Rezultati pretrage Uži izbor
Arbanija (Čiovo) » AS-19527-a

Studio apartman uz plažu Arbanija, Čiovo | AS-19527-a

4,4/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
40 m
-20% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 26m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 26 m2 + 6 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon
    6 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 40 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 19527 u mjestu Arbanija, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Trogir) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,40 Smještaj 4,30 Domaćin 4,40
7. 9. 2023.

Smještaj u blizini plaže, trgovine i restorana. Plaža je šljunčana, kupanje je bilo odlično. Oprema apartmana je već bila pomalo zastarjela, ali inače je služio svrsi. Apartman je bio vrlo čist. Posebno nam se svidjela velika terasa s pogledom na more. Jedina mana bio je ponekad gušći promet na cesti ispred stana, pogotovo kada su automobili prolazili kroz labavi poklopac kanalizacije i bilo je prilično bučno. Ali to je već cijena za činjenicu da je smještaj tako blizu plaže. Domaćini su bili nevjerojatni, bili su od pomoći, a istovremeno su nam pružili 100% privatnost. Čak su nam ponudili i besplatno domaće voće. Sve u svemu, bili smo vrlo zadovoljni i uživali smo u našem odmoru ovdje.

Ubytovanie kúsok od pláže, obchodu aj reštaurácií. Pláž je kamienková, kúpanie tam bolo super. Vybavenie apartmánu už bolo trochu zastaralé, ale inak svoj účel splnilo. Apartmán bol veľmi čistý. Páčila sa nám hlavne veľká terasa s výhľadom na more. Jediná nevýhoda bola niekedy rušnejšia premávka na ceste pred apartmánom, hlavne keď autá predchádzali cez uvoľnený kanalizačný poklop  a dosť to trieskalo. Ale tak to už je daň za to že ubytovanie je tak blízko pri pláži. Domáci boli úžasní, boli nápomocní a zároveň nám aj dopriali 100% súkromie. Dokonca nám aj ponúkli domáce ovocie zadarmo. Celkovo sme boli veľmi spokojní a dovolenku sme si tu užili.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
30. 7. 2023.

Preporučujemo. Domaćini su stvarno uslužni i ljubazni. Apartman je opremljen svime što vam je potrebno, a do plaže možete prošetati za 1 minutu (top lokacija). Mirna lokacija ali ipak blizu svega. Preporučujemo:)

Sehr zu empfehlen. Die Gastgeber sind wirklich hilfsbereit und freundlich. Das Appartement ist mit allem ausgestattet was man braucht und zum Strand läuft man 1 Minute (Top Lage). Ruhig gelegen aber trotzdem alles in der Nähe. Sehr zu empfehlen :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 8. 2022.

8)

8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
15. 8. 2022.

Ugodan ambijent, dostupnost restoranskih usluga u blizini. Gmaz sa kamenčićima, pogodan i za djecu. Mogućnosti za pješačenje po plaži ili izlet u Trogir, samo cca 10 min vožnje automobilom. VRH.

Prijemne prostredie, dostupnost sluzieb restauracii v blizkosti. Plaz s kamienkami, vhodna aj pre deti. Moznosti na lahku turistiku alebo vylet do Trogiru, autom len cca 10 min. TOP.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5