Rezultati pretrage Uži izbor
Turanj (Biograd) » A-6212-a

Dvosobni apartman s balkonom Turanj, Biograd | A-6212-a

200 m
Niska cijena

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 52m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 52 m2 + 14 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    4 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    4 m2
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    11 m2
  • Balkon 2
    3 m2
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 450m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 6 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene


Kuća 6212 u mjestu Turanj, Biograd - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Biograd na Moru) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
22. 8. 2019.

Dobar dan. Mještani su prvog dana bili u redu, ali to se pogoršalo tijekom boravka, tek nakon tvrdnji da smo bili bučni i da smo kršili kućni red. Što uopće nije bilo istina Djeca (10, 12 i 16 godina) ili su spavala ili su bila na plaži ili na mobilnom. Na odlasku su sve pregledali, pregledali sobe, testirali televizor, provjerili okov na prozorima (rekli smo da smo pokvarili jedno - svi su bili slomljeni), a također su provjerili i torbu iz usisavača raj za koju smo rekli da smo nešto razbili. Komunikacija s njima bila je loša. Preporučam da prethodno fotografirate sobe kako biste izbjegli nesporazume kao u našem slučaju. Kuhinja je bila vrlo mala, nije odgovarala slici. Nema klimatizaciju, a na izlasku iz plaže morali smo zatvoriti kapke na zahtjev kuće. Ne preporučujem boravak s djecom i uopće ne u ovoj kući s domom.

Dobrý deň. Domáci boli v prvý deň v pohode, no počas pobytu sa to zhoršovalo, až po obvinenia, že sme hluční a že porušujeme domový poriadok. Čo vôbec nebola pravda. Deti ( 10, 12 a 16 rokov) buď spali, alebo boli na pláži alebo na mobile. Pri odchode kontrolovali komplet všetko, prehľadávali izby, skúšali TV, kontrolovali kovania na oknách, ( vraj sme jedno ulomili - pritom boli ulomené všetky), a skontrolovali aj vrecko z vysávača ☹️, že sme vraj niečo rozbili. Komunikácia bola s nimi zlá. Odporúčam odfotiť izby vopred, aby nedošlo k nedorozumeniam ako v našom prípade. Kuchyňa bola veľmi malá, nezodpovedalo to fotke. Nie je tam klimatizácia, pritom pri odchode na pláž sme museli zatvárať okenice na príkaz domácich. Pobyt s deťmi neodporúčam a už vôbec nie v tomto dome s domácimi.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
17. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
18. 8. 2016.

Vlasnici su vrlo lijepo, lokalnoj, ekološki je utvrđeno, koja je uključena u specifikaciji. Sve je bilo čisto, uredno. Hvala!

Tulajdonosok nagyon kedvesek voltak, helyileg, környezetileg azt kaptuk, ami a leírásokban szerepelt. Minden tiszta, rendes volt. Köszönjük Önöknek!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
18. 7. 2016.

Instaliranjem, bili smo jako zadovolnji. Također, s prijateljski vlasnici koji su nas primili toplo.:):)

Z namestitvijo smo bilo zelo zadovolnji. Prav tako s prijaznimi lastniki, ki so nas prisrčno sprejeli. :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
30. 7. 2013.

Ovaj stan je visoko preporučiti svima. Čista, uredna kuća i dvorište, kao dobro. Obitelj vlasnika prijateljski, lijepo. Samo pozitivne stvari smo doživjeli. Šljunčana plaža u blizini. Ako vrijeme i financije dopuštaju, ovdje mi ići opet sljedeće godine! : Smile:

Ezt az apartman-t mindenkinek NAGYON ajánlom. Tiszta, rendezett a ház és az udvara is. A tulajdonos család barátságos,kedves. Csak pozitív dolgokat tapasztaltunk. Apró kavicsos strand a közelben. Ha időnk és az anyagiak engedik, jövőre is ide megyünk!:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5