Rezultati pretrage Uži izbor
Skozanje (Hvar) » K-4009

Četverosobna kuća uz plažu Uvala Skozanje, Hvar | K-4009

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
20 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 9 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 4, unutar 83m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Kuća
    Površina: 83 m2 + 50 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 9
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    8 m2
  • Blagovaonica
    9 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    18 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    8 m2
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 4
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Terasa
    50 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 50 m od objekta
    Makadam 2 km
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 20 m)
  • Okolina
    Uvala
    Jelsa - 33 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 189 € - 391 €


Kuća 4009 u mjestu Skozanje, Hvar - Srednja Dalmacija udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
33 km (Jelsa) 10 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,50 Domaćin 4,50
13. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 9. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 11. 2019.

U osnovi, smještaj je točno onako kako je opisano. Kupaonica je nedostajala puno, ali imala je svoju čaroliju do tuširanja uz obalu nakon 2 dana ...: lol:: lol:: lol:: lol: Mjesto je lijepo, mirno, tiho. Vlasnik je bio od pomoći, kuću smo uredili i uredili, čak vole i poklon-vrećice lavande. : lijepo :: lijepo:

Lényegében teljesen a leírásnak megfelelő a szállás. A fürdőszoba hiányzott nagyon, de megvolt a maga varázsa a tengerparti esti tusolásnak is már 2 nap után... :lol: :lol: :lol: :lol: Maga a hely gyönyörű, nyugodt, csendes. A tulajdonos segítőkész, a házat tisztán, rendezetten kaptuk meg, még ajándék levendula zsákocskákkal is kedveskedtek.:nice: :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
22. 7. 2008.

Nezaboravno! Proveli smo ovdje (srpanj 2008) s djecom i pas 14 dana. Kuća je prostrana, ukusno i praktično namješten, gotovo cijeli dan u ugodnom hladu borova. Osim toga, tu je još uvijek malo vjetrovito, pa na terasi kuće je vrlo ugodan boravak (pogled dijelom u Korčuli, ali uglavnom na otvorenom moru). Gospođa Ksenija pronajímatelka je jako lijepo, toplo i gostoljubivi, ali vrlo počašćen privatnosti (samo stigao na osnovi našeg prethodnog dogovora). Pitke vode nije problem (branje gore kantu iz spremnika ispod terase), drugi spremnik na krovu kupaonica u kući (tekućom vodom u sudoper i WC). Direktno na obali ispod kuće nalazi se tuš zavjese na "desalinizaciju" - jako lijepo. U kuhinja sa svim priborom, na raspolaganju hladnjak zamrzivač ladica, radi na PB bombe, kao i štednjak. Kuhinja i terasa puna je uvedena električna. rasvjete. Drugdje u kući, struja nije operativan. Uz mobitel signala nije bio problem, previše. Također smo na raspolaganju gospodarski dio - na sobnoj kamin i roštilj, a druga soba (kao pozamašan napuhavanje couches preko noći). Plivanje: kuća velike betonske pozornice (i jednake dubine) ili do obližnje šljunčane plaže (pazite, postoji mnogo ježevi). Voda jasno. Bay uglavnom tiho (samo 8 kuća).

Nezapomenutelné! Strávili jsme zde (červenec 2008) s dětmi i psem 14 dnů. Dům je prostorný, vkusně a účelně zařízený, skoro celý den v příjemném stínu borovice. Navíc zde stále mírně foukalo, takže na terase u domu byl pobyt velmi příjemný (výhled je částečně na Korčulu ale hlavně na širé moře). Paní pronajímatelka Ksenija byla moc milá, srdečná a pohostinná, ale naprosto ctila naše soukromí (přijížděla jen na základě naší předchozí domluvy). S pitnou vodou nebyl problém (nabírá se vědrem z nádrže pod terasou), druhá cisterna je na střeše koupelny za domem (tekoucí voda do umyvadla a do WC). Přímo na břehu pod domem je zástěna se sprchou na "odsolení" - moc příjemné. V kuchyni veškeré nádobí, k dispozici chladnička s mrazicím šuplíkem, funguje na na PB bombu, stejně jako sporák. Do kuchyně i na terasu je zavedeno plnohodnotné el. osvětlení. Jinde v domě elektřina není zprovozněna. Se signálem mobilu taky nebyl problém. Dále jsme měli k dispozici celou hospodářskou část - místnost na ohniště a gril a další místnost (třeba na objemná nafukovací lehátka přes noc). Koupaní: u domu prostorné betonové stupně (a rovnou hloubka) nebo na blízké oblázkové pláži (pozor, všude je hodně ježků). Voda průzračná. Zátoka celkově klidná (jen 8 domů).

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5