Rezultati pretrage Uži izbor
Splitska (Brač) » AS-17023-a

Studio apartman s terasom Splitska, Brač | AS-17023-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
250 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 16m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Studio
    Površina: 16 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
    Samostojeća jedinica
  • Kuhinja
    2 m2
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Rešo
  • Spavaća soba
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 250 m, stepenice: 35)
    Pješčana (udaljenost: 7000m)
    Šljunčana (udaljenost: 1700m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Postira - 3.3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 97 €


Kuća 17023 u mjestu Splitska, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (1) i udaljena je 250 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
3.3 km (Postira) 250 m 250 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
21. 6. 2024.

izvrstan stan s vlastitim ulazom i terasom s vrtom izvrsni domaćini plaža i mini market u blizini cijena/učinak je bio pravi

tolles Apartment mit eigenem Eingang und Terrasse mit Garten tolle Gastgeber Strand und Minimarkt in der Nähe Preis/Leistung hat gepasst

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2022.

Dopustite mi da kažem da nam je boravak bio ugodan i da smo uživali u odmoru. Ipak, imajte na umu da je vjerojatnije da je riječ o sobi s dodacima nego o apartmanu, tako da će vaša očekivanja biti u skladu s tim. Prednosti: uslužni domaćini, glatka prijava/odjava, vanjski prostor, terasa, privatnost, kompletan kuhinjski pribor, topla voda, dodatni ručnici. Protiv: vrlo mala kuhinja, potpuno opremljena, ali ne tako funkcionalna ako ste ozbiljan kuhar kao mi, roštilj...dobro.. to je električni roštilj, a čak i ako je dobro radio, nije pravi roštilj, kupaonica je u redu, ali treba renoviranje, posebno se pod mokri..i ostaje mokar nakon tuširanja, nema opreme za čišćenje.

Let me say it was a pleasant staying for us and we enjoyed our vacation. That said, keep in mind it is more likely a room with extras than an apartaman, so you'll expectations will be matched accordingly. Pros: helpful hosts, smooth checkin-checkout, external space, patio, privacy, full kitchen hardware, hot water, extra towels. Cons: very tiny kitchen, fully equipped but not so functional if you are a serious cooker as we're, bbq...well.. it is an electric grill, and even if it worked fine, it is not a real bbq, bathroom is okay but needs some revamping, expecially floor get wet..and stay wet after a shower, no cleaning hardware.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5