Rezultati pretrage Uži izbor
Sali (Dugi otok) » A-8110-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Sali, Dugi otok | A-8110-a

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
150 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 31m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 31 m2 + 7 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    7 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 150 m, stepenice: 39)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 350m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Sali - 250 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 8110 u mjestu Sali, Dugi otok - Sjeverna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
250 m (Sali) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,60 Domaćin 4,80
22. 8. 2023.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-8110-b Marina Radonić
4. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-8110-a Mari Johanna Katariina Tolonen
6. 9. 2022.

Stan je bio vrlo čist i sadržaji su bili u redu. Sve je radilo prema očekivanjima. I lokacija je izvrsna, s parkingom. Vlasnici su bili vrlo gostoljubivi, ljubazni i brzo su reagirali!

The apartment was very clean and the amenities were okay. Everything worked as expected. And the location is great, with parking available. The owners were very hospitable, kind and fast to respond!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
2. 8. 2022.

Bilo nam je fantastično u Salima. Bilo je tako nevjerojatno lijepo da ćemo se sigurno jednom vratiti. Apartman je stvarno jako lijep. Apsolutni vrhunac je balkon s pogledom na more. Kuhinja je vrlo dobro opremljena - ima sve što vam je potrebno. Kreveti su također vrlo dobri. Lokacija je jednostavno savršena. Treba vam jedna minuta do plaže i jedna minuta do centra Sali. Želimo zahvaliti našoj obitelji koja nas je ugostila na izuzetnom gostoprimstvu. Hrvatska je poznata po gostoljubivosti, ali ovo je bilo posebno.:):)<3

We had a fantastic time in Sali. It was so unbelievable beautiful that we are sure to come back someday. The appartement is really really nice. The absolute highlight is the balcony with a view on the sea. The kitchen is very well equipped - has everything you need. The beds are also very good. The location is just perfect. You need one minute to the beach and one minute to the centre of Sali. We want to thank our hosting family for the outstanding hospitality. Croatia is known for its hospitality, but this was special. :) :) <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2022.

Apartman je ugodan, čist i dobro opremljen. Gradska plaža je odmah 2 minute od apartmana, klasična betonska plaža sa hladom borove šume, taman za dane kada se želite odmoriti od posjeta otoku. Trgovina, pekara, restorani, turistički ured, sve je udaljeno oko 5 minuta hoda. Domaćini su jako ljubazni i uslužni. Svaka preporuka:)

Apartman je ugodan, cist i dobro opremljen. Gradska plaza je odmah 2min od apartmana, klasicna betonirana plaza sa hladom od borove sume, taman za dane kad zelite odmoriti od obilazenja otoka. Ducan, pekara, restorani, turisticki ured, sve je na cca 5min hoda. Domacini su jako dragi i usluzni. Svaka preporuka :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2022.

Lijep apartman, s lijepim pogledom. Blizu plaže. Klima uređaj koji radi dobro. Udoban bračni krevet. Potpuno mogu preporučiti ovaj smještaj.

Lovely apartman, with a nice view. Close beach. Nicely working air-conditioner. Comfortable double bed. I can totally recommend this accommodation.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 7. 2022.

Vrlo lijep stan, dobro opremljen sa svime što vam je potrebno. Sve je bilo besprijekorno i čisto. Domaćin je bio nevjerojatan, ljubazan i uslužan. Apartman je blizu plaže i luke s restoranima. Mjesto s pet zvjezdica, s domaćinom s pet zvjezdica.

Very nice apartment, well equiped with everything you need. Everything was spotless and clean. The host was amazing, friendly and helpful. The apartment is close to the beach and the harbor with the restaurants. A five star place, with a five star host.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2021.

Savršeno za parove, vrlo povoljno mjesto za posjet prirodnom parku Telaščica i Saljskom moru. Pogodno u usporedbi s restoranima u Saliju i supermarketom. Malo udaljeno od najpoznatijih otočkih plaža (oko 30-40 km). Opremljen svime, ima vrlo lijep balkon s pogledom na more. Čisto i s uslužnim i ljubaznim vlasnicima. Govore i pomalo talijanski.

Perfetto per coppie, posizione molto comoda per visitare il parco naturale di Telascica e per il mare di Sali. Comodo rispetto ai ristoranti di Sali ed al supermarket. Un po lontano dalle spiagge più famose dell isola (circa 30-40 km). Fornito di tutto, ha un balconcino vista mare molto carino. Pulito e con proprietari disponibili e gentili. Parlano anche un po di italiano.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5