Rezultati pretrage Uži izbor
Postira (Brač) » A-3244-c

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Postira, Brač | A-3244-c

180 m
Akcija 28=25 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 56m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 56 m2 + 14 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    14 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    14 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 180 m, stepenice: 19)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Postira - 1 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 166 €


U istoj zgradi

Kuća 3244 u mjestu Postira, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
1 km (Postira) 80 m 180 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
27. 8. 2018.

Mjesto je vrlo idealno. Nalazi se u blizini plaže / plaže. Pogled je fantastičan. Domaćin je vrlo ljubazan i koristan! Došli smo po drugi put, ali sigurno se vraćamo!

A szálláshely elhelyezkedése nagyon ideális. Közel van a tengerpart/strand. A kilátás fantasztikus. A szállásadó nagyon kedves és segítőkész!! Postirára már második alkalommal jöttünk, de még visszatérünk az biztos!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2016.

To je prekrasno mjesto za miran obiteljski odmor, šljunčana plaža je šetalište, pješčana plaža nekoliko minuta vožnje, čak i ne morate napustiti otok, nudi najmanje jedan tjedan razgledavanja. Ako ne želite kuhati u večernjim satima, postoji niz restorana koji čekaju na plaži. Mnogo je turista, ali nema gužve, svi su prijateljski i iskreni. Naš domaćin je spreman i ljubazan, apartman je ugodan, terasa ima prekrasan pogled. Preporučujemo naše prijatelje na mjesto, niti će biti razočarani.

Csodálatos hely egy nyugodt családi vakációra, a kavicsos strand egy sétányira van, homokos strand pedig pár perces autóútra, A szigetről nem is kell elmenni, minimum egy hetes látnivalót kínál. Ha este nincs kedved főzni éttermek sora vár a parton. Sok a turista, de nincs tömeg, minden barátságos és őszinte. Vendéglátónk felkészült és kedves, az apartman kellemes, a teraszról a kilátás gyönyörű. Barátainknak bátran ajánljuk a helyet , ők sem fognak csalódni !

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 8. 2016.

Uz smještaj, bili smo jako zadovoljni, vrlo lijepo gazdarica.:) Preporučujemo svima toplo.8) Plaža Lovrečina Velika je li bilo u stvarnom pijesak šljunak8)

S ubytovanim sme boli velmi spokojni, velmi mila pani domaca. :) Vrelo každemu odporučame. 8) Plaž Lovrečina skvela je tam ozajstný piesok žiadne kamienky 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5