Rezultati pretrage Uži izbor
Slano (Dubrovnik) » A-2687-b

Jednosobni apartman uz plažu Slano, Dubrovnik | A-2687-b

50 m

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 25m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

  • Apartman
    Površina: 25 m2
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    5 m2
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    14 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 20 m od objekta
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 50 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 850m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Dubrovnik - 33 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene


U istoj zgradi

Kuća 2687 u mjestu Slano, Dubrovnik - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4), Soba (2) i udaljena je 50 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Pansioni". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
33 km (Dubrovnik) 50 m 50 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
17. 8. 2017.

Vrlo ljubazno iznajmljivanje. Nema žaljenja. Sam smještaj je jednostavan, ali funkcionalan. Uglavnom je pogodna od velike terase, vrlo ugodne u sjeni s pogledom na plažu. Lijep vlasnici. Pravi pansion.

Très sympathique location. Aucun regret. Le logement en lui-même est simple mais fonctionnel. Il bénéficie surtout d'une grande terrasse ombragée très agréable donnant sur la plage. Propriétaires charmants. Une véritable pension de famille.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 7. 2013.

Slikovito okruženje. Mještani su prijateljski i gostoljubivi. Plaže su lijepe i čiste. Domaćini su ljubazni i susretljivi. Smještaj, kako je opisano u brošuri prošlo, čisti i dobro opremljen. Šteta na javnim mjestima često dustbins, koševi za smeće, ispražnjena rijetko, pa su četvrti leži oko očiju. To sigurno ne uklapa baš lijepu mjesto.

Festői környezet. A helyi lakosok barátságosak, vendégszeretők. A strandok szépek és tiszták. A házigazdák kedvesek és segítőkészek. A szállás az ismertetőben leírtaknak megfelelt, tiszta, jól felszerelt. Kár, hogy a közterületek gyakran szemetesek, a szemétgyűjtőket ritkán ürítik, ezért a környékükön szanaszét hever a szemét. Ez bizony nem illik egy ilyen gyönyörű helyhez.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5