Rezultati pretrage Uži izbor
Slatine (Čiovo) » A-14541-d

Dvosobni apartman uz plažu Slatine, Čiovo | A-14541-d

3,3/5 (Dobro)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 37m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 37 m2 + 6 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Fotelja
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 10 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 9 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 128 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Studio (2), Apartman (5) možete naći u kući 14541 u mjestu Slatine, Čiovo - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 10 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više smještajnih jedinica, za vrijeme vašeg boravka vjerojatno će u kući boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg ljetovanja domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
9 km (Trogir) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 3,40 Domaćin 3,20
16. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
28. 8. 2023.

Nismo dobili apartman koji smo rezervirali!!!! Smještaj nije imao ni pogled na more, kuhinja je bila mala rupa od 3 m2, sobe također nisu izgledale kao iz oglasa. Ovaj smještaj je bio najveće razočarenje u mom životu, nikada nismo bili tako da nismo dobili ono što smo rezervirali

Nem azt az apartmant kaptuk, anelyiket lefoglaltuk!!!! Nem volt sem tengerre néző a szállás, a konyha egy 3 m2-es kis lyuk volt, a szobák sem úgy néztek ki, mint a hirdetésben. Életem legnagyobb csalódása volt ez a szállás, még sohasem jártunk így, hogy nem azt kaptuk, amit foglaltunk

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
3. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
27. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
2. 9. 2022.

Vrlo ljubazan vlasnik koji razumije na poljski ispred kuće, kad izađemo iz kuće, prekrasan pogled, plaža je također odlična, au vodi odlična riba i vrlo čista voda. Toplo preporučujem da ćemo se sigurno vratiti tamo:D

Bardzo miły właściciel który rozumie w języku polskim przed domem gdy z niego wyjdziemy piekny widok plaża tez super i w wodzie super rybki i mega czysta woda gorąco polecam na pewno tam wrócimy:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
20. 8. 2022.

Starija oprema, jako mali prostor. Neudobni kreveti Ako sunce ne sija, postoji problem s toplom vodom. Lokacija direktno na vrlo lijepoj plaži. Domaćin osigurava ležaljke i suncobrane.

Staršie vybavenie, veľmi malý priestor . Nepohodlné postele Pokiaľ nesvieti slnko tak je problém s teplou vodou. Umiestnenie priamo na velmi peknej pláži. Domáci dáva k didpozicii ležadlá a slnečníky.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
20. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-14541-c ROBERTA HOFER
10. 8. 2022.

Sve super, plaža preko puta apartmana. Sam apartman uredan, izgleda manje nego na slikama, ali nikakva zamjerka.

Sve super, plaža preko puta apartmana. Sam apartman uredan, izgleda manje nego na slikama, ali nikakva zamjerka.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
7. 8. 2022.

Oprema prilično obična: S Klima uređaj u kuhinji i odvod samo u jednoj spavaćoj sobi. Kupatilo je malo, tuš kabina je velika i vrata su mala:lol:

Vybavení spíš dost obyčejné:S Klimatizace v kuchyni a disáhne pouze v jedné ložnici. Koupelna malá,sprchovy kout velký a dveře malé:lol:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2022.

Studio se nalazi na izvrsnoj lokaciji sa izvrsnim pogledom na more i plažu udaljenu 10 metara. Studio je čist i jednostavno opremljen. Zapravo je idealan za dvije osobe. Klima uređaj i besplatni wifi radili su besprijekorno. Plaža nasuprot kuće savršena je za kupanje i češljanje. Morska voda je ovdje kristalno čista. Nažalost, vlasnik govori samo hrvatski.

Kiváló elhelyezkedésű a stúdió, kiváló kilátással a tengerre és a 10 méterre lévő strandra. A stúdió tiszta, egyszerűen felszerelt. Igazából két embernek ideális. A klíma és a free wifi kifogástalanul működött. A házzal szemben lévő part fürdésre, strandolásra kiválóan alkalmas. A tenger vize itt kristálytiszta. Sajnos a tulajdonos csak horvát nyelven beszél.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4