Rezultati pretrage Uži izbor
Ivan Dolac (Hvar) » A-8753-f

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Ivan Dolac, Hvar | A-8753-f

350 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 34m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 34 m2 + 9 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    15 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Jelsa - 10 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 8753 u mjestu Ivan Dolac, Hvar - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
10 km (Jelsa) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
24. 7. 2017.

Fotografije koje koristi domaćin nisu od apartmana u kojem smo boravili. Oni su od ostalih stanova koje posjeduju. Zato smo bili malo razočarani kad smo otkrili da ono što imamo nije bilo lijepo kao ono što smo vidjeli na fotografijama na web stranici. Sve je bilo u redu i imali smo lijep boravak, ali to prvo razočaranje kad stignete je nešto što će drugi doživjeti.

The photos used by the host are not of the apartment we stayed in. They are of other apartments that they own. Therefore, we were a bit disappointed to find that what we got was not as nice as what we had seen in the photos on the website. Everything was OK and we had a nice stay, but that initial disappointment when you arrive is something others will experience.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
12. 8. 2014.

Smještaj je bio, za cijenu smo platili, prosječna i ispod prosjeka, uz pristupnu cestu, gdje smo namotan poremećena jurećeg automobila. Nije na prozor spavaće sobe okrenut prema van, samo prozor okrenut kuhinju = vrlo tamne i male spavaće sobe. Smještaj za 4 osobe nije bio tako izjavio, za do 3 osobe. Četvrta osoba na pomoćnom ležaju u kuhinji će se osjećati vrlo neugodno. Terasa je bila vrlo mala s vrlo ograničenim pogledom na more. Ručati na terasi je iz jednog komada kamena, iako je ono što je radio romantično, ali to je najviše nepraktično, jer su čaše na stolu je bio nagnut, tako da oni mogu biti lako prevrnuo. Noga stol od betona i kamenje biti lako ripped koncatinach.Z kozu na terasi iznad nas Markiz kroz vinograd pada krhotina. Poznato je iz Piestany, koji smo eto, imala neusporedivo bolji, prostran i sunčan stan s prekrasnom terasom s pogledom na more neobmedznym, pogotovo po nižoj cijeni. Za naše smještaja nije bio parkirno mjesto u sjeni onoga što mnogi drugi osigurati smještaj. Više je dovoljno daleko, plaža je gotovo uvijek preopterećen. No, na svu sreću nije mogao naći drugo mjesto uz more. Ne znam je li ovaj komentar post, jer to sigurno privlači druge klijente. To se ne može usporediti sa smještajem u regiji Sveta Nedelja u kojoj smo bili prije 2 godine. Kućni ljubimci nisu krivi ništa, što im daje ono što su, tek putničkoj agenciji provizije skuplji prosječno smještaj, za koje bih, nakon iskustva, i dao najviše 35-40 eura / noć. Napisao sam sve ono što vi mislite o ovom objektu na temelju vašeg izazov. S poštovanjem Jozef Vavro

Ubytovanie bolo vzhladom na cenu, ktoru sme zaplatili, priemerne az podpriemerne, hned vedla pristupovej cesty, kde nas od rana rusili prechadzajuce auta. Na spalni nebolo okno otocene von, len okno otocene do kuchyne = velmi tmava a mala spalna. Ubytovanie nebolo pre 4 osoby ako bolo deklarovane, maximalne pre 3 osoby. Stvrta osoba na pristelke v kuchyni by sa citila maximalne nekomfortne. Terasa bola velmi mala s velmi obmedzenym vyhladom na more. Stol na terase bol z jedneho kusa kamena, co sice posobilo romanticky, ale bolo to maximalne neprakticke, lebo pohare na stole boli naklonene, takze sa mohli lahko prevrhnut. Na nohe stola z betonu a kamienkov sa lahko dala roztrhnut koza na koncatinach.Z terasy nad nami nam cez markizu z vinica padali necistoty. Znami z Piestan , ktorych sme tam stretli, mali neporovnatelne lepsie, priestranne a slnecne ubytovanie s krasnou terasou, neobmedznym vyhladom na more a hlavne za nizsiu cenu. K nasmu ubytovaniu nebolo parkovacie miesto v tieni, co mnohe ine ubytovania poskytovali. More bolo dost daleko, plaz bola takmer vzdy preplnena. Ale nastastie dalo sa najst aj ine miesto pri mori. Neviem , ci tento komentar zverejnite, lebo urcite to nepritiahne dalsich klientov. Neda sa to porovnat s ubytovanim v lokalite Sveta Nedelja, kde sme boli pred 2 rokmi. Domacim nevycitam nic, oni poskytuju to co maju, len provizia cestovnej kancelarii predrazuje toto priemerne ubytovanie, za ktore by som, po skusenosti, dal tak maximalne 35-40 Eur/noc. Napisal som vsetko to co si o tom ubytovani myslim na zaklade vasej vyzvy. S pozdravom Jozef Vavro

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3