Appartement biedt plaats aan 2 gasten. De lagers zijn gerangschikt in slaapkamers met 1, binnen 28m2. In de accommodatie kunt u tegen betaling een huisdier meebrengen. De gereserveerde accommodatie heeft geen balkon of terras.
Huis 8001 in Mali Lošinj, Lošinj - Kvarner heeft accommodatie-eenheden van het type Appartement (1) en ligt 15 m verwijderd van de zee. Het dichtstbijzijnde strand bij deze accommodatie is zand. Aangezien het object geen andere appartementen of kamers heeft, zullen er geen andere gasten in het object aanwezig zijn tijdens uw verblijf. Eigenaar woont in het object tiijdens uw verblijf
Ontdek aanvullende inhoud:
Strand Accommodatie
De eigenaar was erg aardig en zeer beleefd.
goedenavond, zeer aangenaam verblijf, het appartement voor een stel is ideaal, comfortabel en dicht bij het centrum, aangenaam tevreden, ik raad het aan:):):)
Buonoi: :hihi: :hihi:
Appartement dat precies de foto's weerspiegelt, zeer comfortabel voor twee personen, eerste verdieping, onafhankelijke ingang direct vanaf de waterkant. Een raam met uitzicht op de haven met een prachtig uitzicht! Geluiddicht. Eigenaar erg aardig en discreet. Hij spreekt uitstekend Italiaans
:)
Plaza 10 min vandaag. Pasja plaza 20 minuten.
Zeer gunstige ligging en uitstekende netheid. Het meubilair is een beetje verouderd. We zouden de aanwezigheid van olie, papieren handdoeken en nog een paar keukengerei op prijs hebben gesteld, anders is deze goed gevuld. Zeer behulpzame en vriendelijke gastheer.
Posizione molto comoda e pulizia ottimale. Un po’ antiquato l’arredamento. Avremmo gradito la presenza di olio, scottex e qualche utensile in più in cucina, per il resto è ben rifornito. Host molto disponibile e cordiale.
Dear guest, the house owners are disappointed by the mediocre rating.The apartment has been refurnished in the last couple of years and the house owner believes that it is only a matter of personal taste.The owners apologize about the lack kitchen utensils and espresso maker, but this happened due to the fact that they wanted to make the apartment ready for you as soon as possible (your arrived several hours before the check-in time). They simply forgot to return those items after a detailed cleaning of the apartment. The owners asked you if there was anything you needed, but you never requested any of those items. We are sorry that you did not contact us or the house owner regarding any of these and other issues you had, because we surely would have been able to resolve it.
Beste gast, de huiseigenaren zijn teleurgesteld door de matige beoordeling. Het appartement is de afgelopen jaren opnieuw ingericht en de huiseigenaar is van mening dat het slechts een kwestie van persoonlijke smaak is. De eigenaren verontschuldigen zich voor het gebrek aan keukengerei en espressoapparaat, maar dit gebeurde omdat ze het appartement zo snel mogelijk voor u klaar wilden maken (u arriveerde enkele uren voor de inchecktijd). Ze vergaten gewoon om die items terug te brengen na een grondige schoonmaak van het appartement. De eigenaren vroegen u of u nog iets nodig had, maar u hebt nooit om een van die items gevraagd. Het spijt ons dat u geen contact met ons of de huiseigenaar hebt opgenomen over een van deze en andere problemen die u had, want we hadden het zeker kunnen oplossen.