Rezultati pretrage Uži izbor
Bristova (Hvar) » S-12140-a

Soba uz plažu Uvala Bristova, Hvar | S-12140-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
10 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Soba može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 19m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Rezervirana smještajna jedinica je soba s vlastitim kupatilom bez mogućnosti korištenja kuhinje.

  • Soba
    Površina: 19 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 3
  • Spavaća soba
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kupaonica
    4 m2
    Kada
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 10 m)
  • Okolina
    Uvala
    Sućuraj - 22 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 55 € - 109 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Soba (9) možete naći u kući 12140 u mjestu Bristova, Hvar - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 10 m od mora i nalazi se u kategoriji "Pansioni". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
22 km (Sućuraj) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
19. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
S-12140-a Velimir Miac
27. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
19. 7. 2017.

Topla i brižljiva gostoljubivost dražesne dame i njezine obitelji koja posjeduje ovaj hotel je neodoljiv. Na toplinu smo dočekali gospođa kuće, koja nam je pokazala našu sobu, koja je dobro uređena, čista, ima airco, ima udoban ležaj, koji se uklapa čak i na više osobe (ja sam 2 metra), a kupaonica ima velika kupka. Soba ima veliki balkon sa stolom i stolicama, kako uživati ​​u pogledu na more, tako i na prekrasnom zelenom brijegu s nekoliko kuća koje se nalaze oko ove prirodno zakrivljene uvale. Vrlo je romantično provesti dan na plaži s kristalnom vodom, u kombinaciji s doručkom, ručkom i večerom, jedući ono što obitelj služi, a sve se priprema s velikom pažnjom.

The warm and caring hospitality of the lovely lady and her family who own this hotel is overwhelming. We were warmly welcomed by the lady of the house, who showed us our room, which is well sized, clean, has airco, has a comfortabele bed, which fits even the taller persons ( I am 2 meters), and the bathroom has a huge bath. The room has a huge balcony with table and chairs, to enjoy both the spectaculair sea side view, and the beautiful green hill with few houses that lays around this naturally curved bay. It is very romantic to spend a day at the beach with it's crystal water, combined with the breakfast, lunch and diner, just eating what the family serves, everything being prepared with great care.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5