drugi gosti biti u kući za vrijeme vašeg ljetovanja. Za vrijeme vašeg ljetovanja domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
8.4 km (Rab) 115 m 115 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,70 Domaćin 5,00
AS-5055-a Lucija Petak Marinković
12. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2023.

Smještaj je kulturan i čist. Domaćini su jako ljubazni i uslužni.

A szállás kulturált, és tiszta. A szállásadók pedig nagyon kedvesek, segítőkészek.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2021.

Čisto, dobra vrijednost za novac. Lopar 4-5 minuta vožnje automobilom, stari grad Rab 15 minuta vožnje automobilom. Gotovo sav smještaj na ovom području je jeftin.:)

Tiszta, jó ár érték arány. Lopar 4-5 perc autóval, Rab óvárosa 15 perc autóval. Gyakorlatilag minden szállás ilyen a környéken csak ez olcsó is. :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
19. 8. 2020.

The owners would like to point out that condition of the apartment was accurately presented in the pictures and they feel that the price is suitable for the accommodation of that type. We are sorry that we had no knowledge of your dissatisfaction during your stay and urge all our customers to voice their complaint, if such a situation occurs, during the stay so it can be resolved immediately.

Vlasnici žele napomenuti da je stanje apartmana točno prikazano na slikama i smatraju da je cijena prikladna za smještaj tog tipa. Žao nam je što nismo imali saznanja o vašem nezadovoljstvu za vrijeme vašeg boravka i pozivamo sve naše kupce da izraze svoju žalbu, ako se takva situacija dogodi, za vrijeme boravka, tako da se ona može odmah riješiti.

Pročitaj više
3. 8. 2019.

Nismo imali problema s smještajem, ali u rezervaciji je bilo navedeno da u smještajnom objektu govore mađarski, to nije istina i mislim da je ovo vrlo loša poanta !! Čak i da smo imali bilo kakvih pitanja, ne bismo mogli o tome razgovarati, jer ne govorimo ni malo engleskog!

A Szállással nem volt problémánk,de a foglalásban az szerepelt hogy a szálláson beszélnek magyarul,ez nem volt igaz,és ezt nagyon rossz pontnak értékelem!! És ha adottak is volna kérdéseink,ezt nem tudtuk megbeszélni,mivel nem vagy keveset beszélünk angolul!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
26. 8. 2018.

: Idk:

:idk:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
5. 9. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
29. 8. 2016.

Relativno čiste sobe i kuhinja, kupaonica je nedopuštena jer je stalno mirisna kanal, ili susjeda došla je do koncentrirane duhana miris ili miris ulja na kojem se ventilator nije pomoglo. Wi-Fi radio, ali Internet nije. Tražio sam i potvrđeno, ali smo dobili stan u prizemlju, tako da smo morali otići iz stana na stol u vrtu ili na vratima vrt stana koji koristi svima, ako ste htjeli vidjeti more s pogledom na apartmane s pogledom na more.:(

Viszonylag tiszta szobák és konyha, a fürdőszoba elfogadhatatlan, mivel állandóan csatornaszagú volt, vagy a szomszédtól átjött a tömény dohány szag vagy az olaj szaga amin a ventilátor sem segített. Wi-fi működött, de internet mégsem volt. Tengerre néző kilátással rendelkező apartmant kértem és igazoltak vissza, de földszinti apartmant kaptunk, ezért ki kellett mennem az apartmanból a kertben az asztalhoz vagy az apartman bejáratához a mindenki által használt teraszra ha tengert akartam látni. :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
22. 8. 2016.

Kao i obično je informacija bila točna o stanu, prijateljske i korisne iznajmljivače čarobnom otoku, mjesto da ponovno:)

Come al solito le informazioni relative all'appartamento erano precise, i proprietari simpatici e disponibili l'isola incantevole, posto da rivisitare:)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 7. 2016.

Bila je to mala kupaonica, prvi dan držač tuš raspala. Ustajao, smrdljiv bili u ormare, nismo bili u mogućnosti spakirati odjeću. Propustili smo grimase kantu, vrećice za smeće, toaletni papir, deterdžent. Dan 3 od suncobrana je slomljena. U spavaćoj sobi je bila bez zraka noći. Kuhinja je dobro opremljena sa listovima i bili dostavljeni tolerirati mirisne. Ja sam ljuta samo zato što to nije ono što sam očekivao za tu cijenu!:(

Kicsi volt a fürdőszoba, első nap szétesett a zuhanytartó. Dohos, büdösek voltak a szekrények, nem tudtunk belepakolni a ruháinkat. Hiányoltuk a felmosó vödröt, szemeteszsakot, WC papírt, mosogatószert. 3.nap a napernyőnk is eltört. A hálószoba este levegőtlen volt. A konyha jol felszerelt, az ágynemű es a tűrik közöl illatosak voltak. Dühös csak azért vagyok mert ennyi pénzért nem ezt vártam volna! :(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3