Smještaj

Love International festival 2016 | Tisno

Objavljeno: 29. 4. 2016.

Otok Murter će i ovog ljeta tradicionalno ugostiti sve ljubitelje elektronske glazbe i to na novom Love International festivalu. Ovo je prva godina održavanja Love International festivala, stoga očekujte maštovit repertoar popularnih izvođača i nastavak dobre atmosfere po kojoj je i njegov prethodnik The Garden festival bio poznat.

Za vas smo naravno pripremili ponudu povoljnog smještaja na otoku Murteru kako biste rezervirali apartman ili sobu i krenuli u odbrojavanje do najiščekivanijeg tuluma ljeta! Festival će se održati u periodu od 26. lipnja do 6. srpnja 2016., u prekrasnom mjestu Tisno.

Prošle godine u duhu desete obljetnice, objavljen je završetak ere popularnog The Garden festivala, koji je donosio radost svim posjetiteljima iz godine u godinu još od davne 2006. Zadovoljni organizatori s nostalgijom u srcu odlučno su predali palicu novoj grupi entuzijasta koji nam pripremaju ludi provod uz popularne DJ-eve iz cijelog svijeta. Ponuda ljetnih festivala u Hrvatskoj je svake godine sve bogatija, a njihova publika sve brojnija i vjerno im se vraća svakog ljeta. Tako je i u Tisnom na prekrasnom Murteru krenula priča o festivalu za sve ljubitelje elektronske glazbe. Dođite na otok Murter i otkrijte svu ljepotu prirode koja ga okružuje, i to nošeni dinamičnim plesnim ritmom.

#zabavne aktivnosti #aktivni odmor #događaji #festivali #glazba #otok
Povratak na vrh