Rezultati pretrage Uži izbor
Kaštel Štafilić (Kaštela) » A-16086-a

Dvosobni apartman s terasom Kaštel Štafilić, Kaštela | A-16086-a

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 44m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    14 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 100 m
    Uska ulica 50 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 300 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 6.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u blizini potencijalnog izvora buke

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


Kuća 16086 u mjestu Kaštel Štafilić, Kaštela - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 300 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
6.5 km (Trogir) 300 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
25. 8. 2023.

Oduševljeni smo!!! Bili smo u kolovozu 2023. Nevjerojatna kuća, uz plažu (2 min). Plaža je super. Vrlo čisto, ima sve što je potrebno, pogodan parking, prekrasna terasa, prostor za roštilj, ljubazni i pristojni domaćini. Svakako ćemo se opet vratiti ovdje.

Мы в восторге!!! Были в августе 2023 г. Потрясающий дом, рядом с пляжем (2мин). Пляж великолепен. Очень чисто, есть всё необходимое, удобное место для парковки, прекрасная терраса, имеется гриль зона, доброжелательные и порядочные хозяева. Обязательно вернёмся сюда снова.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2021.

Smještaj je bio vrlo čist što cijenimo. Vlasnici su bili ljubazni, ljubazni i uslužni u svakom pogledu. Na smještaj se nema što zamjeriti. Jedina negativnost je komunikacija s Jadranom .... nismo ih mogli nazvati cijeli dan na nekoliko telefonskih brojeva koji su navedeni u ponudi.

Ubytovanie bolo veľmi čisté čo oceňujeme najviac. Majitelia boli priateľskí, milí a nápomocní v každom smere. Ubytovaniu nie je čo vytknúť. Jediným negatívom je komunikácia s adriatic ....nevedeli sme sa im dovolat za celý deň na niekoľkych telefonnych číslach, ktoré boli uvedené pri ponuke.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
27. 8. 2021.

Stan je posvuda dobro opremljen, čist i uredan. Problem s mravima riješila je domaćica na prvom mjestu. Mirno okruženje, avione jedva da smo čuli. Bili smo jako zadovoljni.

Apartmán je skvěle vybaven, všude čisto a naklizeno. Problém s mravenci vyřešen paní domácí na jedničku. Klidné prostředí, letadla jsme skoro neslyšeli. Byli jsme moc spokojeni.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 8. 2021.

Ako tražite mir, privatnost i ugodan odmor sa svojom obitelji, ovo je savršeno mjesto za vas. Zapravo, sve izgleda još bolje nego na slikama, vlasnicima je jako stalo do kuće koja je u potpunosti na raspolaganju gostima. Nemate uz sebe problematične susjede s 'praznika', nema problema s parkiranjem automobila - cijeli je objekt za vas i vašu obitelj. Domaćini su vrlo ljubazni, pristojni, spremni pomoći u bilo kojem pitanju i istovremeno nenametljivi. U roku od 2 minute hoda nalazi se sve što vam treba - nekoliko različitih plaža na izbor, trgovina, pivnica. Oduševljeni smo i svakako ćemo se vratiti.

If you are looking for calm, privacy and a comfortable holiday with your family, this is the perfect place for you. In fact, everything looks even better than in the pictures, the owners care a lot about the house, which is entirely at the disposal of guests. You do not have any troublesome, 'holiday' neighbors next to you, there is no problem with parking your car - the entire facility is for you and your family. The hosts are very nice, polite, ready to help in any matter and at the same time unobtrusive. Within a 2-minute walk there is everything you need - several different beaches to choose from, a shop, a pub. We are delighted and we will definitely come back.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5